Träffade Jonas Sjöstedt och Hanna Gedin

Hej på er. Var sig i torsdags eller igår så orkade jag inte och hann inte skriva. Det är varit full rulle verkligen och när det har varit lugnt så har jag varit så trött.

I torsdags så började vi med babyrytmiken och det var kul och se Lily umgås med de andra barnen. Det var också roligt att både jag och Tobias var med. Efter det så gick vi ner till torget och där var Vänsterpartiet i full gång med förberedelserna. När Jonas kom så var det många som ville fotas med honom. Jag och Lily fick en bild, Tobias fick en bild också. Tobias kom med i NWT. Sen fick jag bild med Hanna Gedin, hon är ett av namnen på EU-valsedlarna. Både Jonas och Hanna hade riktigt bra tal som var inspirerande och motiverande. 

Efteråt så gick vi på en kortare promenad då Lily sov och jag och Linda spelade Pokémon Go. Vi käkade på Burger King och hade sällskap av farfar och Linda. Det var kul och Lily var lika galen i hamburgare denna gången med. 😂 

Väl hemma så blev det dax för natten för Lily och vi fixade med olika saker innan vi satte oss för kvällen. En härlig dag ändå med växlande väder och temperatur. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0