Nu kan snön kvitta!

Idag så ringde klockan vid 5 som varje dag när vi ska iväg till jobb och förskola. Lily fick sova en stund till under tiden som jag och Tobias åt frukost. Vi väckte Lily och så fick hon gå på pottan och hon kissade i den. Sen fick hon ett kokt ägg och mjölk men ville inte äta något, hon äter frukost på förskolan. När vi var klara med frukost och allt så hade hon så bråttom till förskolan. Hon kunde inte bärga sig och var så uppspelt. Det är så roligt att se henne och hon hjälper till att plocka rätt på sina ytterkläder och vet vad hon ska ha på sig. Och hon skriker om man inte tar på henne hjälmen med en gång utan man börjar med att klä på sig själv. Väl nere i cykelrummet så springer hon in och väntar på att få sätta sig i cykelsitsen som Tobias har på sin cykel.

På jobbet så har det rullat på idag och man har haft saker att göra hela tiden. Men jag trivs verkligen bra på det nya jobbet och har underbara kollegor och en riktigt bra chef. Man träffar så många härliga kunder och lär sig massa nya saker varje dag.

Efter jobbet så cyklade jag till förskolan och för varje gång så känner jag att det är lättare att cykla eftersom jag håller igång varje dag. Visst är det jobbigt i perioder men det går bättre och bättre och jag känner hur jag blir starkare och smidigare för varje cykeltur. Lily blev jätteglad när jag kom och hade bråttom för att få komma iväg, hon somnar innan vi har kommit ifrån förskolans område. När vi har kommit hem så lägger jag över henne i barnvagnen och lastar in cykel och cykelvagnen i cykelrummet. Sen gick vi till Willys och hämtade paket, Lily vaknade och så fick hon sitta upp och titta på det fina vädret. Det har verkligen vart vackert väder och jag känner att snön kan kvitta nu. Jag menar, jul och nyår har ju varit för denna gång liksom. Vad ska vi med snö nu? Ja, sportlovet är snart och rallyt men sen då? Nä, det är bättre att våren kommer istället.

När Tobias kom hem så ringde jag till Försäkringskassan och fick hjälp med några saker. Sen efter middagen så kollade jag och Lily på film och Tobias tog hand om disken. Ja, han tar hand om disken varje dag och jag tar hand om tvätten och så. Sen var det Bolibompadax med pyjamas och välling. Tobias nattade henne ikväll och det gick snabbt. Vi spelade lite Magic The Gathering Commander igen och första rundan så förlorade jag pga att jag valde fel starthand. Andra rundan så fick jag lite hjälp av Tobias så jag fick igång spelet och kunde ha vunnit om jag hade anfallit hårdare och mer aggressivt. 

Nu blir det tv en kort stund innan läggdags. Ska upp tidigt i morgon igen.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0