Söndag 28/2-10

Hejsan!

Ja, det har gått lite mer än ett år sen jag skrev sist. Men det har varit fullt upp och så tappade jag bort lösenord och sånt.Under året som har gått så har jag fått ett jobb på Burger King här i Grums. Jag har även fått en bil, dubbelsäng och mycket nytt till mitt hem.

Jag trivs på bra på BK och är så nöjd med allt. Nu har mitt liv blivit bättre eftersom jag har något att göra på dagarna och så kan jag åka vart jag vill utan att tänka på busstider hela tiden. Jag har även fått nya vänner och fått tillbaka några gamla vänner.

Men bilen har ju krånglat en del och det är jobbigt men det har ju varit en riktig vinter för en gångs skull.Var ju och handlade igår med mamma och när jag var in på Stadium så hade de inga raggsockor kvar. Men hittade vantar på rea som jag köpte istället.Handlade även en klocka till köket, köksknivar, förvaringsbox och mycket mer.

Idag har jag jobbat några timmar. Som tur är så fick jag ledigt i morgon och på onsdag. Har jobbat rätt mycket nu men det ger pengar iaf.

Jaja, ha det bra alla där ute! ;)


RSS 2.0