1:a maj

Idag har vi firat 1:a maj på ett annorlunda sätt. Började dagen med sovmorgon vilket var skönt, ironiskt nog så "gnällde" jag tidigare i veckan att jag aldrig får sovmorgon. För Tobias som jobbar kväll på onsdagar får för det mesta sovmorgon för Lily vill alltid sova länge då. Jag som börjar 7 varje dag jag jobbar går ju upp i min vanliga tid. Men idag så fick jag sovmorgon och det var så skönt. Jag och Lily åt frukost och sen myste vi till lite tv. Efter myset så bakade vi chokladbollar och det var kul tyckte Lily. Dock blev det pärlsocker över allt så vi fick städa efter oss. Vi hängde också upp rött på balkongen för att visa våra färger en dag som denna.

Sen blev det dax för mellanmål och vila, hon ville testa att ligga i sängen men hon blir alldeles för uppvarvad och kan inte komma till ro. Så jag la henne i vagnen och vaggade henne en liten stund och sen somnade hon. Men när jag skulle väcka henne för att hon får inte sova för mycket på dagarna då hon har svårare att somna på kvällen sen så ville hon inte vakna. Hon bara tittade upp när jag var henne in till soffan och hon somnade om i min famn. Det var ändå supermysigt att sitta så, sen var jag tvungen att hänga tvätten och la ner henne i soffan och hon sov vidare. Till slut vaknade hon till och hon hade sovit klart. Vi gick på toa och och hon fick sitta på toan och sen bytte vi kläder. Hon fick sitta en stund i sin stol och tittade på Madicken först men hon ville inte se det så vi bytte till Pippi under tiden som jag lagade mat. Det blev Dragonkotlett med ris, Lily gillade inte kotletten än, har lite svårt med att tugga den. Sen tog vi lite efterrätt, chokladbollar och saft. Efter det så gick jag och Lily ut en stund i regnet. Vi gick till affären och sen var vi lite i lekparken. Träffade 2 hundar som vi sa hej till och lekte i vattenpölar, gungade på stora gungan.

Nu har hon ätit kvällsmat och kollat på Bolibompa, nu ligger hon för natten och vi ska se på film. Det blir Sagan om ringen och lite gott att äta. Hoppas att ni har haft en bra 1:a maj trots allt som händer. 





























Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0