Färg i tillvaron

Jag behöver mer färg i mitt liv. Nästan alla mina kläder de senaste åren har varit mörka färger, mestadels svart. Och mestadels långbyxor. Men nu har jag lite mer klänningar och en mörkblå med vita prickar, en turkos med blad på och en röd fin med blommor på. Nu kan jag gå om kring med något annat än byxor. Inte ens snygga shorts har jag haft då alla kvinnliga shorts är för korta i benen och jag vill ha lite längre ben. Den turkosa klänningen är så himla fin ihop med de gula strumpbyxorna och den gula tröjan. 

Mina nagellack är i mörka nyanser av lila, någon svart, någon röd och någon champagnefärg. Men nu har jag köpt andra färger, rosa, grön, isblå och aprikosorange. Jag har börjat måla naglarna en del och känner att det är kul med lite färg. Man känner sig piggare med färg och gladare tycker jag. Det känns bra med att uppdatera garderoben och få in lite färg i tillvaron. När jag var ute med Lily i söndags så kände jag mig fin i den röda klänningen.

Jag tycker det är så tråkigt med svarta kläder jämt även om det är praktiskt och bra så är det tråkigt i längden. Nej, mer färg i mitt liv för min del. Sen är jag ju praktisk av mig så jag anpassar efter vad jag ska göra såklart. Min favoritfärg är fortfarande lila men kul med annan färg också.

Vad har ni för favoritfärg och hur ser er garderob ut? 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0