Kalas för Lily hos mormor och morfar

Igår var vi hade vi kalas hos mormor och morfar, vi fick härligt väder denna gången också. Moster Sofie, moster Carola, moster Evah och kusin Melvin var med. Morbror Dennis jobbade tyvärr.

Vi började med att jag vaknade före Lily och Tobias, Lily hade kommit in till oss under natten och ville sova tillsammans med oss. Jag började med att fixa lite i köket innan jag väckte Tobias och Lily och sen så åt vi frukost. Efter frukosten så gjorde jag färdigt tårtan, Tobias bar ner saker till bilen, duschade Lily och jag tog en dusch. Sen åkte vi till Grums där det blev god mat, grillat kött, klyftpotatis, vitkålssallad och massa annat gott. Mamma tyckte att jag hade lyckats bra med vitkålssalladen denna gången och jag blev verkligen nöjd med den. Efter maten så slöade vi lite, det var så himla varmt!

Sen dukade vi för kalas och även denna gång temat Pyjamashjältarna. Blåste upp lite ballonger och pyntade. Tårtan blev jättebra men jag misslyckades igen med tårtoblaten. Det är en skyddsplast på som är typ omöjlig att se och att få av så vi la på den, fotade och sen när vi skulle äta tårtan så tog vi av den istället. Nu har jag i alla fall provat och det var inget för mig. Efter tårtan så blev det paket till Lily och hon blev så glad för sakerna. En del ville hon dela med sig av till sin kusin Melvin. Och med två småbarn så blir det många skratt. 😍 Melvin är så mysig och underbar, lika glad i mat som Lily.

Sen myste vi bara tillsammans och lekte. Så härligt att se Lily med sin kusin. När klockan var runt 18-19 på kvällen så gjorde vi i ordning Lily för natten och åkte hem. Hon somnade så gott i bilen och sov sen gott i sin säng hela natten. 

Här kommer det lite bilder.






Kommentarer
Postat av: Evahle - mammalivet och psykisk hälsa

Det var så mysigt igår 😊 Så härligt att träffas allihopa igen ❤

Svar: Ja det var verkligen mysigt. 😍 Så härligt att träffa Melvin och bara umgås allesammans. ❤️
Anna Hansen

2020-08-09 @ 20:55:01
URL: http://evahle.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0