Valborgsmässoafton

Började dagen med att Lily väcker mig mellan 5.00-5:30 och säger mamma jag behöver kramar. Jag lyfter upp henne i sängen, lägger på henne mitt täcke och hämtar sen de gosedjur hon vill ha. Sen kryper jag ner under mitt täcke och vi delar på det och somnade om så skönt. När vi sen vaknar för dagen så ligger vi och kramas, pratar och myser innan vi går upp.

Efter frukosten så går Tobias och Lily ut en stund och jag passade på att vila lite. Lily fick se ett hjärta och sa Hjärta, jag älskar mamma! 🥰 När de kom tillbaka så fikade vi lite och Lily ville ha Festis med päronsmak så det fick hon. Sen åkte de iväg och handlade lite och jag fixade med mat och tvätt. Till middag blev det lättgratinerade vårprimörer med getostsås och baconlindad fläskfilé. Lily valde pommes, korv, köttbullar, gurka och broccoli och såsen. Som efterrätt blev det maränger och glass.

Efter maten så fixade Tobias med disken, jag vilade i Lilys säng och Lily lekte med sitt duplo. Sen var det dax att göra kvällen och det var lite omständligt ikväll men det gick bra ändå. Jag har ändå varit borta en hel del i veckan så hon är extremt mammig nu. Men nu sover hon och vi ska se på film, Harry Potter och de vises sten. Tänker att vi ser igenom hela Harry Potter serien. 🤩

Trevlig Valborg på er alla.









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0