En busig Lily

Hej på er. Igår kunde jag inte skriva. Det var fullt upp mer eller mindre. Dagen igår rullade på med en massa att göra. Jag packade upp efter helgen, tvättade, plockade rätt, letade efter Lily som rymde för mig hela tiden. 😂 Ja det fanns att göra igår i alla fall. 

På eftermiddagen så åkte jag och Lily till badhuset och hade babysim. Men det var ingen bra dag för Lily. Hon var mest trött och ledsen. När vi vuxna skulle ha simglasögon för att kunna dyka tillsammans med barnen och se hur de ser ut under vattnet så var det spännande först tyckte Lily men när vi kom upp så blev hon rädd för mig. Uh, vad hon började gråta stackarn. Jag plockade av mig glasögonen och då blev hon lugn igen. Där emot så skulle barnen klättra upp för bassängkanten och det var Lily jätteduktig på men hon hade svårt att hålla fokus för det fanns så mycket spännande runt om. När simläraren kom och la en leksak framför så fick hon ett mål och då gick det fort. 😂

Efter badet så blev det mat och sen hem till sängen. Hon var så trött och somnade fort. På kvällen så kollade jag och Tobias på Bonusfamiljen och gift vid första ögonkastet. Sen så tog vi natten. Vi var så trötta båda två.

Kommer lite bilder här.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0