Var till mormor och morfar

Denna helgen blev inte som planerat först men det gör inte så mycket. Först i fredags så blev det mycket mys och vila, både jag och Lily var trötta. Sen så åt vi god mat och bara hade tid för oss. Jag och Tobias tittade på Harry Potter och Fenixorden men jag blev så trött efter en timme så jag valde att gå och lägga mig. Tobias kom in strax efter jag hade lagt mig och så sa han "Du får inte lägga dig utan godnatt puss". Jag somnade gott sen och sov så himla skönt hela natten.

Igår så sov vi rätt länge och myste en hel del. Jag och Tobias grejade också i vårt blivande sovrum då vi nästa helg ska köra bort skrivbordet och lite annat. Så vi var tvungna att få ner mer saker till förrådet. Sen gick vi ut en stund och lekte med Lily. Vi byggde sandkakor, gungade, åkte rutschkana och hade kul. Tog sen en kortare biltur och fixade lite saker. På eftermiddagen så kollade vi på film och myste. Lily somnade rätt snabbt och jag och Tobias spelade 1 omgång Magic The Gathering Commander. Jag förlorade då jag spelade lite fel och hade otur med vad jag fick upp ur högen. Vi kollade sen färdigt på Harry Potter som vi påbörjade i fredags.

Idag så fick vi sova länge igen, Lily var så trött och sov oroligt i natt. Vi myste till lite tv men sen gick vi upp och åt frukost. Lekte lite i vardagsrummet och kollade på tv igen. Efter mellis så åkte jag och Lily iväg till Grums där vi träffade mormor, morfar, alla mostrar, kusin Melvin och morbror Dennis. Det var ett mysigt besök där Lily var så go både mot Melvin och mot moster Sofie. Hon skulle ge Melvin nappen och sen satt hon framför babysittern och pratade med Melvin. 😍 Vi var inte där så länge tyvärr men härligt att få träffa dom ändå. Väl hemma så blev det mys med pappa och sen middag. Jag och Lily satte oss i vardagsrummet och jag vilade en stund. När pappa hade diskat klart så lekte han och Lily. Hon skrattade stundvis så mycket så det bubblade i henne. 😂 Sen visade hon att hon ville ha kvällsmat och dusch.

Nu sover hon för natten och Tobias och jag ska se på film. En go helg med andra ord. Inte så mycket bilder tyvärr.







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0