Kärlekstips

 

Nya äventyr

God morgon på er. Efter en god natt sömn bredvid min älskling så blir det nu frukost. Sen blir det att göra sig i ordning för dagens äventyr. :-) Det kommer bilder vid ett senare tillfälle. Missa inte frågestunden. Ha nu en fin lördag. :-)

Äntligen fredag!

Då var det helg igen. Jag har längtat hela veckan för snart få jag träffa min älskling igen. Har nu tagit mig en snabbdusch och håller på att fixa med det sista.

Min dag har varit stressig. Det började tokigt redan i morse men allt har gått bra ändå.

Ha nu en fortsatt fin fredag. :-D Det tänker jag ha. ;-)

Helgen i bilder

Här kommer det bilder från helgen som gick.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Frågstund

Tänkte ha en frågstund igen här i bloggen. :D Så ta nu chansen att fråga mig om det ni vill veta om mig, mitt liv, min kärlek, min sport, familj mm. Ställ många frågor vettja! ;)
 
 

Bröllopet

I helgen var jag, älsklingen och hans familj bjudna på bröllop i Örebro. Det var hans mammas kusin som gifte sig och paret hette Daniel och Anna. 
 
Vigseln ägde rum i Viby Kyrka i Örebro. När kyrkan först anlades är oklart. Förmodligen är det under 1100- eller 1200-talet. På en höjd vid Vibysjön ligger den medeltida storkyrkan Viby. Ett tydligt spår från medeltiden är att vapenhuset finns kvar framför sydportalen. Ett omfattande ombyggnadsarbete skedde under andra hälften av 1700-talet och kyrkan fick då i stort sett sitt nuvarande utseende. 
 
Det var ett mycket vackert landskap, oavsett väder. Tråkigt nog så regnade det men allt var så vackert och jag kan bara då tänka att Gud grät av lycka när han såg det vackra paret vid altaret. 
 
Träffade många nya människor och blev presenterad, blev nästan lite genant men på ett bra sätt. Det var ju så länge sen man blev presenterad på detta sätt. :P Och så var det kul att träffa en del av släkten och få ta del av en sådan stor dag. Detta var ju mitt första bröllop som jag fick ta del av. Borsett från mammas och pappas då. :) Det var riktigt speciellt och jag kände mig fin i min nya klänning också. 
 
En underbar dag trots regnet.
 
 
 

Dagens låt

 

Varit på gymmet

Efter en dag på jobbet så drog jag och Cissi iväg till gymmet. Skönt att träna och röra på sig lite. Vi testade olika maskiner och jag körde mest Crosstrainer, löpband, cykel och rodden. Var där en stund och så pratade vi lite då vi inte har träffats på ett tag. Här kommer det lite bilder.
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans Film #83

 
Seth MacFarlane, skaparen av Family Guy, använder sin typiska, utmanande humor i sin första långfilm, Ted . 

Ted är historien om John Bennett (Mark Wahlberg), en vuxen man som måste lära sig leva med sin älskade nallebjörn som fick liv när han önskade det som liten ... och som inte tänker lämna honom i första taget!
 
 
 
Om du gillar Family Guy så ska du se den här! Den var helfestlig samtidigt lite sorglig. Men man får ta en del skämt med en nypa salt. Den är verkligen sevärd! Du kommer antingen bara älska den eller hata den, finns inget mellanting. ;)
 
 
 
 

Gästblogg: Älsklingen

Hej på er läsare Tobias här.

Jag tänkte berätta lite om när jag och Anna träffades. Hade letat länge på en dejtingsida varit på dejt med en tjej skrivit med många. Blev glad när det äntligen var en som skrev till mig först och det var Anna, vi kom bra överens och dela lite intressen och bakgrund i våran uppväxt. Kärleken kom så sakteligen smygande fram och det har känns bra med Anna hela tiden.

När hon berätta att hon gillar Harry Potter så tänkte jag direkt på utställningen i Norrköping och att vi kanske kunde åka på den. På första dejten berätta jag om utställningen innan vi gick från varandra, hade ingen aning om vi skulle åka tillsammans på den men kunde inte hålla mig. Vilken resa det blev det var som Anna har skrivit helt underbart.

Ni kan följa mig på Instagram: turbobowlarn
 
Bloggar på Gamereactor.se under användaren: Wot Karden
 
 

Dagens låt

 

Annas och Evahs må bra tips


God morgon!

Slut på semestern och alla slöa dagar. Ska bli gött och jobba ändå men känner mig seg just nu. Helgen har varit helt underbar men sval och regnig. Det kommer att komma bilder från helgen så småningom. Ha nu en fin dag allesammans. :-)

Dagens låt

 

Bilddate

Ja, det här med att hitta någon att ge sin kärlek/vänskap till är verkligen svårt. Jag var ensam i ca tolv år men nu har jag hittat min kärlek. Jag har försökt med vanlig dejting, internetdejting men ingen av dem jag har träffat innan har det funkat med. Men nu äntligen har jag hittat hem. 
 
Jag träffade min kärlek över internet och det var via en annan sida dock. Man måste våga och chansa, våga ta steget, det gjorde jag. Det kan verka främmande, men www.blinddate.com kan leda dig rätt. Känns det rätt när ni skriver, pratar i telefon så ta steget till att träffa varandra. Det kan vara den rätt! 
 
Kärlek är verkligen härligt och alla förtjänar kärlek och lycka. Så våga chansa och prova! ;)
 
 
Inlägget är sponsrat
 

Dagens låt

 
 

Videoblogg - Sister tag med Evah

 
 
 
 
 
 
 

Dagens låt

 

Strechtips

 

Nytt i garderoben

 
 
 

Gulliga presenter

Jag har fått så mysiga presenter av min älskling! Han är så gullig, romantisk och söt!
 
 

Bilder Norrköping - del 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder Harry Potter Exhibition del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Norrköping del 3

Sista dagen! Vaknade sent då vi var supertrötta, men vi hade inga specifika tider att passa på det sättet då tåget skulle gå på kvällen. Vi åt frukost och efter den softade vi på rummet och sen var det dax för att packa ihop och checka ut. Vi lämnade bagaget i bagagerummet och sen gjorde vi stan. Jag hittade lite nya kläder och sen gick vi runt och kollade på allt och lite till.
 
Gick sen till turistinformationen och kollade lite, satte oss även där en stund för att ta igen oss och prata lite om hur allt har varit. Detta var en dag fylld med prommenad, shopping, njuta av livet och se staden och dess liv. Tråkigt nog var det svårt att hitta en restaurang med bra öppentider. Till slute efter mycket letande så hittade vi en där maten var supergod och bra service. 
 
Sen hittade vi en fin park att sitta i och njuta av stunden tillsammans. Vi satt där ett bra tag och bara njöt av att vara tillsammans och av stunden. Verkligen mysigt park med lite rinnande vatten, liten lekplats för barn och fina stora gräsytor där man kan ha picknick. 
 
För att sammanfatta hela resan kort och gott så säger jag, mysig, intensiv, spännande, romantisk. En underbar upplevels!
 
 
 

Bilder Norrköping - del 2

 
 
 
 
 
 
 
 

Bilder Harry Potter Exhibition del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Video - Harry Potter utställning


Norrköping del 2

En ljuvlig morgon på ett underbart hotell. Frukosten var god men jag tyckte att frukostrummet var rörigt och litet. Efter frukost fick vi lite tid på rummet innan det var dags för att se Harry Potter Exhibition (utställning). När vi kom dit så var jag alldeles lyrisk. Tänk jag får ta del av detta stora, gigantiska, underbara upplevelse!
 
När vi kom in så fick vi en audio gudie och sen fick vi ta bild med rekvista och olika bakgrunder. När visningen skulle börja så fick man bli sorterade i elevhem av sorteringshatten. Sen kom man i nästa rum där det var massor av tv-skärmar som de visade en del filmer på. Där var jag på väg att börja gråta av lycka. Sen var det dax för själv utställningen. Det var alldeles för mycket för lilla mig och Tobias fick flera gånger säga till mig om olika saker. :P Jag var i sjunde himlen och var alladels salig. Sen i shopen så hämtade vi ut bilderna och handlade lite. Det fanns mycket att köpa men jag kunde inte bestämma mig så jag fick ta en halsduk, några vykort och ett kompendium. 
 
Efter utställningen så gick vi tipspromenaden som ingick i utställningen, det var lätta frågor för den som kan. När vi hade gjort klart det så blev det hotellet och lite vila. Och vi hade tur, för regnet kom strax efter vi hade kommit in på rummet. Sen klarnade det efter vi hade vilat så vi kunde gå ut på stan och leta efter ett matställe. Vi hittade en pizzeria där vi åt. Gick runt lite och kikade men sen kom regnet igen så vi gick till hotellet och vi hade tur även denna gång. Åter igen klarnade det upp och vi kunde ta en bra avslutning i jacuzzin. Det småduggade med regnet under tiden vi satt där och vi fick se en sådan vacker regnbåge och helt plötsligt kom det en till.
Underbart vackert.
 
 
 

Bilder Norrköping - del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Norrköping del 1

Ja, jag har tillbringat första delen av veckan i Norrköping. I söndags så åkte jag hem till min älskling för att tåget skulle gå rätt tidigt på morgonen. Det regnade när vi skulle med tåget men det upphörde sen när vi kom till Katrineholm, vilket var väldigt skönt. Vi åkte snabbtåg mellan Karlstad och Katrineholm och sen vanligt tåg mellan Katrineholm och Norrköping. 
 
När vi väl kom fram till Norrköping så letade vi rätt på hotellet, ceckade in, lastade in vår packning och kollade in rummet. Vi gick sen till Visualiseringscentret för att kolla in utställningen inför filmen Rymdresan med Christer Fuglesang. Det var riktigt fascinerande och filmen var förtrollande, den var i domen och det är en biosal som är specialbygg. Filmen var i 3D och allt kom så nära inne i denna sal och man kan verkligen inte jämföra med en 3D film på vanlig bio. Det har var klass, det här var stil, det här var mäktigt! Vissa stunder kändes det som man kunde ta på stjärnorna och planeterna, att man kunde räcka ut handen och känna dem. Helt fantastisk!
 
Sen blev det en lite promenad och avslappning. Efter ett tag så kom Inka (Inka är pojkvän till Tobias mamma) och vi åkte till Söderköping och åt en supergod glass. Tog oss en kortare promenad och sen åkte vi tillbaka till Norrköping och fick oss en guidad tur där. Sen blev det jacuzzin på takets uteplats. Helt mysigt och alldeles underbart. 
 
En toppen första dag på semestern med andra ord. :)
 
 
 

2 månader

Två månader med min älskling. Vi har ju varit bort resta i början av veckan och det var helt underbart. Det får bli egna inlägg med bilder och videos. Jag känner att detta är något speciellt och något spännande. 
Resan var romantisk men ändå väldigt speciell på många sätt. Har aldrig upplevt något liknande och jag känner mig omtumlad av alla upplevelser. :) Ett underbart sätt att fira 2 månader på lite i förväg dock. :)
 
 

God morgon!

Hoppas ni har haft det bra. Det har jag haft och jag har massor av bilder att dela med mig av och berätta. :-) Nu ska vi fixa frukost och mysa. Är en aning sliten efter intensiva dagar. Ha det så gött. :-)

Haha...

Så kan man också se ut!! :D
 
 

Inspiration Gömda juveler

 
 

Coleslaw

 
 
Ca 5 dl strimlad vitkål
1 stor morot, skalad och riven
1 liten gul lök, hackad
1 syrligt äpple, skalat och rivet
1 stjälkselleri i skivor
 
Salladsås
½ dl gräddfil
½ dl majonäs
1 msk vitvinsninäger (smaka er fram)
1 tsk socker
salt och svartpeppar
 
Rör ihop allt i en stor skål och låt stå några timmar för bästa smaken.
 
 

Dagens låt

 
 

Outfits

 
 

Dagens låt

 

Sötnöt!

 
 
 
 

SEMESTER

 
 
Andra delen av min semester. :) Den kommer bli lite lugnare än första delen, men ändå spännande. :) Jag ser fram emot de första dagarna som kommer bli riktigt speciella. Mer än så kan jag inte säga ännu. Men bilder, videos och mycket mer kommer så småningom. :)
 
 

Dagens låt

 

Makaronpudding

 Glitter Words
[Glitterfy.com - *Glitter Words*]
 
4-5 portioner, tid 50-60 minuter, ugnstemp: 200 grader.
 
5½ dl snabbmakaroner
1 liten purjolök
1 burk krossade tomater
½ tsk oregano
2 dl riven ost
3 ägg
4 dl mjölk
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
 
Gör så här: Koka makaronerna efter anvisning på paketet, häll dem sen i en ugnsfast form. Snitta, skölj och skär purjolölken i tunna skivor. Blanda makaronerna med purjolöken, tomaterna, oregano och riven ost. Ha på strimlad skinka i röran. Gör äggstanningen, häll den över allt och grädda i mitten av ugnen tills den stadgat sig och fått en vacker färg. Ca 30 minuter i 200 grader.
 
 
 

Nytt i garderoben

 
 
 
 
 
 

Dagens låt

 

Kärlekstips

 

MISSA INTE EFTERSPELET!!
 
Efter åååh.... vad gör ni då? Om ni tar 10 minuter till att gosa så kommer det att få er att komma varandra närmare - och blir mer sugna på att upprepa sängkammaraktiviteten under veckan. Så se till att ställa klockan tidigt! ;) 
 
 
 
 
glitter-graphics.com

Dagens låt

 

Dagens låt

 

Veckans film #82

 

Äventyraren Peter Quill stjäl en eftertraktad himlakropp från Ronan, som är en kraftfull skurk med ambitioner att förinta hela universum. Peter slår sig sen samman med Rocket, en vapengalen tvättbjörn, Groot, en trälik humanoid, den gåtfulla Gamora och den hämndlystne Drax the Destroyer. Tillsammans bildar de ett futuristiskt team av superhjältar som skyddar galaxen mot faror.

 

 
Vilken kanonfilm! Helt jävla underbar och så extremt rolig! Man fick många skratt och det var spänning. Jag tänker köpa den till min samling och rekomenderar den varmt. SE DEN!!
 
 

Ovädersdag

Usch vilken dag. Det har varit ett läskigt oväder där det slog ut halva köket på jobbet. Svårt att jobba när strömmen kommer och går lite som den vill. Hemska smällar som ekade och var obehagliga på många vis. Nu ligger jag i min säng i alla fall och hoppas på en lugn natt. Sov gott med er. :-)

God kväll!

Vilken dag! Först jobb och sen bio med min älskling. Filmen var riktigt bra och jag skrattade mycket. Jag kommer att berätta mer om den senare i ett annat inlägg. Nu ska jag mysa med min älskling och sen tar vi natten. Hörs i morgon mina goa läsare! ;-)

RSS 2.0