En riktig familjehelg!

Hej på er. Först i fredags så tog jag och Lily en långpromenad i det vackra vårvädret och njöt. Lily somnade rätt snabbt och sov nästan hela vägen. Vi träffade en och annan och prata med och det var kul. Väl hemma så fick Lily lunch och sen så myste vi med massa bus och lek i vardagsrummet. När pappa kom hem så tog jag en dusch, pappa tog en dusch och Lily hade badat dagen innan. Vi gjorde tacobaconpaj till middag, kollade på Doctor Who och sen så fixade vi lite. När Lily hade somnat så pysslade vi med vårt eget en stund och sen kollade vi på Let's Dance. 

Lördagen så vaknade Lily tidigt. Lily och jag myste i soffan en stund. Där emot så hade hon kissat i sängen så det var bara att byta. Senare under morgonen så bajsade hon ner sin myspyjamas. Vi gick hem till farmor senare på dagen, Tobias tog bilen. Väl framme hos farmor så ska jag byta kläder på Lily till en fin vårig klänning och just då kissar hon ner sig igen. Tur var att jag inte hade hunnit byta till finkläder ännu. Sen så busade hon och kusinen vid bordet. Åh vilka skratt man fick av dessa två. Hon fick smaka på våffla och majskrok för första gången. Tog sen promenad med barnen, Lily somnade fort. Väl hemma så var vi trötta allihopa.

Igår (söndag) så gick Tobias upp med henne och myste. När jag kom upp så åt vi frukost och fixade i ordning. Lily ville sova men kunde inte slappna av så vi gav oss iväg tidigare och när vi hade åkt i bilen en stund så somnade hon så gott. Väl framme hos mormor och morfar så var det en massa lek och bus. Hon härjade så det stod det härliga till. Hon fick smaka morfars goda potatismos och till fika fick hon smaka på vattenmelon. Hon fick sådan fin kudde av mormor och morfar och sedan så gulliga tandborstar. Moster Evah och morbror Dennis kom på en snabbvisit. När Lily fick se Evah så lät det som Lily sa hej. Men en av mina favoriter var när Lily ville gå med hjälp av att hålla i en, visst lite ostadig än men gå vill hon göra. En annan favorit är när hon och moster Sofie satt och myste tillsammans. 

En helg i familjens tecken. 😍❤️

















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0