Vårkänslor med Lily

Hej på er. Igår så var det så vackert väder och jag och Lily ville inte sitta inomhus utan gick ut efter vi hade gjort dagens sysslor. 

Vi började dagen med att tvätta, plocka rätt, fixade deklarationen och göra lite mat. Jag gjorde krovstroganff och Lily höll mig sällskap i köket. Sen när det var klart så gick vi ut i lekparken utanför oss och kollade in den. Vi tog oss en promenad i det underbara vädret och Lily ville sitta upp och se allt så länge inte solen lyste i ögonen på henne. Men när solen kom så fällde jag ner sufletten. Hämtade ett paket samtidigt och njöt av våren. 

Väl hemma så satte jag ihop lära gå vagnen och så testade vi den lite. Hon såg så härlig ut, hon kan ju inte stå själv än utan hjälp så jag fick hjälpa henne. Men hon var så ivrig och ville verkligen. Jag skrattade så jag fick ont i magen. Jag fick också en favorittidning i brevlådan. När Tobias kom hem så åt jag mat och sen åkte jag och handlade. Tobias tog hand om disken och Lily. När jag kom hem så sov Lily redan, hon var så trött efter dagen. Sen tog jag cykeln in till city där det var handarbetesträff. Det var min vecka med aktivitet och det var kul att sitta och pyssla.

Sen när jag kom hem på kvällen så chillade vi lite till tv:n och tog sen natten. Bjuder på lite bilder från gårdagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0