Snö och 1:a mars

Hej på er. Lily vaknade strax efter jag hade somnat igår kväll och hon kunde inte somna om så vi fick lägga henne i vagnen och vagga henne i den. Jag somnade sen på soffan och vaknade när Lily började hosta i morse när klockan var 6:15. Vi myste till tv och Tobias sova ett tag till. När jag tittade ut så såg jag att det hade snöat hela natten. Vi fixade frukost och gjorde oss i ordning för att gå ut.


Väl ute så var Lily lite misstänksam mot snön men sen tyckte hon det var kul att leka med den. Vi åkte pulka och det var ju jättekul och var ute ca 1 timme. Väl inne igen så myste vi till tv:n och sen gick jag och la mig en stund. Tobias gav Lily lunch och sen tog jag och Lily en promenad i snöblandat regn. Usch vad kallt det var trots att man var bra klädd. Hon sov 1 timme och sen när vi hade kommit in så kramades vi lite i soffan. Sen duschade vi alla vilket var skönt och fixade middag. Tobias fixade disken och jag har grejat med tvätten och nu myser vi tillsammans med film. 


Tänk att det är 1:a mars redan, tiden går alldeles för fort tycker jag. Och ingen riktig vinter har vi haft heller, ja det kom lite snö idag men nu känner jag att den kan kvitta. Där emot så tog vi vara på den idag, man får liksom passa på. I skrivande stund så är all snö borta redan. Lily har ett favoritgosedjur och det är Ugglis från Pyjamashjältarna. Hon ska följa med överallt nu och vara med både här och där. 🙂


Nu på kvällen så åt vi kvällsmat tillsammans och sen såg vi på Bolibompa, stackarn hon var så trött ikväll. När hon hade somnat så spelade jag och Tobias Magic The Gathering Commander och jag vann båda omgångarna. 🤩 Det var mest för att han inte fick igång leken i någon omgång. Kopplar av med Vänner innan vi ska lägga oss.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0