Första åkturen med cykelvagnen

Hej på er! Idag så vaknade Lily tidigt, hon och pappa gick upp. När jag vaknade sen så var de ute på promenad så Lily skulle få sova sin förmiddagslur. När de kom hem så blev det lite lek och bus. Lily fick sin lunch och sen fixade vi för att kunna cykla iväg. Det blev lite omständigt då vi inte visste vad vi ville ha med. 

Vi packade ner det viktigaste till Lily, vattenflaskor till oss alla, cykelhjälmar på så kom vi iväg. Tobias fick ha cykelvagnen på sin cykel då han är mer erfaren cyklist än mig. Han har också en bättre grundfysik än mig, haha han cyklade ifrån mig i en uppförsbacke trots att han hade cykelvagnen och ryggsäcken! 😂 Då vet ni vad dålig fysik jag har när det gäller cykel!! 🤣 Nåväl, från och med nu så ska jag cykla mer. Det var jättemysigt och se Lily där i vagnen. På vägen till Skutberget så trivdes hon, det såg ut som hon var på väg att somna. Men på vägen hem så blev hon allt för trött och ville bara hem till den goa barnvagnen och sova. När vi var på Skutberget så kom det två änder och hälsade på oss. Lily satt och tittade så nyfiket och var kollade verkligen in allt i omgivningen. 

Väl hemma så blev det en promenad med barnvagnen och då sov Lily gott. Sen middag, disk och alla vanliga rutiner. Jag och Tobias kollade på film och såg Aladdin, den tecknade från 1992. 

Här kommer det lite bilder från dagen.


Kommentarer
Postat av: Anonym

så söt hon är. har ni pratat om fler barn? kram

Svar: Jag vet 😍 Tackar 🙂 Ja vi har diskuterat och kommit fram till att vi inte planerar fler barn. kram
Anna Hansen

2019-05-28 @ 09:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0