Lite vuxen tid

Hej på er. Igår hade vi barnvakt och fick lite vuxen tid. Hon väckte mig tidigt och tog med mig till toan och visade mig att hon behövde sätta sig på toan. Jag hjälpte henne och efter en liten stund så började hon och bajsa. 😍 Sen efter toabesöket så myste vi i sängen och kollade på tv. Hon älskar verkligen att få sitta i sängen och se på tv. Vi fixade frukost och sen gjorde i ordning för dagen. Lily busade rejält hos farmor och vi kunde vila här hemma och bara bry oss om varandra en stund utan att behöva tänka på alla måsten. Den 16 juni så hade vi årsdag, vi har varit tillsammans i 6 år. Men eftersom det inföll på en vardag och vi var lite sjuka då så firade vi igår istället. Vi kollade på film, Basic instinct, åt god mat och lite choklad. Vi passade på att vila också. Gav varandra en varsin present också och jag fick ett gosedjur en Nifflare från Fantastiska Vidunder och vart man hittar dem och sen en form som du kan göra is eller choklad i med Harry Potter delar. Tobias fick en bok av mig. Lily blev så glad när vi hämtade henne och hon var så trött. Men hon hade haft en underbar dag hos farmor och ätit mycket. På kvällen så kollade vi på Mia Skäringers senaste som finns Netflix, No more fucks to give. Den var superbra!! 

Idag så vaknade vi rätt tidigt, myste i sängen och sen gick vi upp och åt frukost. Efter frukosten ville Lily lägga sig i sängen igen och se på tv så vi kollade på Sommarlovsmorgon. Längesen jag kollade på sånt. Tobias tog hand om disken som var från igår och när det var klart så började jag och plocka lite grann. Lily och Tobias lekte med en boll en stund men sen blev Lily så trött. Vi fick klä på oss och gå ut men då upptäckte jag att vi hade glömt Lilys regnjacka hos farmor. Som tur är så hade vi tagit hem Lilys regnkläder från föris för att tvätta dem över helgen. Så hon fick ta den jackan istället. Vi gick hem till farmor i hällregn och jag blev dyngblöt då jag inte har några bra regnkläder alls. Väl hemma sen så på med torra kläder, lite mat i magen och sen mysa i soffan till en film, vi kollade på Rio. Sen tog Tobias hand om middagsdisken och jag letade efter en ny regnjacka till mig. Hittade en på butiken XXL på rean, åker dit och köpte den. Hoppas nu att den är bra också.

I skrivande stund så håller Tobias på med nattningen. Vi har duschat och fixat inför morgondagen, det är jobb och förskola i morgon som gäller. 






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0