Respekt, kärlek och kommunikation

Tänk om alla kunde respektera varandra precis som de är och prata med varandra istället för att vara eleka. Då skulle världe bli en mycket bättre plats att vara på. Visst, jag är inte helt perfekt på detta men jag ska bättra mig och behandla andra så som jag själv vill bli behandlad. Ibland vill jag bara få ge igen men samma mynt men om jag ska leva upp till ordspråket så får jag vända andra kinden till och tala om hur jag tycker, tänker och känner men på ett bra sätt utan att såra den andra. Jag har funderat på detta en tid och kommit fram till att jag skulle vilja bli en bättre människa. Hjälpa andra på olika sätt. Jag har bla tänkt tagit upp detta med blodgivning igen. Jag har varit det tidigare och vill bli det igen. Sen även börja med välgörenhet.

Man behöver inte älska alla människor men att respektera och lyssna när de har något att säga är viktigt. Och även om man tycker att någon gör fel så behöver man inte kränka dem genom att säga nedsättande saker. Så som hora, fitta, dra åt helvete, gå och ta livet av dig osv. För det finns de som redan mår dåligt och får de sådana ord kastat rakt i ansiktet så finns risken att de faktiskt gör det du sa. Jag skulle inte vilja ha någons liv på mitt samvete och veta att det är mina ord som gjorde att denna person inte finns mer.

Den Gyllene Regeln: Allt Vad Ni Vill Att Människan Ska Göra För Er Det skall Ni Också Göra För Dem


HERREGUD!

Vilken underbar jul det har varit! Först fick jag saker som jag önskade mig men är rätt billiga ting. Eftersom jag har fyllt år nyss och fått ett fint guldarmband så var jag nöjd. Men sen när jag skulle öppna det största paketet så fick jag en stor och överraskande chock! I paketet var det en bärbar dator som familjen hade köpt. :D Även min stora syster Carola fick en. Helt fantastikt! Så just nu sitter jag i min ihopfällbara stol i hallen och skriver eftersom det är bäst mottagning där på intenet. Router vill inte räcka till så jag kan vara i vardagsrummet eller någon annan stans i lägenheten. Är så nöjd med allt och är så lycklig! :)

Ha en god jul och en trevlig fortsättning! :)


En ljuvlig helg

Grattis till lilla mig då. :)
Ja, jag fyllde år i fredags och blev då 30 vintrar.
Jag gick upp tidigt och tog mig en go dusch och sedan tog jag på mig min fina sidenpyjamas och myste framför tv:n. Kollade på reprisen av Våra Bästa År och sen kollade jag på julkalendern. Somnade en stund efter det och sov väldigt skönt. :) Gjorde med sen i ordning för att åka hem till mamma och pappa. När jag kom dit så gjorde vi i ordning för att åka till Bergvik i Karlstad för att köpa min present som blev ett guldarmband. :) Sedan hadlade vi lite annat och uträttade lite julhandel.
När det var färdig var det dags att åka hem och se till att Nalle kom ut och sedan vänta på Carola. När hon kom så bar det av ner till Grums Pizzerian och där åt vi gott. Jag fick mina presenter och njöt av maten.
På kvällen så kollade vi på Idol och åt Daimtårta. Inte helt fel. :)

Igår så gick jag upp ännu tidigare och åkte iväg till Selma Spa i Sunne. Jag började med att prova de olika poolerna och herregud säger jag bara! Det var helt underbart! :) Sen provade jag ångbastu och den var också helt toppen. Sen åt jag lite frukost och njöt av allt. Efter frukosten gick jag runt lite och tittade och bara slappade. Provade sen gymmet och det var inte helt fel. Klockan 9 var det dags för att pröva Yoga och det var intressant. Lite svårt med balansen men det gick rätt då bra ändå. :P Sen hade jag ca 1 timme innan min behandling skulle börja. Jag började med att sätta mig i de sköna stolarna i Relax avdelningen och sen gick jag in i duschen eftersom jag hade prövat gymmet och grejer. När klockan blev 11 så gick jag till behandlingen och jag hade valt Selmas Helkroppbehandling på 110 minuter och 1395 kronor. Det är en muskelavslappnande och fuktgivande behandling för både kropp och ansikte. Under tiden lerinpackningen verkar får du en ansiktsmask och hårbottenmassage. I behandlingen ingår peeling, lerinpackning, kurbad och avslappnande massage.
Det var helt underbart! Efer det så var det dags för lunch och jag valde kallskuret med potatissallad och efterrätten var chokladruta, äppelpaj och vaniljsås. Det var riktigt gott.
När jag hade hämtat mina saker i skåpet så gick jag och köpte en energidrink med vetegräs och den var god. :)

När jag kom hem så var jag jättetrött och avslappnad. Och idag så har jag inte orkat gjort så mycket. Plockat rätt lite och varit ut på promenad med Nalle. Snart ska jag göra köttbullar och sen mysa.
Vilken stressig vecka!

Under veckan som varit så har jag jobbat, handlat, bakat, städat, tränat bågskytte mm. Det har varit så mycket att göra så jag har inte hunnit med att vila. Bågskytte var roligt som alltid. :) Synd bara att jag inte har hunnit med att träna på en månad. Men det gick bra i alla fall. Jag fick massor av nya tips och trix. :) Det är alltid bra att få det. Smakade även på bräckt skinka och det var gott. :)
Jag har även prövat ett nytt recept på köttbullar och då med julmust och malda kryddnejlikor. Det blev rätt så gott men lite för mycket nejlika i. :/


RSS 2.0