Nykterist på Valborg

Valborg igen, alla ska ut och dricka och festa. Men de som inte dricker alkohol utan planerar film/spelkväll istället får då höra "film/spelkväll på Valborg" med negativt tonfall. Ungefär som att man är konstig för att man inte vill dricka alkohol och hänga ute vid brasan i det kalla vädret. 

Varför är det så accepterat i vårt samhälle med alkohol men inte att du är nykterist? Måste jag och många andra avstå film eller spelkväll för att de andra tycker att man borde dricka? Jag är i alla fall nykter och minns vad jag gör. Jag behöver inte fråga andra i morgon "hade jag kul igår?"

Jag jobbar på Valborg i år och min sambo ville iväg på spelträff, vilket jag tycker är helt okej. Han ska ju inte behöva sitta hemma ensam bara för att han inte dricker och för att jag jobbar. Så jag tycker att han kan passa på att träffa vänner och umgås. Man kan faktiskt umgås och ha kul utan alkohol, tro det eller ej. Ingen av oss får något ut av att dricka alkohol och vi får inte ut något av att titta på brasan heller. 

Minns vår första Valborg, det var vår andra träff. Första gången jag var hem till honom då och vi åt chips och drack Coca Cola, tittade på film och höll handen för första gången. Jag hade jobbat då med men fram till 20.00. Det var en av mina mysigaste och kallaste Valborg jag kan minnas. 

Så bara för att man föredrar spel eller film på Valborg så behöver man inte se ner på oss nykterister. Sen får andra dricka om de vill, det är inte jag som mår dåligt i morgon. Valet är fritt och jag har valt att inte dricka alkohol. Visst någon cider någon gång ibland men inte ofta. 

Så vi är inte konstiga för att vi prioriterar bort alkoholen. 




VF och NWT

Idag är jag med i både VF och NWT. Har inte hittat några länkar än men jag ska leta under dagen. :) 





En liten tanke






Pressfotografering med Vårruset

Jag vet inte om ni känner till men jag är ambassadör för Vårruset och Karlstads stadslopp. Idag var det pressfotografering med IF Göta och Biltema. Min första pressfotografering och det var kul men KALLT! Det var Värmlands Folkblad och Nya Wermlands Tidningen som var där, jag kommer lägga länkar när artiklarna är ute sen. IF Göta bjöd på picknick från COOP och det var gott. :) Synd att det inte kom fler ambassadörer men så är det ibland. 

Tog en bild under tiden jag väntade.




En liten tanke




Månadens bok

 
"Gideon kallar mig sin ängel, men det är han som är miraklet i mitt liv. Min underbara, sårade krigare, så fast besluten att döda mina demoner samtidigt som han vägrar att möta sin egna.

De löften som vi hade utväxlat borde ha bundit oss hårdare än någonsin. I stället öppnade de gamla sår, smärta och osäkerhet, och lockade fram bittra fiender ur skuggorna. Jag kände hur han gled ifrån mig och min största rädsla blev verklighet. Vår kärlek testas på ett sätt jag inte var säker på att jag klarade av.

Vid den ljusaste tiden i våra liv kom mörkret ifrån hans förflutna och hotade allt vi hade jobbat så hårt för. Vi står inför ett fruktansvärt val: gå tillbaks till våra tidigare liv och tryggheten det skulle innebära eller fortsätta kämpa för en framtid ihop som kändes allt mer avlägsen och hopplös ..."

För dig fångad är fjärde delen i Sylvia Days internationella succésvit. Historien om den passionerade kärleksaffären mellan Eva och Gideon Cross har sålts till över 40 länder och hamnade på bästsäljarlistorna i länder som USA, Storbritannien och Spanien.
 
 
 
 

Annas Virkskola Video


Dagens skratt





En liten tanke




God morgon

Solen skiner och det är ca 2.3 grader i skuggan. Jag har sovit supergott i natt. 

Igår stod jag i kassan hela dagen och det var kul. Jag trivs verkligen i kassan och med mitt jobb. Jag har lärt mig så mycket nytt sen jag började här på Våxnä för snart ett år sen. 

När jag kom hem igår så körde jag en maskin med tvätt, pysslade med bloggen och planerade. Men mitt i allt så gick strömmen. Så det var bara att släppa allt och läsa lite i boken. När strömmen kom tillbaka så gjorde jag färdigt och när Tobias kom hem så diskade han och sen tittade vi på tv innan det var dax för sängen. 

Ha nu en fin dag allihop, det ska jag ha. 





Min stora kärlek

Du är min stora kärlek! 
 
När jag ser på dig så känner jag mig lugn, lycklig, hel och fulländad. Du får mig att må så bra och även när jag har en helvetesdag så mår jag ändå bra för jag vet att du finns där vid min sida. Som igår, jag mådde verkligen skit och då låg hos mig i sängen även om du hellre hade varit i soffan. 
 
Du finns alltid där för mig oavsett vad som än har hänt och även som vi tjafsar lite ibland så känner jag mig så trygg med dig. Jag kan ibland komma på mig själv att gråta efter du har sommnat på kvällen för jag är så lycklig med dig och kan inte tro att det är sant det vi har tillsamman. Måste liksom nypa mig själv i armen för att kolla att jag inte drömmer allt. 
 
Den kemin vi har trodde jag inte fanns, vi är så sammanlänkade på något vis. Vi har delat upp sysslorna bra här i hemmet och hjälps åt med mycket utan att säga så mycket utan vi vet ändå. Visst finns det saker vi behöver bättra på men nu är det roligt att pyssla med olika saker som var tråkiga förut för nu har jag någon att göra det för och med. Visst, jag gjorde ju det för mig själv förrut men inte lika mysigt och trevligt som nu. Nu känns det speciellt på något sätt att städa oavsett om vi gör det tillsammans eller var för sig med tanke på våra arbetstider. Du har fått hushållssyslor att bli roligt. 
 
 
Det bästa med dig är att du är lika nördig som jag och förstår mig när jag blir eld av lågor över något. Jag är galet förtjust i jul och du låter mig hållas för du vet hur det är att vara galet tokig i något. Du har tagit med mig på saker jag aldrig trodde jag skulle uppleva. Som resan till Norrköping och Harry Potter utställningen 2014, Stockholm och Sagakonserten 2015 eller som när vi åkte specefikt till Stockholm för att gå på bio och se på Star Wars. :P 
 
Precis som jag så tycker du om att uppleva saker och har en klok inställning till alkohol och tobak precis som jag själv. Det var en anledning till att jag fastnade för dig på sidan vi träffades på. Min tanke var, detta kan inte vara sant, finns denna mannen på riktigt? Så jag chansade med att skriva och det var det bästa chansningen jag kunde ha gjort. För så mycket som du berikar mitt liv har ingen annan gjort.
 
Det jag vill ha sagt är att jag älskar dig min underbara älskling! <3
 
 
 

En liten tanke




Inspiration - Bebiskläder Flicka

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sköna söndag

Lazy sunday, var jag jätteseg och sliten. Man kunde tro att jag hade varit ute och festat till, men icke. Vi hade ju haft bjudning på lördagen och därför var jag seg. 
 
Söndagen var i alla fall mysig och härlig. Efter frukosten tittade vi på Game of thrones och när vi hade sett färdigt så var det dax för mig att göra mig i ordning för vi skulle ner till city på ett event. En musiktävling som Bilda har och det är handikappade/utvecklingsstörda som får sjunga,tävla och uppträda. De var så duktiga allihop och mitt hjärta smälte för alla som deltog. Jag skulle inte kunna sitta i juryn då jag skulle vilja utse alla till vinnare. :P 
 
Det var härlig stämning med skön och svängig musik och jag träffade på personer som jag inte har träffat på flera år. Kul att se alla och prata lite med dem. En tjej som var med (vinnaren) hon var så bekant för mig på något sätt i både utseende och röst och jag visste att jag inte hade träffat henne IRL men hon var ändå så bekant. Till slut kom jag på att hon hade varit med i Idol 2006 och det var därför jag kände igen henne.
 
Vinnare kommer då att få åka till Sundsvall där riksfinalen är och jag hoppas hon vinner, för det är hon värd. När allt var slut så gick vi hem, fixade mat och sen myste vi i soffan till någon knäpp komedi som handlade om Hitler, hur det skulle kunna se ut och vara om han kom till vår tid idag. En rätt konstig komedi men på vissa ställen bjöd den på mycket skratt. Den var baserad på en bok, minns inte vad filmer heter eller boken heller för den delen. Sen när vi hade sett färdigt så skulle något tv-program börja som Tobias ville se och jag gick och la mig för jag har helt slut. Men kunde inte somna ändå, när han kom in sen så kunde jag inte somna då heller. Vet inte vad klockan var när jag kunde stänga av kroppen helt.
 
 
 
 
 
 
 

Veckans sötnöt

 
 
 
 



Frågstund i Videoformat

Tänkte ha en frågestund igen för att göra mer videos. Det gick ju hem sist och tänkte se om det finns fler frågor där ute. 😊 ❓❓ Så ställ massor av frågor, avslutas den 12/5. 
 
 
 
 
 

En liten tanke




Movienight med vänner

I lördags hade vi bjudit hem några vänner på fika och filmkväll. En av vännerna hade sin son den här helgen och kom över tidigare på dagen för fika. Så vi dukade upp lite fika med kakor, dricka och te. Max ville ha dricka och vi vuxna drack te. 
 
Max var så söt och han är verkligen mysig liten grabb, han såg att jag satt och kollade på kakfatet (kollade vad mycket som fanns kvar för eventuell påfyllning). Då tyckte jag han sa; får jag ta en till så jag svarade att det var bara att ta för sig. Strax efter så räcker han fram kakan till mig och säger varsågod. Mitt hjärta smälte för denna unge fine mannen. :)
 
Sen var de tvugna att gå och vi började att förberede inför nästa besök med att hälla upp chips och sånt. Jan var tidigt så vi hann och snackade lite. Jennifer kom typ på pricken och jag visade henne runt. Hon har ju varit här några gånger tidigare men inte etfer vi har fått ordning, så hon fick också se sig omkring. Filmen vi började med var ju Star Wars - The force awakens, det kom som tur var med posten i fredags och Tobias var eld och lågor så det var givet att se den på lördagen. Med det hemmabiosystem vi har här hemma så var filmen fantastisk i ljudet och det var fränt att se den. Jag gillar verkligen filmen och det var kul att se den med vänner här hemma.
 
Efter filmen så gick vi ner till Våxnäs centrum för att äta och åt på don peppino och maten där är supergod. Jag valde hawaii pizzan i barnmodell och trots all chips och sånt här hemma var jag svinhungrig. Klämde i mig min pizza snabbt men Tobias däremot orkade inte äta upp sin. Haha, för en gång skull omvända roller. :P När vi var mätta och belåtna så gick vi hem för att se en film till och tittade på Captain America - The winter soldier men alla var lite för trötta för den verkade det som. Så vi lärde oss att ta en mer lättsam film till nästa gång. När vi hade sett klart gick gästerna hem och vi fixade ordning för natten här. Jag var helt slut men lycklig och glad, allt blev lyckat och det var kul att ordna filmkväll.
 
 
 
 
 
 

Dagens outfit





God morgon

Jätteseg men glad. :) Dagen igår blev lyckad och allt var toppen. Skriver mer om det senare med bilder till och grejer. 

Jag vaknade idag runt halv åtta men orkade inte gå upp, sen vaknade min älskling och vi låg och myste ett bra tag innan vi gick upp. Han tog sig en dusch och sen fixade vi god frukost. 

Nu myser vi i soffan innan vi ska starta upp dagen på riktigt. Vädret ser mulet ut och det är ca 5.7 grader ute. Hoppas ni får en fin dag. :)




Filmkväll

Idag har vi bjudit hem några vänner på filmkväll.

Det ska bli kul att umgås och se på film. Jan har aldrig varit här och Jennifer var här när vi höll på att flytta in men inte efter. Jan är en kompis till Tobias och Jennifer är en kompis till mig, vi hade bjudit några till men de kunde inte. Vi har plockat, fixat och donat hela veckan. Idag så har vi gjort det sista som disk, ordningplockning och vattna blommor. Jag ogillar när man ska ha bjudning av något slag och man bara gör i ordning halvhjärtat. Nej, jag vill ha det i ordning ordentligt så jag kan koppla av sen. 

Kommer skriva i morgon eller på måndag och hoppas jag får lite bilder att dela med mig av.  :)  




Dagens skratt





Hej ledighet

Tittar in en snabbis och skriver kort om hur dagen har varit. 

Dagen har varit fartfylld och full av skratt och tokiga upptåg. Jag har stått i kassan hela dagen och börjar bli grym på att merförsälja. Har lite kvar att jobba på men är på god väg. Jag trivs verkligen på mitt jobb nu och trivs med mitt liv. Känns som allt har fallit på plats men det är några få bitar kvar i pusslet. 

Solen har varit framme hela dagen men det har blåst full storm vissa stunder. Så vindarna har varit kyliga. Just nu ligger temperaturen på 8.7 där solen har varit på eftermiddagen. 

Nu är jag hemma och tagit mig en avkopplande dusch och lyssnat på Mozart. Laddar upp för tre lediga dagar nu. :) Tobias spelar än så jag tänkte att jag skulle skriva här då. Ska strax gå in till honom. Ha nu en fin helg på er allihop. :) Det tänker jag ha! :P




En liten tanke




Dagens skratt





En liten tanke




Dagens skratt





En liten tanke




Tjejkväll på O'Learys

Igår var mamma, Carola, Evah och jag till O'Learys och kollade på Skellefteå och Frölunda. Åt god mat, pratade, skrattade och hade en härlig stund ute. En av pappas Frölundakompis kom fram och snackade. De brukar träffas ibland för att åka ner till Göteborg och kolla på matcher eller sitta på O'Learys. 

Vi provade en ny efterrätt som var Chokladtriffel och jisses vad gott!! Det var som små explosioner i munnen. Helt underbar och mina smaklökar dansade runt. Frölunda vann den här matchen också och det var kul. 

En härlig kväll med mamma och syskon, många roliga skratt och härligt sällskap.









Veckans sötnöt





En liten tanke




God kväll

En dag med pyssel och lite krångel. Jag gick upp strax efter Tobias hade cyklat till jobbet och fixade frukost. Gjorde mig sen i ordning för att packa ner saker i bilen och dra iväg till Gengåvan. När jag var klar där så bar det vidare till vårdcentralen. 

Som ni vet så hade jag bihåleinmmation tidigar och det har inte vela släppt trots penicillinkuren jag fick då. Det tog det allra värsta men lämnade kvar lite. Så nu fick jag en ny kur och det sorten har jag ätit tidigare. Hoppas på att det hjälper nu. 

När jag var klar på vårdcentralen så drog jag hem och väl hemma på gården får jag se en vacker hare. Har sett den tidigare men inte lyckats med bild. I övrigt idag så har jag städat toan, tvättat och plockat lite. Jag gjorde det mesta med städningen på toan när Tobias var på jobbet, men han fick hjälpa till med vissa saker när han kom hem. Som att fixa duschdraperiet, vi köpte nytt som vi hängde upp. Det blev supersnyggt trots att det var invecklat och krångligt. Fixade sen mat och chillade till tv resten av kvällen. Nu är det sängdax.






Dagens skratt





En liten tanke




Dagens skratt





En liten tanke




God morgon

Igår myste vi till det med film och godis. Filmen blev Narnia - Prins Caspian och Narnia och skeppet gryningen från 1989. 

Jag slutade tidigare igår då jag fick rycka in som morgonpersonal. Skulle ha gått 10-19 men gick 7.45-17. Sen efter Narnia så tittade vi på en film som var på tv. Det var Järnladyn vi kollade på och den var bra och intressant. Jag visste inte så mycket om henne då filmen var extra intressant för den sakens skull. 

Nu på morgonen så drog vi oss i sängen och myste. Fixade frukost och nu chillar vi i soffan. Sen ska jag göra mig i ordning för jobb och slit. Får se vad det blir att göra idag. Ha nu en fin söndag. 




Dagens skratt





En liten tanke




En liten tanke




Veckans sötnöt





God morgon

Orkade inte skriva igår kväll. Igår var en dag som det mesta kändes jobbigt och krånglade. 

Jag försökte plocka och dona lite men allt bara blev fel. Så till slut gick jag och satte mig och gav fan i allt. Tobias kom hem och vi myste lite i soffan och sen fixa vi middag. Det blev kyckling fijatats och det var supergott. Sen kom Carola på besök så vi bjöd henne på kaffe och visade henne runt. När hon åkte hem kollade vi lite på tv och sen tog jag natten. 

Fredag idag och jag jobbar fram till kvällen som vanligt. Men det är jag som får bestämma myset den här helgen. :) Ha en en fin fredag. 




God förmiddag

Tog en långpromenad idag med, hade tänkt milen men räknade lite fel på sträckan. Det fattades 1 ynka km så hade jag klarat utmaningen på RunKeeper. Känns så surt och mobilbatteriet ville inte vara med riktigt så jag ska planera bättre inför nästa gång. 

Temperaturen var ca 4 grader, molnigt och det kom lite snö. Solen kom fram en liten stund men annars grått. Nu har jag börjat lärt mig elljusspåret och känner till sträckan bra. 

När jag kom hem så tog jag mig en dusch, fixade mat och nu sitter jag och kollar på tv. Ska nog inte göra så mycket innan Tobias kommer hem. Jag brukar vara nöjd med mina prestationer men idag känns det så surt! 1 jävla km kvar!!! Nåväl, skam den som ger sig!! 









En liten tanke




Dagens skratt





En liten tanke




God kväll

Vilken eftermiddag och kväll det blev. När Tobias kom hem så fixade vi lite mat och under tiden så får jag sms från Evah dom undrar vad jag skulle göra ikväll. Jag svarade inget och då undrade hon om jag ville med till O'Learys och äta och kolla på hockey. Jag tackade ja och det visade sig att pappa ville med. 

Åt en Boston Celtic BBQ cheeseburgare  och den var supergod! Drack en päroncider och som efterrätt så blev det en creme brulée och ytterligare en cider. :) Nu ligger jag hemma i sängen och myser med min älskling. 







Dagens skratt





God morgon

Gick upp strax efter Tobias hade cyklat till jobbet. Tvättade av mig sömnen och klädde på mig och gick ut på en promenad. Gick 7 km och klarade utmaningen som fanns på RunKeeper. Solen sken, det var liten kyligt men solen värmde skönt. Det har varit kallt ute i natt så uppe i skogen var det lite frost på sina ställen. Gick på elljusspåret och lyckades gå rätt denna gång. :P Träffade på en kvinna med tre hundar, två tikar Cavalier King Charles spaniel och en Grand Dios. Lite jobbigt att möta de söta King Charles då det inte var längesen jag förlorade min prins. Men det kändes bra ändå för att bearbeta det som har hänt. 

När jag nu kom hem så fixade jag frukost, stekt ägg på macka. Det var supergott! Ska nu chilla i soffan en stund och sen ska jag börja pyssla. :)






En liten tanke




Dagens skratt





Du måste bjuda till

I en relation oavsett om det är yrkesrelation, kärlek eller vänskap så måste du bjuda till så relationen håller. 

Då menar jag inte att du ska köpa massa saker eller att du ska betala mat och fika till personen. Utan det handlar om vad man gör själv. På jobbet så ska man vara en god arbetskamrat, göra sitt jobb, hjälpa sina kollegor och vara snäll. Gäller det vänskap så funkar inte envägskommuniktion utan om någon frågar om man ska hitta på med något så kan man inte säga nej i månader och inte kommer med egna förslag på att ses. Då tröttnar den andra och väljer att lägga sin energi på andra. Båda parter måste bidra med engagemang för att relationen ska fungera, det räcker inte med att en kämpar och den andra stretar emot.

Man kan inte inte tro att man får vänner och kärlek om man inte bjuder till själv. Man ska uppskatta de vänner man har innan det är för sent. 




En liten tanke




God kväll

En söndag med solsken och jobb. Fast på jobbet hände det inte så mycket. Jag jobbade kortpass idag och fick sköta grillen idag. Men som vanligt var jag lite överallt. :) 

När jag kom hem så väntade min fina älskling. Vi myste lite innan vi började med middagen. Det blev kött och coleslaw. Sallade skulle ha varit godare om vi hade gjort den igår. Men eftersom jag jobbade till 19.00 så blev det som det blev. Vi ska nu mysa ännu mer och kolla på tv. Hoppas ni har haft en fin dag. 




God morgon

Vaknar upp till solsken och mys med kärleken. 

Igår så stod jag i kassan hela dagen på jobbet och det var kul. Lite besvärligt ibland när det krånglade med kassan men kul ändå. Känns så skönt att få ha utvecklats så mycket så jag kan stå i kassan under lunch och ett helt arbetspass. Sen att jag har förtroende från teamet att stå där. Det är en lyckokänsla som inte går att beskriva. :) 

När jag kom hem från jobbet så blev det en dusch och sen mys med min älskling. Han hade köpt hem lite gott och så tittade vi Mad Max Fury Road. Filmen var överraskande bra och jag gillade den. Sen kollade vi på Catfish på MTV och chillade innan läggdax. 

En bra och rolig dag med andra ord, hoppas den här dagen erbjuder mycket sol. Nu har vi bokat hotellnatt i Stockholm för Londonresan. :) Hoppas att ni får en fin söndag. 




Veckans film #119

 
Jack, en livlig 5-åring, tas om hand av sin kärleksfulla mamma som gör allt för att hennes son ska vara lycklig, trygg och älskad. Tillsammans gör de vanliga saker som att leka lekar och berätta sagor, men deras liv är allt annat än vanligt. De är inlåsta i ett fönsterlöst utrymme på 10 kvadratmeter som Ma kallar för ”Room”. I Room har Ma skapat ett helt universum åt Jack och hon är fast besluten att han, trots situationen, ska få ett så bra liv som möjligt. Allt eftersom Jacks nyfikenhet växer och Mas tålamod börjar ta slut börjar de planera för en mycket riskfylld flykt som ska ta dem till det läskigaste av allt; världen utanför.
 
 
 
 

God kväll

Idag har jag varit och bytt däck, handlat, bakat, lagade till kyckling wook, myst med älsklingen och vi har även grejat i arbetsrummet så nu är det ännu mindre kartonger att rota bland. :) Har även ringt en del samtal och ordnat lite med diverse ting. Så nu är vi slitna men det känns ändå så gött att få ordning. 

Det har varit varierande väder idag, är fint väder nu. Vi vilar i soffan till Lyxfällan och jag ska ta något att äta. Blev hungrig av allt pysslande. Hoppas ni har haft en bra dag och får en fin kväll. :)






God morgon

Hoppas allt är bra med er, här är det fint men problem fortfarande med näsan. :/ Ringde nu till vårdcentralen för en stund sen och diskuterade. Eftersom pollen har börjat lite så kan det nu vara en bidragande faktor för näsan. Så jag skulle ta allergimedicin och nässpray i helgen. Om det inte blir bättre så blir det eventuell remiss till öron,näsa hals mottagningen för att utreda problemet. Så det är skönt att det regnar lite idag då pollen blir lättare att hantera. 

På schemat idag så finns det att köra saker till loppis, däckbyte, mathandling och pyssel här hemma. Så jag ska snart sätta fart med allt. Ätit frukost och kollar nu lite på tv och chillar. Hoppas ni får en fin dag. :)




God kväll

Usch vilket väder det har varit! På jobbet har det rullat på och jag har varit i kök och kassa. Igår stod jag i driven och det var jättekul. :) Det krånglade lite med kassan men det gör inget. Fick lära mig lite nytt. 

När jag kom hem från jobbet idag så grejade jag i arbetsrummet, tvättade och plockade. Lyssnade på musik och diggade samtidigt. Satte mig sen framför tv:n och började med virkning. Om jag ska göra en video så måste jag friska upp mitt eget minne först. :P Nu blir det mys med älskling och mer virkning. Ha nu en fin kväll allihop. :)

Bilden är från igår.




En liten tanke




En liten tanke




Veckans sötnöt





God kväll

Idag har jag pysslat med lite av varje. Åkte i morse iväg till verkstan för att fixa det där med vindrutetorkaren som har krånglat och nu äntligen är det fixat. Sen iväg till affären och handla det vi glömde igår. När jag kom hem så rensade jag lite, pysslade i köket och softade till hem till gården. 

När Tobias kom hem fixade vi mat och sen myste vi lite innan det var dax att dra i väg till bowlinghallen. Där satt jag och fick en ny bekant, vi har träffats flera gånger innan men nu först som vi pratade. Efter matchen så gick vi iväg och åt lite glass på Sibylla och det var gott. Nu blir det att chilla i soffan innan läggdax. Hoppas ni har haft en bra dag. 





Dagens skratt





En liten tanke




God kväll

En dag med alla möjliga känslor, sorg, glädje,kärle,lycka.

Vaknade till kärlek i morse och vi låg och drog oss. Kollade lite på tv och sen fixade vi frukost. När vi var klara med allt här hemma så åkte vi till Grums. Hälsade på familjen, satte ljus och lite blommor vid minnesstället för Nalle. Fick även god mat och mys med Sofie, skönt att vara där en stund. 

När vi åkte hem så var vi in på Ikea, hittade möbler för vardagsrummet. Så vi har diskuterat och funderat. Sen var vi in på COOP för att handla mat, över till Jysk och köpte ett nytt duschdraperi. Nu vilar jag i sängen (har vilat en stund) och älsklingen sitter och spelar. Blir väl att kolla på någon serie eller film sen. Ha nu en bra kväll.






Dagens skratt




God morgon

Fortfarande jobbigt men ändå bättre. Igår kväll myste vi till två filmer, en film som handla om kärlek, att passa in och utforska vem är jag, känslomässig och djup. Andra filmen om månen och den handla om en snubbe som jobbade på månen, väldigt spännande och lite komplicerad. 

Idag blir det jobb och slit, ändå skönt att hålla igång. Tänker inte så mycket på det jobbiga. Vi har fått fina blommor på jobbet och det är så vårfint nu. Hoppas på en fin dag med solsken även om jag är inne mest hela dagen. Men solen piggar upp ändå. :)






Veckans sötnöt



Den här veckans sötnöt får bli familjens sötnöt som inte längre finns hos oss. Ett sätt att minnas och hedra honom. <3

Dagens skratt





God morgon

En jobbig kväll och en natts sömn. Känner mig som en zombie, ser nog ut som en också. 

Idag blir det jobb, undrar hur det blir med tanke på påsklovet. Solen skiner, ca 0.8 grader och klarblå himmel. Är lite trött i huvudet så jag vet inte vad jag ska skriva. Allt känns så jobbigt till och från, önskar att allt kunde vara annorlunda. Men vet att du har det bra nu, bara det att det är så tomt efter dig. 




RSS 2.0