En underbar mors dag

Idag var det min första mors dag! 😍 Lily vĂ€ckte mig tidigt och ville ligga kvar i sin sĂ€ng och hĂ„lla handen. Sen nĂ€r vi gick upp sĂ„ ville hon kramas i soffan och det var sĂ„ mysigt!! 

Vi Ă„t frukost och Lily fick smaka pĂ„ vindruva för första gĂ„ngen. Det var ingen höjdare alls och hon sĂ„g sĂ„ rolig ut, det kommer nĂ„gra bilder sen. Lite lek och bus men sen saknade hon pappa som lĂ„g och sov. Efter han hade kommit upp sĂ„ gick jag och Lily ut pĂ„ promenad. Hon sov i nĂ€stan 2 timmar och efter promenaden sĂ„ fixade vi med cykelvagnen och stĂ€llde in bĂ€ltet ordentligt. Lunch dax för Lily och hon Ă„t med god aptit men hade broccoli explosion pĂ„ bordet. 😂 Det var broccoli över allt! 

Ut pĂ„ promenad igen och dĂ„ var Tobias med. Vi var och handlade lite som fattades hĂ€r hemma. Vi planerade lite och dĂ€r efter var det dax för middag för Lily. Jag fick presenter av Lily, en ask choklad frĂ„n Carli och ett bakplĂ„tstĂ€ll. Vi Ă„t pizza och sen blev det natten för Lily. NĂ€r Lily skulle somna sĂ„ tog det sin lilla tid ikvĂ€ll men till slut sĂ„ ville hon hĂ„lla mig i handen igen för att kunna somna. SĂ„ ville hon vakna idag och sĂ„ ville hon somna. 😍 

Tobias överraskade mig med daimtĂ„rta han hade gjort och Mary Poppins kommer tillbaka. En hĂ€rlig dag med min familj. 

















Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0