Tur och otur

Hej på er. Jag har haft så himla mycket att göra på senaste tiden och så jag inte vetat vad jag ska skriva om. Senaste jag skrev var att Lily har slutat med nappen. Nu har det 2 veckor och det har gått superbra för henne, ja det har varit en tuff omställning men hon har klarat det kanon. Mycket är väl för att vi har stöttat henne hela tiden och funnits där när det behövdes.


Sen här om veckan fick jag ett telefonsamtal och det var från Forshaga kommun och de ville anställa mig under en period så jag får jobba som timvikarie under våren så jag får erfarenheten. Jag började i måndags på den nya arbetsplatsen och trivs så jäkla bra. Jag kände mig hemma direkt och jag har verkligen kämpat för att få komma dit där jag är nu. Jag jobbade sen kväll under tisdagen och kände att nu vänder livet. Jag kände mig så glad och harmonisk. Under natten sen så hade jag svårt att somna, våra madrasser är för gamla och vi har köpt nya. Det kvittar i vilken position man lägger sig så ligger man inte bra.


Dock under natten så hör jag ett ljud som skrämmer vettet ur mig och vrider mig på ett onaturligt sätt så jag vrider axeln ur led. Helvete vilken smärta!!! Jag fullkomligt skrek och höll på att svimma och kräkas på samma gång. Vi ringde 112 och de hänvisar mig till akuten, svärmor och plastsvärfar kör dit mig. Jag kom in ca 1 på natten och klev innanför dörren här hemma 5:30 på morgonen. Så jag sov inget alls den natten i princip. Men jag fick bra hjälp från sjukhuset och jag fick mitella och en remiss till sjukgymnasten. Så jag fick flytta mina inskolningstider till nästa vecka på det nya jobbet.


Så igår och idag har jag legat mest i sängen och vilat. Gjort såna sysslor som man kan göra i sängen så som ringa samtal, fixa med saker på datorn mm. Jag har behövt hjälp av Tobias med viss av och påklädning för jag har inte orkat lyfta armen alls.


I alla fall så har jag tur eftersom jag har fått ett nytt jobb där jag ska få delegering, gå en kurs i förhandlingsteknik mm. Men otur med armen. Nåja nu är det påsk och jag ska använda dessa lediga dagar att vila upp mig och mysa med min familj. ❤️






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0