Träffade mormor, morfar och moster Sofie

Hejsan svejsan. Idag sov vi lite längre, skulle kanske ha sovit lite till om Lily inte hade vaknat och bajsat. Började dagen med att göra köttgryta och sen köra en maskin med tvätt. Tobias och Lily gick ut en stund och sen så åkte jag iväg och hämtade kläder som jag köpte av en annan mamma här i Karlstad. Väl hemma igen så kom mormor, morfar och moster Sofie förbi en sväng. Vi var ute i det fina vädret och Lily fick en sådan fin klänning och en gullig resväska. Det var skönt att få träffa dom, har saknat dom så mycket.

När dom åkte så åkte jag och Lily till Bergvik en stund och där handlade vi lite. Vi köpte likadana kepsar, solkräm till Lily och ansiktsrengöring till mig. Sen köpte vi lite annat inne på Coop. På apoteket så fick Lily ett mjukisdjur i form av Babba, hennes stora favorit, hon fick den av personalen. Vi tog en fika också tillsammans och det tyckte Lily var så mysigt. Hon fick sitta i en vanlig stol och äta, det var ju hur roligt som helst. Vi tog lite foton också. Hon somnade i bilen på väg hem och fick sova en kort stund. Vi har ju börjat med att korta av hennes vila på dagen då nattningarna har blivit svårare igen. När hon vaknade så myste vi i sängen en stund och så tittade vi i kassen jag hämtade i morse som var full i kläder. Så många fina plagg! Jag körde igång en ny maskin med tvätt och så fixade vi middag. Efter middagen så gick vi ut alla 3 tillsammans och gick först bort till farfar då vi hade varit på apoteket åt honom så vi lämnade medicin till honom. Sen så gick vi till en lekplats där Lily fick leka lite och busa.

När vi kom hem så diskade Tobias, jag duschade och Lily kollade på ett av sina favoritprogram på plattan. Sen var det dags för kvällsmat och vi åt tillsammans alla 3, mysigt att sitta ner tillsammans och äta. Efter maten så duschade Lily och Tobias. Sen dax för Bolibompa och nu ligger Lily för natten. Jag och Tobias ska se på några avsnitt av Doctor Who och mysa. Har ju lite god kaka och äta också. Även denna dagen fylld med aktiviteter, busigheter, äventyr och upplevelser. Hoppas att ni har haft en fin dag och ha nu en trevlig kväll.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0