Min älskade dotter! ❤️

Nu är du 1,5 år. En bestämd tjej som verkligen vet vad du vill, envis som en åsna och älskar mat! Du älskar att dansa, lyssna på musik, hitta på bus. Din favoritlåt just nu är Huvud, axlar, knä och tå och vill höra den ofta, du försöker härma rörelserna. Du tycker om att vara med och baka och laga mat.

Att åka cykelvagnen och cykelsitsen är en av dina favoriter just nu. Att få göra sig i ordning på morgonen för att åka till förskolan älskar du och du har så bråttom. Vi får till och med ta upp dig senare för att du inte ska behöva vänta för länge. Vi får gömma din ryggsäck som du har med till förskolan de dagar som du är hemma just för att du vill iväg så fort du ser väskan. Det är så härligt att få hämta dig på efter lunch och du vill till cykelvagnen och du somnar innan vi har kommit iväg.

Du lär dig nya saker hela tiden och här om dagen försökte du att säga mormor. 😍 Att se dig utvecklas och upptäcka världen är så underbart! Ja, du hittar på massa bus och påhitt men du är också extremt lydig. Du vet vad som gäller och är så ordningsam. Du bär ut din vällingflaska till diskbänken, du stänger toalettdörren och du är med och hjälper till med lite av varje. Du visar också när du behöver på pottan.

Jag är så stolt över dig min underbara älskling! ❤️Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0