Lily slutar med nappen

I helgen gjorde vi ett stort framsteg. Jag blev så stressad över att vi aldrig lyckas med nappen och jag vet att jag har skrivit om lådan vi har skapat. Den har funkat bra men vi har ändå inte lyckats uppnå det resultat vi har önskat. Den har däremot så har den varit mer ett förberedande verktyg för Lily. Hon har förstått att vara utan nappen men inte riktigt klarat sig utan ändå. Så lådan har gett ett resultat men inte riktigt det vi önskade.


Jag har läst på Google att man kan använda Stopp och väx. Även Helen Torsgården tipsade om det också, så i lördags så åkte jag iväg till Bergvik och köpte stopp och väx och så startade vi direkt. Det blev lite jobbigt men det har gett så himla bra resultat redan och jag är så nöjd. Hon sover så mycket bättre, hon är så mycket gladare på dagarna och hon verkar må så mycket bättre nu. När vi kom in till henne i morse så hade hon letat fram sina favoriter i gosedjur och lagt dem nära sig i sängen. Vid frukosten idag så var hon lite ledsen och ville väl egentligen ha nappen men hon fick sitta i mitt knä en stund och kramas med mig så blev det bättre.


Det känns så skönt att uppnå resultat och kunna hjälpa henne att göra det. Vi har verkligen kämpat och inte lyckats förrän nu. Men skam den som ger sig. På förskolan idag så hade det gått bra men vilan gick däremot mindre bra. Min lilla tjej är en stor tjej nu. 😍



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0