Träffade mormor, morfar, mostrar och kusin

Först i fredags så började vi dagen med att stressa iväg på morgonen. Sen rullade dagen på och Lily och jag åkte en snabbvisit till mormor, morfar och moster Sofie. Det var kul tyckte Lily och det var skönt att få träffa dom igen. Sofie blev glad när vi kom. Väl hemma så fixade vi tacos och myste. När Lily sov sen så tittade vi på Harry Potter och de vises sten. Åt popcorn och nötter, lite läsk till det.

I lördags så åkte jag och Lily till Munkfors och hälsade på kusinen Melvin, moster Evah och morbror Dennis. Det var så underbart väder och vi tog en promenad med barnen jag och Evah. Så himla härligt och skönt att få prata med kära syster. Lily blev så glad i sin kusin och ville pyssla om honom men eftersom hon är så liten själv än så var hon lite hårdhänt än när hon ville vara gosig. Men hon är ändå van med Sofie och lärt sig redan att vara mjuk och försiktig så gott hon kan. När vi kom hem så skulle vi ha gjort våfflor men tiden räckte inte till så vi fixade annan mat. Åt på balkongen istället för köket och sen gick Tobias och Lily ut en stund och jag passade på att prata med min kära storasyster. Sen körde vi igång för kvällen och Lily somnade rätt snabbt. Vi kollade på Star Wars och myste.

Igår fick vi sovmorgon, Lily vaknade ca 7.30 och det är skönt. Dock så vaknade jag mellan 3-4 i natt och hade svårt att somna om. Det var så varmt och när jag väl somnade om så drömde jag mardröm. Sen har vi grejar lite och håller på att planera för att göra om här hemma. Vi pysslade och grejade under hela dagen och sen gick Tobias och Lily ut en stund. Det blev våfflor igår också och det var gott! Lily somnade rätt sent igår kväll och vi satt sen och slöade framför tv:n.

En underbar helg trots allt.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0