En liten tankeEn liten tankeEn dag i Mariebergsskogen

Hej på er. Idag vaknade Lily tidigt, redan 5:30 och hon behövde på toaletten och när vi hade varit på toa så kröp vi ner i dubbelsängen och myste till tv. :) När klockan var närmare 7 så gick vi upp och fixade frukost och fixade i ordning för dagen. Tobias fixade med cyklarna och cykelvagnen, behövde pumpas däck osv. Sen så cyklade vi till Mariebergsskogen och när vi kom i väg så satt Lily i cykelvagen och skrek av förtjusning IIIIiiii. :D Hon älskar verkligen att åka cykel och vara ute på äventyr. Hon satt vid flera tillfällen och skrattade och tjoade, blev sur när det gick långsamt för att det var uppförsbackar osv. Väl framme så fick vi fixa med ett extra däck till cykelvagnen så man kan ha den som vanlig vagn när man är ute.
 
Vi började med att kolla in djuren i Lillskogen och Lily tyckte det var fantastiskt roligt att srpinga omkring och upptäcka djuren. Det är så mycket spring i de små benen och så mycket upptäckarlust i den lilla kroppen. Ibland hinner jag inte med eller orkar med, haha jag funderar på hur mina föräldrar orkade med mig. :D I alla fall så tyckte hon det så härligt att få utforska och upptäcka djuren. Mest roligt var nog fåglarna och fiskarna. Sen gick vi till lekparken som är uppe vid Holken, där ville hon åka rutschkana men den var lite för stor för henne än så jag fick åka med ett par gånger. Hon tjoade när vi åkte ner och skrattade förnöjt. Pappa klättrade lite också vilket Lily tyckte var skoj. Det fanns några andra barn där och hon ville leka med dem men de skulle gå vidare. Efter djuren och leken så blev det lite mellis för Lily och paus för oss, man såg att hon var trött och hungrig. Vi tog oss en promenad så Lily fick sova en stund, hon behövde verkligen få sova. När hon sov så passade jag och Tobias på att sitta ner en stund och ta igen oss lite. Gick sen och köpte biljetter till Conrad Hök tåget och sen till Narturm för toalett och mat.
 
Lily fick pannkakor som hon åt upp i ett naffs, hon satt och sa för varje tugga MMMM.... och log med hela sitt ansikte. Men hon var också nyfiken på en annan familj som satt vid ett bord intill vårt. Jag och Tobias åt Falafelburgare. Den var rätt okej, ätit godare Falafel. Sen så gick vi till tåget men det blev fullt så vi fick vänta på nästa tur. Under tiden så satt jag i kön och väntade medans Lily och Tobias lekte. När det blev vår tur så blev Lily lite fundersam först men sen så blev det spännande dock efter ca 10 minuter så blev Lily utrråkad och började klättra upp och ned i sätet. Själv blev jag nästan lite åksjuk i samband med att man var tvungen att hålla reda på Lily. Efter turen så blev det mera lek och det fanns en rutschkana och en klätterställning där Lily kunde göra allt själv och det var så härligt att se henne. Och det var många barn som ville åka. Lily härjade och sprang runt och lekte för fullt. Men sen kände jag vad trött jag blev och sa till att vi fick avbryta. Vi gick och köpte glass, Lily fick smaka med mig och det blev vanlig mjukglass. Hon ville smaka på Tobias glass också så det fick hon göra. Sen gjorde vi i ordning för att åka hem.
 
Hemma igen så blev det mat för Lily och jösses vad hungrig hon var. Kan tro det så som hon har härjat. Men vi hade mat kvar så det var bara att värma lite mat åt henne. Sen la vi oss i sängen för att kolla på film, det blev Rio. Men jag blev så trött så jag somande och Lily tröttnade och gick till sitt rum och lekte. När jag kom upp från vilan så tog Tobias hand om disken och Lily och jag satte oss och kollade på ett av hennes favoritprogram på Disney Junior, Bluey. Tobias gick sen iväg till affären och fixade lite saker och när han var tillbaka så tog vi kvällsmat och gjorde Lily färdig för natten. Nu sover hon i sitt rum så gott och vi ska se på film och mysa lite. Det har varit en fantastisk dag där vi har fått uppleva, upptäcka och njuta av världen tillsammans.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

Veckans mammatips


Den här veckan tänker jag tipsa om Pottkalendern. Det är ett fantastiskt verktyg för att träna barnen på pottan eller toaletten. Vi har valt att köra direkt på toaletten då Lily inte orkar sitta stilla på pottan. Hon märker att hon kan röra sig mer på pottan och då kan hon inte koncentrera sig.

När man startar med kalendern så ska man prata med barnet och förklara att när man har kissat eller bajsat på pottan/toaletten så får man sätta ett märke. Barnet kan också få sätta dit märket själv. Vi märker skillnad på Lily redan, visserligen så har hon fått suttit på toaletten rätt länge men jag märkte att hon behöver med stöd och mer motivation. Läste lite då i boken Blöjfri på 3 dagar för att få lite tips, inspiration och idéer. Vid flera tillfällen så har Lily visat oss med sitt kroppsspråk att hon behöver gå på toaletten och då gäller det för oss vuxna att lyssna och ta in det.

Som nu i morse så kom hon på väg in i vårt sovrum och visade med hela sin kropp att hon behövde gå på toaletten. Hon knep ihop benen, vinkade kom, skynda dig! Så jag sprang yrvaken upp och hjälpte henne på toaletten. Hon log med hela sitt ansikte när hon fick sätta sig på toaletten och kissa. Hon log ännu mer när vi satte märket i hennes kalender. Dock är bilden tagen igår kväll.

En liten tankeEn liten tankeSlutar med Coca cola för alltid!

Ni som har följt mig länge vet ju att jag slutade med Coca cola under 1 helt år. Men sen kände jag att jag kunde unna mig det någon gång ibland efter att 1 år hade gått. Så jag gjorde som så att jag unnade mig det då och då inom rimliga gränser.

Men på senare tid så har jag känt av att jag inte längre kan dricka Coca cola, kroppen säger ifrån på olika sätt. Jag får liksom ont i magen, jag blir överaktiv samtidigt som jag blir trött. Jag känner mig mer rastlös när jag dricker Coca cola än när jag låter bli och jag får lättare halsbränna och illamående. Som i helgen så drack jag en 50 CL Coca cola på dagen vilket jag kunnat förr. Men nu så kände jag sen på kvällen vad jobbigt det var. Jag antar att jag har druckit så lite Coca cola de senaste åren så min kropp har vant sig av med det som Coca cola innehåller, vilket är positivt i sig.

Men detta fick mig att tänka efter och jag bestämde mig nu för att försöka sluta med Coca cola för all framtid. Finns ju annat att dricka så som vatten, bubbelvatten, annan läsk osv. Och sen helt ärligt är det inte fullt så gott med Coca cola som jag tyckte förr. Hoppas att jag kommer klara det bra den här gången också eftersom jag nu gör det för gott. 

Tror ni att jag kommer och lyckas eller kommer jag falla tillbaka? En dikt - pappa vart är du?

Jag läste en artikel om frånvarande föräldrar och börja tänka på barnen. Hur upplever dem det hela? Hur känner de? Vad tänker de? I alla fall så kom jag på en dikt. Längesen jag kom på bara sådär.

Jag ser dig komma
Jag ser dig gå
Jag hoppas att din
kärlek till mig kommer bestå

Jag ser dig sitta där
Och jag vill att du är här
Men du är någon annanstans
I teknikens ingenstans

Jag vill att du är med mig
Men av dig själv
Kan du inte dela med dig

Jag vill pappa att du finns här
Där jag är
Jag är här och nu
Inte sen och då

Förlåt pappa om jag ber dig om det omöjliga
Men jag älskar dig!


En liten tankeEn mysig helg hos mormor och morfar

I fredags så slutade Tobias tidigare och hämtade Lily på föris. Sen packade vi det sista och jag och Lily åkte hem till mormor och morfar. Lily var så trött så hon somnade innan vi hann ut från parkeringen i princip. Hon sov hela vägen och sen fortsatte sova under tiden som jag packade ur bilen. Vi myste lite i soffan och åt sen god mat och lite fika. Lily lekte runt och härjade som vanligt. På kvällen sen så åt vi lite chips och dipp och hon ville inte äta själv utan mata oss andra istället. 😂 Sen blev hon så trött så det var bara att gå ut på promenad så hon fick somna ordentligt. Sov gott i resesängen fram till 2 på natten, då vaknade hon och ville sova med mig i min säng.


Lördagen så sov vi ändå fram till 7 på morgonen vilket var skönt. Sen gick vi upp på toa och sen myste med Sofie lite innan frukost. Efter frukosten så gjorde vi oss i ordning för dagen och gick allesammans på en promenad till en liten lekplats i närheten. Sofie tyckte det var superhärligt och Lily ville leka och undersöka. Sofie och Lily fick gunga lite tillsammans vilket de tyckte var superkul. Sen ville Lily sova så vi gick tillbaka hem och jag gick en kortare promenad med Lily. Efter vilan så blev det mat, fläskfilé och massa godsaker. Sen så bakade vi Krubelurer tillsammans med mormor och Lily tyckte det var superkul. Det var så mysigt att se Lily och hennes mormor baka. Sen fikade vi Krubelurer, jordgubbar, vindruvor och grädde, det var gott. Inför kvällen så fick Lily och Sofie bada tillsammans och det var kul. Även den här kvällen gick vi ut.

Söndag, hon sov hela natten i resesängen och väckte mig vid 5:30. Vi gick upp på toa och sen så myste vi i sängen med och se på tv. Sen blev det frukost tillsammans med mormor, morfar, moster Sofie. Där efter så började jag plocka rätt efter oss och packa bilen. Tog en fika innan vi åkte och Lily var jättetrött. Hon somnade långt innan vi hann ut ur Grums. Väl hemma så fick jag hjälp upp med sakerna sen fick Tobias gå och hjälpa sin pappa med en sak. Sen så åt vi mat och vilade.

Det har varit en fantastisk helg och så härligt att se Lily trivs så bra också. Vi har verkligen ätit gott, myst och bara haft det jättebra.


En liten tankeMina krav som kvinna!

Jag föddes som kvinna och jag är stolt över att vara kvinna. Men bara för att jag är kvinna så är jag inte mindre värd. Även jag har tankar, känslor, behov och önskemål. Jag tänker inte längre finna mig i att någon tar mig för givet längre. 

Här kommer min lista med krav:
1: Respektera mig.
2: Ge mig återhämtning när jag behöver det
3: Lyssna på mig
4: Se mig 
5: Gör något för mig när jag gör något för dig
6: Hjälp mig när jag behöver hjälp
7: Ge mig andrum
8: Acceptera mig
9: Älska mig för den jag är och inte för den jag borde vara
10: Ge mig credd när jag behöver detEn liten tankeEn mammas tankar

Jag skrev ju för några dagar sen om att tiden med våra barn är dyrbar. Sen fick jag se den här bilden och ville dela med mig av den. Tycker den är så fin och sann.
Dagens låt

 

Dagens skratt
Veckans mammatips
Ibland är barnen lite tröga i magen och då hjälper russin. I alla fall för Lily. Det är väldigt smidigt att ha med sig russin också i bilen som mellanmål. Gott, enkelt mellanmål som är relativt nyttigt. Ja nu tänker säkert många angående fruktsocker osv, helt rätt. Min tanke är inte att bara ge russin utan ha allsidigt. Lily får ett eget rum

Ja som många säkert vet så bor vi i en 3:a och Lily har fått dela rum med oss. Vi har haft som ett kontor/barnrum/bibliotek där vi har har skuffat in saker som vi inte riktigt vet vad vi ska göra med. Men nu under våren så bestämde vi oss för att Lily ska få ett eget rum. Så vi har jobbat hårt och rensat, plockat, fixat och donat. Har haft underbar hjälp av våra goda vänner och grannar Henrik och Catharina. De har hjälpt oss väldigt mycket i detta projektet. Det har varit ett stort projekt då vi har haft så extremt mycket saker. Jag fattar inte att man kan ha så mycket saker. Vad mycket man har sparat genom åren i fall och då känner jag i fall vad då? Vad är det man sparar till?

Igår då så började jag tidigt med att greja, redan 6:15. Sen kom Tobias och Lily upp och vi fixade frukost. Sen började jag och Tobias att greja och förbereda för sängflytt, byte av taklampor osv. Vid 9 så kom vår gode vän och granne Henrik för att hjälpa oss. De skruvade isär dubbelsängen så mycket som behövdes och sen flyttade den in till nya sovrummet. Flyttade där efter takfläkten och satte upp Lilys nya lampan. Jag städade i Lilys rum och gjorde i ordning. När jag hade fixat det jag kunde så tog jag med mig Lily på en liten shoppingtur. Vi köpte nya glödlampor, blommor, krukor, ljusslinga och lite annat. När vi kom hem så sov Lily och regnet öste ner. Så hon fick sova en liten stund och jag fixade det jag kunde med hennes rum. Jag hade lite tidspress på mig då jag skulle ut på kvällen med jobbet.


När jag kom hem sent igår kväll så sov hon jättegott i sin säng och gjort det hela natten. I morse när hon vaknade så kom hon in till vårt sovrum och visade att hon behövde gå på toa. Sen myste vi lite i dubbelsängen. Efter frukosten så plockade vi lite mer och fixade. Vi har verkligen rensat, plockat och fixat. Lilys rum är inte helt färdigt än då vi behöver hjälp med vissa saker. Men nu har hon ett eget rum i alla fall och jag kommer uppdatera med bilder sen på helheten. Hon trivs jättebra i sitt rum och tycker om att vara där. Jag har hämtat leksaker som har legat i vårt förråd och hon älskar verkligen sakerna. Och nu sover hon för natten i sitt rum.


Här kommer det bilder hur det ser ut just nu.Dagens skratt
En liten tankeEn mammas tankar

Ta vara på varje minut som går med ditt barn, tiden är ovärderlig och den försvinner så snabbt. Du tror att du har all tid i världen men så är inte fallet för det är här och nu som det händer. För varje ögonblick som sker är borta sen på en sekund.

En vacker dag så är tiden förbi och du sitter där och funderar över vad som hände. Vi alla lever på lånad tid och måste ta vara på tiden vi har med varandra och inte ta för givet att allt kommer finnas där för all framtid.

Det är här och nu som barnen lever, lev med dem här och nu. ❤️Min Lilybus!

Du är för mysig! ❤️ Först när jag hade hämtat posten så hade hennes nya baddräkt kommit och hon tokälskar den så när vi skulle plocka ihop för kvällen så sa jag till henne att lägga den i tvättmaskinen. Hon går till badrummet, öppnar dörren och lägger in dräkten i maskinen. Går ut och stänger sen toadörren efter sig. 🤩 När vi sen skulle lägga hennes tröja i tvätten så tappade hon tröjan efter en bit, hon vänder sig och rycker på axlarna precis Jaha, vad gör jag nu?! Hon tittar på mig och jag tar upp tröjan men då kan hon inte bära den själv utan jag skulle bära den åt henne sen kunde hon lägga den i maskinen. 🤩 Inte nog med det, när det var dax för att sova så gav hon mig en kram i vardagsrummet och sen går in i sovrummet, släcker lampan och går och lägger sig. 🤩

Du försöker nu att prata med och il betyder bil, pa betyder apa, momo betyder mormor. Du klättra i klätterställningen själv och åker nu kana själv. Du säger Babba, Bobbo, Diddi. När jag frågar vad katten säger så svarar du Mjau och frågar jag vad kossan säger så försöker du säga mu även om det blir bu ännu. Du dansar nu till små grodorna, du gör rörelser till olika låtar, du säger hej. Du är så fantastisk människa och så underbar. Att se din utveckling är så härligt och jag blir så glad av dig.


Dagens skratt
En liten tankeVeckans mammatips

 
Den här veckan vill jag tipsa om hur duschen kan bli roligare. Nu är Lily relativt lätt än så länge och saker kan ändra sig. Men hon hade svårt med att fokusera i duschen och ville inte tvätta håret så jag kom på en lösning. Den verkar fungera rätt bra men precis som men oss vuxna så finns det ju dagar där hon aboslut inte vill duscha alls. Vi har ju en liten korg till vårt schampo och tvål, Lily hade sin där också men hon ville ha sina bad och duschleksaker i lämplig höjd. Jag gjorde som så att jag köpte en korg till som jag satte upp och nu är det inga som helst problem med duschen. Igår gick det hur smidigt och lätt som helst eftersom hon kan pyssla med sina saker samtidgt. Så nu har hon en egen korg med sin tvål och schamp och sina leksaker.
 
 

Lite vuxen tid

Hej på er. Igår hade vi barnvakt och fick lite vuxen tid. Hon väckte mig tidigt och tog med mig till toan och visade mig att hon behövde sätta sig på toan. Jag hjälpte henne och efter en liten stund så började hon och bajsa. 😍 Sen efter toabesöket så myste vi i sängen och kollade på tv. Hon älskar verkligen att få sitta i sängen och se på tv. Vi fixade frukost och sen gjorde i ordning för dagen. Lily busade rejält hos farmor och vi kunde vila här hemma och bara bry oss om varandra en stund utan att behöva tänka på alla måsten. Den 16 juni så hade vi årsdag, vi har varit tillsammans i 6 år. Men eftersom det inföll på en vardag och vi var lite sjuka då så firade vi igår istället. Vi kollade på film, Basic instinct, åt god mat och lite choklad. Vi passade på att vila också. Gav varandra en varsin present också och jag fick ett gosedjur en Nifflare från Fantastiska Vidunder och vart man hittar dem och sen en form som du kan göra is eller choklad i med Harry Potter delar. Tobias fick en bok av mig. Lily blev så glad när vi hämtade henne och hon var så trött. Men hon hade haft en underbar dag hos farmor och ätit mycket. På kvällen så kollade vi på Mia Skäringers senaste som finns Netflix, No more fucks to give. Den var superbra!! 

Idag så vaknade vi rätt tidigt, myste i sängen och sen gick vi upp och åt frukost. Efter frukosten ville Lily lägga sig i sängen igen och se på tv så vi kollade på Sommarlovsmorgon. Längesen jag kollade på sånt. Tobias tog hand om disken som var från igår och när det var klart så började jag och plocka lite grann. Lily och Tobias lekte med en boll en stund men sen blev Lily så trött. Vi fick klä på oss och gå ut men då upptäckte jag att vi hade glömt Lilys regnjacka hos farmor. Som tur är så hade vi tagit hem Lilys regnkläder från föris för att tvätta dem över helgen. Så hon fick ta den jackan istället. Vi gick hem till farmor i hällregn och jag blev dyngblöt då jag inte har några bra regnkläder alls. Väl hemma sen så på med torra kläder, lite mat i magen och sen mysa i soffan till en film, vi kollade på Rio. Sen tog Tobias hand om middagsdisken och jag letade efter en ny regnjacka till mig. Hittade en på butiken XXL på rean, åker dit och köpte den. Hoppas nu att den är bra också.

I skrivande stund så håller Tobias på med nattningen. Vi har duschat och fixat inför morgondagen, det är jobb och förskola i morgon som gäller. 


En liten tankeDagens skratt
Höstfeeling redan??

Hej på er. Usch vad kyligt det var i morse. Man fick värsta höstfeeling redan nu och vi är bara i juli. Jag känner hallå?? Jag vill kunna bada lite till och inviga min nya bikini liksom. I alla fall så vaknade Lily alldeles för tidigt idag och verkade orolig. När vi fixade frukost så kissade hon i vår säng så det var bara att byta. Efter frukost så kissade hon igen genom kläderna så det var bara att byta igen. Hon ville verkligen inte åka iväg idag och hon ville bara kramas med mig. Tur att det är fredag så vi kan mysa ordentligt. Dock det här vädret får mig ändå att längta till hösten när mörkret faller på, man tänder lite ljus, myser under filten och ser på en bra film med en kopp te. 😍

På jobbet idag så rullade det på i ett. Inte en lugn stund känns det som. Den efter jobbet till förskolan och hämtade Lily. Eftersom hon ska byta förskola över sommaren så vi fick packa med alla sakerna hem. Även vagnen hon har på förskolan, dock var den svår att fälla ihop men efter en stund så lyckades jag. Lily var så trött, hon bara grät och skrek, ren panik i den lilla trötta kroppen. Hon slocknade rätt snabbt i bilen och fortsatte sova när jag bar upp henne och sov vidare i sängen. Jag passade på att ta en dusch, tvätta och vila jag också. Hon sov närmare 2,5 timme, ville verkligen inte vakna men sen när pappa kom hem och hennes favoritprogram spelades upp så gick det att vakna.

Vi fixade middag och sen åkte Tobias iväg för att hämta ett paket och fixa lite andra saker. Jag tog hand om disken och ännu mera tvätt. När det var klart så chillade vi i soffan. Eftersom hon sov så länge på eftermiddagen så fick hon vara uppe längre ikväll men sen är det fredag också. Nu försöker Tobias i alla fall att natta Lily. Jag har suttit med lite planering och så.

En dag där både jag och Lily har varit trötta.Dagens låt

 

Ett besök hos mormor och morfar

Hej på er. Idag så har vi jobbat och varit på förskolan. Lily var rätt så trött när jag hämtade henne på förskolan, inte så konstigt då vi går upp tidigt. De hade haft någon rörelseaktivitet idag på förskolan. Vi satte oss i bilen, åkte hem med hennes ryggsäck och sen bar det av till Grums. På vägen dit så somnade Lily och sov när vi kom fram. Hon var lite avvaktande först men hon var ju nyvaken också men när hon sen kände igen sig så var det lek, bus och lek. Lily försökte säga mormor, det blev mo mo. 😍 

Åt god mat, hemmagjort potatismos och ugnsstekt falukorv. Lily fick lite hemmagjord biff också på sin tallrik och det var supergott tyckte Lily. Sen myste vi lite och lyssnade på musik och dansade. Gick ut på altanen en stund, åt glass och sen kom det lite regn och åska. Mamma har rensat ut lite som jag fick titta på. Fick så mycket fint som vi kan ha i Lilys rum. Sen hade pappa köpt en träningspryl till mig. Sen har de upprättat ett konto till Lily där pengar ska sättas in och som inte går att röra förrän hon fyller 18 år. De är för gulliga. 😍 Vi diskuterade också Lilys kalas i augusti och med tanke på Corona så gör vi en special i år. Tråkigt men så är det, man får göra det bästa av situationen. 

Nu är vi hemma i alla fall och ska snart börja fixa för kvällen. Lily var så trött så hon somnade i bilen på vägen hem. När vi skulle åka så kramade hon moster Sofie, mormor och morfar. Sen fick hon tjugokronorssedel av mormor och morfar för att ha i sin plånbok. 😍 Ett härligt besök hos mormor och morfar och moster Sofie. Alltid lek och bus där och god mat. Bjuder på lite bilder.
En liten tankeMinisemester i Nora

Haft en fantastisk helg i Nora hos svägerskan Therese och hennes familj. Kusinerna har lekt och härjat från det vi kom fram till det vi skulle åka hem.
 
I fredags så packade vi det sista och gav oss iväg till Nora. Det tar faktiskt inte så lång tid att åka dit. I alla fall så köpte jag lite pyssel åt Lily för att ha i bilen och hon blev så glad. Det var en Pixie bok med Bamse och sen en tidning med Greta Gris. Hon läste dem tills hon somnade i princip. Sen vaknade hon till och var gnällig och irriterad. Det var varmt och jobbigt också för oss alla. Tråkigt nog så körde vi fel, rätt mycket fel faktiskt. När vi var framme så fick hon se kusinen och blev glad, de började direkt att umgås. De härjade runt och plaskade i en liten pool på balkongen. På kvällen så gick jag och Therese ut en stund och gick. Vi kollade in Ellas Skafferi, Noras ost och delikatess butik, Helens hörna. Tre riktigt mysiga lokala små butiker och på Ellas skafferi så köpte vi bullar som vi fikade nere vid vattnet sen tillsammans med de andra. Lily tyckte det var supergott med bulle. Sen var det dax för att göra kvällen för barnen och Lily hade svårt att komma till ro så Tobias fick gå ut och gå med henne. Senare på kvällen så vaknade Lily till och var orolig. Jag och Tobias gick och la oss och hon fick sova i vår säng då. Det var mysigt men varmt, trångt och jobbigt ändå.
 
På lördagen så vaknar jag med huvudvärk och mår dåligt. Men blir bättre efter frukosten. Jag Tobias och Lily gick ut en stund på en promenad och de andra fick vakna till och ta sin frukost. Eftersom vi vaknar vid olika tider så blev det lättast så med barnen. Sen gjorde vi oss redo för att åka och bada men när vi skulle gå till bilarna så ville inte barnen skiljas åt. Vi var vid en sådan vacker badplats och den var kanon på alla sätt och vis. Lily stormtrivdes och vi hade det jätteskönt och mysigt. Sen åkte vi tillbaka till Therese, Robin och Axel. Där vilade vi, barnen satt och roade sig med sitt, Tobias och Robin spelade Magic The Gathering Commander och Therese gick och vilade och jag gjorde detsamma. Så skönt att bara få lägga sig och vila en stund. Sen gick vi till en superhärlig restaurang och åt god mat, jag åt pasta med ädelostsås och kantareller. En promenad efter det och lite glass som avslutning. När vi var tillbaka hos Therese så fixade vi lite saker och sen var det dax för att påbörja kvällen för barnen. Dock hade Lily svårt att somna så jag fick gå med på en promenad. Till slut så sov hon gott och senare på kvällen efter att jag hade lagt mig så kom Tobias in för att lägga sig och så blev Lily orolig och ville sova i vår säng. Sov bättre den här natten i alla fall.
 
Söndagen började med att vi packade ihop våra saker och göra i ordning. Kom iväg rätt tidigt. Denna gången så körde vi direkt till Örebro istället för att ta över Karlskoga, den vägen vi kom. Vi körde ju fel på vägen dit. Lily somnade i alla fall strax innan vi kom ut ur Nora. Sov hela vägen till Väse där vi åt mat. Så skönt att åka på de stora vägarna istället för de små. Väl hemma i Karlstad igen så packade vi ur bilen, packade upp allt och fixade i ordning så allt skulle vara på sin plats. Sen tog vi en vila då åskan och regnet kom. Tog därefter en promenad ner till Pekås och köpte lite komplement till frukosten nästa dag. Sen så tog vi det lugnt resten av kvällen och Lily somnade rätt snabbt.
 
Ja det har varit en härlig helg och så mysigt att få resa lite med sin familj. Lily är lätt att ha med sig på resa (än så länge). Och jag har lärt mig så mycket denna helgen som var. Bla att Lily inte längre vill ha nappflaskan när vi är ute så nu är jag på jakt efter en bra flaska. Att jag inte behöver vara projektledare hela tiden för Tobias får också dra sitt strå till stacken och får ta ansvar. Att jag faktiskt kan lägga mig och vila även om han sitter och spelar Magic med Robin. Jag har också sett utvecklingen hos Lily, hon är så omtänksam och underbar. Inte alls rädd för att prova nya saker. Det var så härligt att se kusinerna leka tillsammans och njuta av varandras sällskap. Lily älskade verkligen sin resväska och den lilla ryggsäcken ska nu följa med ut då och då. 😍 Hoppas på fler resor snart med min familj. Vi har massor av idéer men Lily är lite för liten än.
Här kommer det lite bilder från helgen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0