Lilys första tand

Hej på er. Jag har inte orkat skriva senaste veckan då det har varit hur mycket som helst att göra. Men ni fick en bilduppdatering igår och hoppas att ni gillade den. 🙂

I lördags hade vi alla fall våra goda vänner och grannar på middag och det blev lyckat. Tobias tog med sig Lily först till bowlinghallen och kollade på en bowlingmatch tillsammans med farfar. Då kunde jag fixa och dona i lugn och ro med maten och allt. När Lily och Tobias kom hem så upptäckte jag att hon har fått två små tänder fram på nedre tandrad. I alla fall så busade Lily och Robin så det stod det härliga till. När det var dax för natten så slocknade Lily snabbt men sov oroligt. 

Sen fick vi hjälp med att fixa i ordning cyklarna inför våren. Jag har också kollat upp med cykelvagn och fick veta att det finns en i släkten som vi kan få. 

Idag tog Lily och jag en tur till Ikea efter hon hade ätit lunch. Hon tyckte också att min keps var rolig och att åka buss gillade hon. Sen var det dax för babysim och hon plaskar på för fullt. Hon dykte 3 gånger, simmade med badring, jagade en leksak och busade runt. Men genom att hon hade varit vaken sen strax före 11 så var hon trött. Så när vi hade badat så duschade vi och hon fick hålla i duschslangen och då började hon och jaga vattenstrålen. 😂 Hon såg så härlig ut och hon hade kul. 

Nu sover hon gott i sin säng och jag och Tobias chillar i soffan. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0