Morgon alla :)

Ja, det blev sent i natt. Var ju iväg till Skruvstadsparken för att se på Willez. :) Och det var roligt men jag var ju med Evah då förstås. Träffade en del folk som man känner och dansade en del. Blev även uppbjuden en gång. :) Snart ska jag åka till jobbet och göra mitt för dagen. Är jättetrött men det får gå ändå.

Här kommer det bilder :)


Min första videobloggJag och syrran Evah gör videoblogg :)

Ledig dag :)

Ja, idag är jag ledig. :) Det är skönt det. Ska snart gå in i duschen och sen ska man med Evah för att sola. Sen blir det att fixa lite mat och slappa. I kväll blir det utgång med Evah. Vi ska till Skruvsta Parken för att se Willez. :) Det ska blir riktigt kul. :) Och det kommer säkert att bli många bilder.


Mys med syrrorna

Idag har vi myst och tjattrat, jag, Carola och Evah. Har även sett lite avsnitt av Mia och Klara.  Varit en bra dag. På kvällen blev det mycket sittande vid datorn, för att se lite olika roliga klipp och så. Ha en bra natt :)


Nya saker :)

Här är vinsterna från lotteriet i Hallsberg :)

Har även handlat lite :) Leveransdag

Ja, idag var det leverans. Det kom 4 pall med varor. Frysvarorna var lätt att fixa eftersom våran frys inte funkar så vi har hyrt in en frysbil och körde in pallarna där. Det var inte så svårt med kyl och torrvaror heller. Det har varit ett bra tempo idag. Inte allt för mycket att göra. Där emot så kom det ju ingen lök och vi hade ingen kvar så Jesper fick köpa med. Sen efter jobbet var jag iväg och handlade lite.

Ha det gött! :)


En helg i Hallsberg

I fredags så kom Daniel (tränare) och hämtade upp mig vid 10. Vi åkte iväg mot Hallsberg. Kom till Mariebergs köpcentrum i Örebro och där käkade vi lunch med några andra ur klubben. Jag åt fläskfilé med klyftpotatis och zatziki sås. Det var jättegott. Sen när vi hade kommit fram till stället där tävlingarna skulle vara så hade klubben i Hallsberg redan fixat med mycket. Man hjälpte till med det man kunde och minglade bland de andra. Det var många nya ansikten för mig. När allt var färdigt där för dagen så åkte vi till boendet och fixade rätt där. Jag fick ett eget litet rum. Sen blev det mat igen och det blev grillat. Sen blev det natten.

På lördagen så gick vi upp vid 5 tiden. Det var en regnig natt med åska och blixt. Men jag sov gott som bara den. Åt en god frukost och sen var det iväg till banan igen för att göra klart det sista. Jag hjälpte till att bära blädderblock (resultattavla), satt upp reklamskyltar, skurit tomater mm. Sen var det inte så mycket att göra. Man satt och tittade på och hjälpte till där man kunde vara till hjälp. Jag köpte fyra lotter och vann på två av dem. Jag vann en väska och en bok om trädgård. Sen var vi några ur klubben som var iväg och handlade åkte sen till boendet. Grillade igen och satte ute och åt. Jag var med de andra yngre i klubben och spelade boll. Men efter maten så kom regnet och då gick vi in. Vi var i köket för en stund och pratade och sen blev det att alla gick till sängs.

Söndagen började tidigt den också. Jag gick upp 5.30. Packade i ordnig, åt frukost och gjorde snyggt på rummet. Efter det så åkte vi till banan igen. Då hjälpte jag till med en ny typ av blädderblock. Men det hade regnat bra mycket så jag blev jätteblöt om fötterna. Sen plockade jag med lite av varje. Hjälpte till där jag kunde.
Sen vid 9 började tävlingarna igen. Det regnade hela dagen i princip och det var trist. Köpte fyra nya lotter och vann på tre av dem. Jag vann en ljudbok, en mössa, bäddset  och skoputs. Jag fick hjälpa sekretariatet med att hålla ordning på protokollen och det var kul men det var lite svårt när man inte fattade hur det skulle fyllas i på tavlan. Men tillslut så fattade jag.
Sen var det prisutdelning och allt skulles packa ihop för att tävlingen var slut. Jag bar stolar, sopor, blommor och lite av varje.  Till slut var det så mycket klart att vi kunde tänka på att åka hem. Kom hem ca 22.30 och då skulle jag packa upp en del och sen var det bara sängen som väntade.

En härlig helg med många goa skratt och härligt sällskap.


Lugnare dag

Idag har det varit lite lugnare på jobbet. Visst har det varit en del att göra men jag tycker att det har varit rätt behagligt. Det värsta är att det fattas fortfarande grejer. Men i morgon är det leverans men jag vet inte vad som kommer och jag jobbar inte i morgon.
När jag kom hem nu så fixade jag med tvätt, disk, blommor, fiskar, mat och väntar på att diskmaskinen och torktumlaren ska bli klar. Mycket som ska göras efter jobbet.

Men snart är jag klar i alla fall.


Nattängel

Det är kväll
jag har sagt "God natt"
till er alla
jag lägger mig i min säng
somnar in så skönt...
Sedan ser jag ett ljus
När jag tittar upp ser jag...
en ängel
Ängeln tar min hand
och säger "Kom med"
Vi lyfter och far ut i
natten...


Stor beställning

Jisses vilken dag! Är nu jätte trött och ska softa lite här vid datorn innan det blir sängen. Idag kom det in en buss och de beställde 16 styckna Tendercrisp Chicken. Så det blev en del att fritera. Och det tog tid. För en Tendercrisp Chicken tar det ca 4 minuter att fritera.Och vi har inte så många fritösbad eller korgar för att göra alla på en gång.  Men jag lyckades att fixa det till slut och de på board fixade det också. Fast de är ju kanon på sånt. :P Men det gick bra i alla fall. :)

Ha det gött!
Socialt Beteende

Jag jobbar ju på Burger King och är hostare = värdinna ibland och har börjat fundera på en sak. Det händer väldigt ofta att kunder bara lämnar allt på borden och sen får vi gå och plocka. Det intressanta med detta är att de brukar klaga att det är stökigt och smutsigt. Men varför plockar de inte bort då? Inte bara det, utan kommer jag och plockar rätt och de ser mig, då tar de bort sitt skräp.

Men här är det en sådan restaurang som man ska plocka bort efter sig annars skulle det inte stå sopstationer där inne. Det var en kvinna som satt och sa till sin väninna en gång “Men herregud, här kan de ju inte städa.” Hon trodde att jag inte skulle höra men så gick jag förbi just då. Jag såg att det var fullt med brickor och skräp på det bordet. Så jag gick fram och sa med ett leende “Jag ber om ursäkt för röran, men vi är för lite personal idag och jag är själv här ute i restaurangen och städar. Men jag ska plocka bort detta med en gång.” Hon svarade mig “ Det var inte er jag menade utan de som satt här innan.” Men jag plockade bort och gjorde det jag skulle.

Det är inte lätt att hinna med allt när man är ensam hostare. För det är inte en sak man ska tänka på utan miljoner saker. Man ska kunna torka bord, sopa, kolla toaletterna, kolla utsidan, tömma sopor, diska, kolla mellanrummet, hjälpa kunder, byta dricka, hjälpa till i kök, hämta saker till kassa/kök, plocka bort kartonger/skräp i kök. Och ibland får jag hoppa in i kök för att skära sallad, skiva tomater mm.

Så hur i hela världen ska man kunna hinna med allt detta?

Inte den blekaste aning! Men jag gör mitt bästa och det finns kunder som är snälla och hjälper mig ibland. Jag kan inte göra mer än mitt allra bästa och det blir alltid något som man missar.Leverans och byta olja!

Idag är det leveransdag. Och det kom jättetidigt. Så Jeanette ringde mig 8.15 och sa att jag skulle skynda mig. I normala fall så brukar jag vara på plats men jag var så seg idag. Sov väldigt dåligt i natt som va. Som tur var så var det en liten leverans på två pallar. Så jag hann med och rengöra fritösen och byta olja. :) Jag hann även med och ta en kortare paus. Så det känns bra. :) Men sen kom ruschen och sen rullade det bara på, så man hann knappt med nått alls. Det är kul att jag har lärt mig att byta olja å och sånt. För det är kul att utvecklas och lära sig något nytt.
Men det fattas fortfarande saker. Så vi får hoppas att det kommer med leveransen på fredag.

Snart ska jag ta mig en skön dusch och sen SLAPPA!

Ha det gött! :)Måndag = Jobbig dag

Ja, då var det måndag. Har nyss slutaten arbetsdag och den var okej. Det var en del att göra men inte så som igår. Har också fått några goda skratt idag. :) Men så har man ju världens bästa arbetskamrater. :) Desvärre är det slut på mycket men som tur är så är det leverans i morgon. Hoppas att vi får det vi ska ha så det inte blir som förra veckan. Då fick vi bara frysvaror och inget mer. Ändå hade de beställt, så vi fick en annan leverans sen.

Jaja, nu blir det att slappa :)


Vara stolt över sig själv

Man ska vara stolt för den man är och inte ha ett fejkat utseende. För har man det så är man inte stolt för den man är. För mig gäller det 100% naturlighet. Visst sminkar jag mig ibland men föredrar den naturliga looken. Sen om man har medicinska skäl (som jag har rätt stora tuttar), som man kan behöva operera för att man får ont osv så är det okej. Men bara för att man är fåfäng och inte kan åldras med behag så är det löjligt.

If you like yourself, greater is the chance to like others.


Bllläähhhh!!

TRÖTT! Nu är jag trött och sliten. Det har varit hur mycket som helst att göra idag. Har sålt för 7000 kr i timmen i stort sett hela dagen.Vi var också underbemannade. Vi var 6 personer som jobbade och allt var kaos över allt. Det känndes som att jag skulle börja gråta ibland. Men sen blev det bättre.

Sen nu på eftermiddagen kom mitt ögongodis in och köpte mat och då blev jag genast lite gladare. ;) Nu är jag iallafall hemma och ska nu slappa resten av kvällen för att sen ladda om för i morgon. Då är det arbete igen. :)

Skulle vilja åka iväg och bada men det regnar här och så är det för svalt. Har ingen att bada med heller. :( Men här kommer det en lite sommarbild iaf. :)


Godmorgon :)

Jissies vilken kväll det var igår! Jag var ute i Skruvstaparken med syrran Evah. :) Det var skitroligt. :) Arvingarna spelade där och vi har älskat dem under många år. :) Det var hur mycket folk som helst och trångt som f*n var det. Men det var så bra musik så man fick rysningar. :) Kom hem sent i natt och är nu jättetrött men ska snart iväg och jobba.

Här kommer lite bilder :)


Jisses vilken dag!

HU! Idag har det varit jobbigt som attans! Började sent idag och det gick väl bra först men sen så började kaoset. En kollega till mig blev skadad och fick åka hem. :( Inge roligt när sånt händer. Hoppas hon mår bättre nu. :) Sen var det så mkt folk som man hann inte med någonting. Inte nog med det, då har ju också frysen i köket lagt av så vi måste hämta allt i stora frysen som är i en annan del av resaurangen. Så vi har fått sprungit som tokstollar.

Snart ska jag ta mig en dusch och sen göra mig iordning för det blir utgång med syrran sen. :)
Det kommer bilder på utekvällen sen nån dag. :)


Min semester 2011

Ja, då har man börjat jobba igen då. Min semester i år blev mer kalas och tårta än normalt. Det var först ett tvåårskalas, sen en personalfest, sen syrrans 20 årskalas, sen midsommar, sen en kompis födelsedag, sen kom släkten hit på besök med tårta och grejer. :)
Har även varit till Liljenäs och fikat med Jenny och Johan och efter det så åkte vi och badade. :) Det var inte helt fel. Var även hem till min kompis Joel och tittade på film och umgicks. En kväll så hade jag besök av en snygg granne. ;) Vi lyssnade på musik och pratade och kollade även på film och fikade.

Fick även veta att vi ha fler släktingar, för pappa ringde en dag till Hembygdsgården ute på Hammrö om en gammal symaskin som vi har fått. Nu ville mamma inte ha den kvar och när kvinnan på Hembygdsgården hörde efternamnet så berättade hon att det fanns mer släkt. Min mammas morfar hade en bror som fick en son och sonen fick en dotter.
Och dottern är då mammas tremänning.

Det har varit mestadels fint väder men det har även varit lite dystert ibland.

Men nu har man börjar jobba igen och det är skönt att vara på gång igen så att säga.

Ha det bra nu allasammans. :)

RSS 2.0