Sjuk och ny bilbarnstol

Hej på er. Idag vaknade Lily 4.20 och kunde inte somna om. Hon var orolig i kroppen och klarvaken så det var bara att gå upp så Tobias fick sova. Lily och jag myste en stund framför tv:n sen gjorde vi henne i ordning för dagen och så fick hon frukost. Efter frukosten ville hon sova så jag la henne och hon somnade rätt snabbt då, Tobias sov ett tag till. Jag la mig en stund på soffan och somnade till och vaknade sen när Tobias kom upp. Men kände att jag behövde vila lite till. 

När klockan var ca 9.30 så åkte vi iväg till Köp Barnvagn och köpte en ny bilbarnstol. Lily var vaken och testade stolen. Den passar perfekt och hon verkade tycka om den. Så vi köpte den och fick den installerad i bilen, satte Lily där och åkte till Pekås. Men hon var gnällig och trött. Så vi satte igång Babblarna och då blev hon först förvånad, Va kan jag höra dem här också, men jag kan inte se dem?! Sen efter några minuter så tittade jag bak i spegeln och såg att hon sov så gott. 

Väl hemma så blev det lunch och lek och bus. Jag pysslade vid symaskinen och Tobias åkte till jobbet. Lily rymde för mig och såg så härligt busig ut när jag kom på henne. Men sen ville hon sova så jag la henne, satte mig vid symaskinen igen. Dessvärre krånglade det och jag blev irriterad och hör då Lily storgråta i sin säng. Hon var så ledsen och förtvivlad så jag gick in till henne, tröstade henne. Hon behövde mig och vara med mig så jag plockade ihop mitt pyssel, gjorde iordning i soffan för mys. Bytte blöja på henne och satte på henne myskläder. Satte oss tillrätta i soffan och kollade på dagens avsnitt av hem till gården, sen kollade vi på Disney junior, My Little Pony och avslutade med Babblarna. Hon fick ett mellanmål och lite vatten, åh vad hon myste. Hon kramade om mig flera gånger, vilade intill mig och bara tog det lugnt. 

Sen beställde jag hem mat då jag inte orkade laga någon mat till mig själv. Ja en dag med mycket mys. Bjuder på lite bilder.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0