Äntligen fredag och helg!

Hej på er. Äntligen är det helg! Lily vaknade tidigt och Tobias gick upp med henne så jag fick sova lite längre. Sen kom de in och väckte mig. Så himla mysigt när Lily och Tobias väcker mig. Lily blir så exalterad så hon kastar sig över mig. Jag äter frukost och myser lite med dem och sen går de ut på en promenad. Jag fixade lite saker här hemma under tiden som de var ute. Precis när de kommer in igen ska jag bege mig till jobbet. Lily blev lite besviken när jag gick när hon kom in.

På jobbet har det rullat på med sitt vanliga. Men jag fick världens huvudvärk och mådde lite risigt. När jag slutade så skyndade jag mig hem och möttes av så mycket kärlek och glädje. Lily fullkomligt skrek av lycka när hon fick se mig och Tobias stod och diskade. Vi fixade middag och sedan så nattade vi Lily. 

Jag har nu tagit mig en dusch, vi väntar på ishockey VM på SVT. Till det så ska vi mysa till det med hembakade kakor och te. Jag har bakat kakor till Lilys ett årsdag och det blev lite seg över. Så vi fick några kakor i kväll. 😋

Lily hjälper till i köket. 😂

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0