SPA helg

Hej på er. I fredags så åkte jag iväg med min mamma och mina syskon till Selma Spa i Sunne. Det var pappa som bjöd oss på hela helgen med tre rätters middag både fredag och lördag, massage och massa härligt. 

På fredagen så badade vi och njöt. Men middagen blev en besvikelse. Åt lite av den, det är bara varmrätten som var något att ha men mätt blev man inte. Natten till lördagen så sov jag så gott!! Och det bästa av allt, jag vaknade inte klockan 3 på natten utan fick sova! Tillskillnad från Stockholm, jag delade rum med Evah för övrigt.

Lördagen vaknade 10 minuter innan klockan ringde och hade fått så fina bilder och fint sms från Lily och Tobias. Vi videochattade lite också. Sen var det dax för en smaskig frukost. Äggröra, bacon, gott bröd och massa annat gott. Klockan 10 var det massage för Evah och mig. Massören var toppenbra och det var så sköönt! Efter oss så var det mammas och Carolas tur och jag och Evah gick till vårt rum och tog oss en tupplur. Tog en tur intill Sunne där vi tog en fika. Efter det så  tog vi oss ett bubbelbad och sen chillade vi. Middagen var mycket bättre. Förrätten var så god så jag tog Carolas också. Varmrätten var också helt underbar men efterrätten var inte vad jag hoppades på. Under dagen så träffade jag på Martina Haag som var på besök i Sunne i jobbet. Det var Sunnes författardagar och det var ett antal kända författare och andra litterära personer. 

Söndagen så var det dax att åka hem. Till frukost åt jag äggröra, våfflor och croissant med nötkräm. Packade ihop våra saker och åkte hem. När jag kom hem så blev Lily så glad. Mormor och moster Carola följde med upp och sa hej. Men Lily blev så glad av att se mormor och moster Carola så hon brydde sig inte så mycket om mig just då. Där emot efter att de hade åkt hem så blev Lily mer, Va??! Är mamma hemma?? Jag märkte att Lily var jättetrött och ville sova men hon kunde inte slappna av så jag fick sitta och sjunga för henne, vagga henne, krama om henne. Men när hon väl somnade så sov hon gott hela natten.

Här kommer det bilder från helgen.


















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0