Kusinbus i Munkfors

Hej på er. På lördagsmorgonen var jag så seg. Vi chillade hemma och sen åt god mat. Gjorde oss iordning för att åka. När vi kom fram så var barnen lite blyga först men sen blev det röj. De busade och hade hur kul som helst. Evah och Dennis visade hur det blev i deras källare efter de hade renoverat och det var så snyggt! Det första Lily sa Åh här kan man dansa! 🤣🤩 Sen blev det utdelning på de sista julklapparna. Och barnen var som tokiga. Men så mycket glädje och skratt. Vi fikade lite också och satt och pratade eller ja försökte prata med två busiga ungar.

Vi stannade inte så länge då Evah är väldigt trött, inte lång tid kvar nu innan bebisen kommer och sen är det en bit att åka hem. Men en fantastisk fin eftermiddag med kusinbus.

Söndag blev det ju bio med Lily. Det var Barnens biodag och man får passa på när man kan tänker jag. Så vi såg Mamma Mu hittar hem. En himla muusig film 🤣 Lily satt och skrattade mycket och var så glad. Efter filmen så gick vi och handlade lite, gick sen till garnbutiken Stick och sy som firade 20 års jubileum och sa grattis. Köpte en sådan fin mugg där också som jag har gått och tänkt på ett tag. Väl hemma så blev det att fixa middag, vila, dusch och fixa inför veckan.

Lily somnade snabbt på söndag kväll och var väldigt trött. Men efter en aktiv helg så är det inte så konstigt. Här kommer det lite bilder.










Kommentarer
Postat av: Hannas krypin

Det låter som en väldigt lyckad och trevlig helg. Gillar Mamma Muu.

Svar: Ja det var en underbar helg. 🥰 och jag älskar Mamma Muu då hon har en sådan skön inställning. Kråkan frågar ju alltid Kan inte du försöka vara en vanlig ko? Och hon vill ju upptäcka saker. Min tanke är då, varför vara som alla andra när man kan vara sig själv? 😊
Anna Hansen

2023-01-31 @ 08:36:03
URL: http://hannaskrypin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0