Lek och pyssel med Lily

Hej på er. Idag vaknade Lily lite för tidigt för mig men vi gick upp. Vi gick till vardagsrummet och det var inte allt för populärt först men när mysbelysning och tv kom igång så blev det lugnt och mys. Tobias kom upp sen och vi fixade frukost, det är hans tur att vara förkyld.

Efter frukosten så blev det lite lek och tv. Hon röjde rejält med sitt Duplo och efter en tag så tog jag med henne ut i köket där vi målade, pysslade med lite lera och lyssnade på musik. Dax för lunch och hon var så trött så orkade knappt äta. Hon bara skrek och skrek så det var bara att få henne och somna. Tobias fick henne och somna till slut som tur var och hon sov i nästan två timmar. Under tiden som hon sov så fick vi hem en fin hylla då vi behövde mer förvaring. Kostade bara 100 kr på en loppis. När hon vaknade så satt vi  en stund och myste och sen åt vi middag. Efter middagen så gick vi ut och lekte vi en stund. Först var hon motvillig men efter tag så var det kul, sparkade lite boll, åkte rutschkana, gungade lite och lekte i sanden. 

När vi kom in igen så myste vi tillsammans med pappa och sen så grejade jag lite med papper som vi har varit slarviga med. Dax för kvällen sen och vi plockade i ordning på alla leksaker, fixade kvällsmat och sen pyjamas. Nu ligger hon och sover i sin säng och bi ska mysa till Melodifestivalen. Det har varit en go dag ändå trots förkylningen. Hoppas att ni har haft en bra lördag. Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0