Träningsdax!

Idag är det träning igen, jag har inga specifka mål. Mest mängdträning och lära mig mer om clickern. 
Det är ju kul att vara där och träffa de andra oavsett om jag skjuter eller inte. Hoppas på att få någon/några bilder att dela med mig av. :)
 
 

Video - självskadebeteende

 

Var med i min systers Evah video där vi pratade om självskadebeteenden

Tävlingstime!

 
 
Klockan är ca 6.45 och jag håller på att fixa med det sista. Ska bli kul med DM inomhus och målet är att slå 297 poäng. Det gick inte så bra sist i Fagerås men det tar jag igen nu istället. Jag är taggad till tusen! Hoppas jag får bilder att dela med mig av. :) 
 
 

Video - frågor & svar del 2

 

En liten tanke

 

Dagens skratt

 
 

Veckans film #91

 
Christopher Nolans nya film INTERSTELLAR utspelar sig i en nära framtid när människan inte längre kan leva på jordens tillgångar. En grupp forskare och upptäckare får det viktigaste uppdraget i mänsklighetens historia: att resa bortom vår galax för att utforska om vi har en framtid bland stjärnorna.
 
En så spännande film där man kunde känna med. Jag blev kissnödig efter typ halva filmen men den var så bra så att jag glömde bort det helt. Den är ändå 2 timmar och 49 minuter lång, fast jag var kissnödig så kunde jag inte gå. Jag brukar inte se den här typen av film men jag gillar den skarpt.
 
 

5 månader

 
 
5 underbara månader tillsammans. <3 Och fler ska det bli, jag tycker vi växer tillsammans hela tiden och jag kan inte tänka mig att vara utan dig. Du betyder så oerhört mycket för mig och du får mig att må så bra. Jag är så lycklig över att du har kommit in i mitt liv och att vi har funnit varandra. Älskar dig min goding! <3
 
 

Frågor & svar del 1

 

Dagens låt

 

Dagens låt

 

Värmlandsserien del 2

Ja, igår var det dax för tväling igen. Jag var seg ur sängen och kände inte större lust att gå upp, men masade mig ur till slut. Fixade med frukost men Tobias låg kvar en stund. Vi kom iväg och tävlingen var inte så långt från Grums den här gången.
 
Jag var lite stressad och otålig när vi kom fram och det visade sig att jag inte satte ihop bågen helt rätt. Men när jag hade fått rätt på bågen och fått en lycka till kram och puss av Tobias så började tävlingen. Det gick sådär, har skjutit bättre men även sämre. Fick 1 tia som bäst och den roligaste missen var när jag träffade tavelspiken istället. :P 
 
Tävlingen slutade på 171 poäng så jag är nöjd ändå, då det är bättre resultat än förra året. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Ni frågar, vi svarar

 
 
 
 
 
 
 

Tävling

 
 
Tävling idag, men inte så långt hemifrån i alla fall. Och det är en mycket mindre tävling, men målet idag är att sätta bättre poäng än i Eskilstuna och ta det lugnt på skjutlinjen. Hoppas på att få lite bilder och kunna dela med mig av sen. Kanske en video om jag har tur. :) Detta är ju en av våra små tävlingar och jag gillar dem mycket. :)
 
 
 
En gammal bild
 

Yoga challenge

 

Onsdagsträning

Träningen gick bra men kunde ha gått bättre. Den var riktigt lärorik och kul ändå, jag ser att jag har lärt mig en hel del sen jag köpte den nya bågen. Jag sköt 75 pil allt som allt så jag var rätt mör i kroppen efteråt. Jag fick en hel del bra tips från Ulrika och en del har jag gått och grubblat på lite själv innan. Ulrika tyckte jag skulle testa med clicker på bågen så vi satte på den. Men det visade sig att mina pilar funkade inte för mig då, de är alldeles för långa och skulle jag kapa dem så blir de alldeledes för styva. Jag behöver kortare pilar som är mjukare i materialet. 
 
Då var det en tjej som har motsatta problemet och jag provade hennes pilar och hon provade mina, så nu funderar vi på att byta pilar med varandra. Men vi har inte bestämt något ännu, sen tar det tid att lära sig att skjuta med clicker. Jag ska förklara i en video någong gång när jag har mer kunskap. Så nu känner jag mig mer taggad och törstar efter mer kunskap.
 
 
 
 

Veckans film #90

 
James Bonds första uppdrag som 007 leder honom till Le Chiffre, bankir åt världens terrorister. För att stoppa honom och för att förinta terroristernas nätverk måste Bond besegra Le Chiffre i ett pokerspel med höga insatser på Casino Royale. Till en början är Bond irriterad över att den vackra brittiska Riksbankstjänstemannen, Vesper Lynd får uppdraget att leverera hans insats till spelet och vaka över regeringens pengar. När de tillsammans överlever en serie av dödliga attacker utförda av Le Chiffre och hans män, växer en attraktion fram mellan dem och det utsätter dem båda för ytterligare fara och händelser som förändrar Bonds liv för evigt.
 
 
 
En spännande film med mycket action och jag gillar filmen trots att jag ogillar Bond från början. Men jag gav denna en chans och den överträffade mina förväntningar. Det var bra med action, bra effekter och bra skådespelare. 
 

Träningsdax!

Då ska jag träna igen då. Målet är fortfarande att ta tid på mig, att inte stressa igenom skjutningen. Så nu är det enda målet jag har för att bli bättre och försöka mängdträna också då. Vill man bli bättre så måste man kämpa och sätta upp små delmål. Sen har jag en sak jag ska testa men berättar mer om det senare i en video. Svårt att förklara såhär. Hoppas på att få någon bild att dela med mig av, men vi får se. :)
 
 
 
En bild från Munktellträffen.
 

Nyinköpt

 
 
 
 

Nytt i makeup

 
 
 
 

Mysig helg!

Äntligen en hel helg med min älskling. Fredagen började med handling och sen blev det filmmys. Jag var rätt sliten efter jobbet och var på väg att somna i soffan flera gånger, så till slut blev det sängen. Jag sov supergott, vilket jag alltid gör tillsammans med honom. 
 
Lördagen så drog vi oss i sängen och bara myste, jag älskar sådana mornar där man bara är. Klockan var runt 9.30 när vi gick upp och duscha. Brr... jag: duscha nu? Han: Ja, kom igen... Jag: okej, då. Och nog frös jag, skakde som ett asplöv, på med myskläder sen och fixa sen frukosten. Sen ville han spela lite och jag läste en tidning och slappade. När klockan var strax efter 11 så gjorde vi oss redo för att åka ut. Då åkte vi först till Grums kyrka och satte ljus där för min farmor och för min farfar, sen där efter till Nors Kyrka där han morfar är begravd och sist till Ruds Kyrkogård där min mormor är begravd. Det var mysigt att han och jag åkte runt och satte ljus. Efter det blev det lite shopping på Bergvik och det kommer bilder på det jag köpte fast i ett eget inlägg. På kvällen blev det hemgjord pizza med film och mys. 
 
Söndagen så drog vi oss ännu längre, klockan var ca 11 när vi orkade upp, men denna gång orkade jag inte duscha, fryser ju så. Det är så skönt med att kramas,mysa, prata, kela en stund på morgonen. Idag ville jag inte gå upp ur sängen för det är så mysigt , bara han och jag. Efter frukost vad det hushållsarbete (dock slapp jag). :P Men nästa gång får jag att hjälpa till, eller vad säger ni? Nåväl, jag satt i köket och grejade med datorn och fixade lite. Sen ville han spela och jag satt och läste en bok och softade. Efter ett tag så gick vi ut på en promenad och på vägen hem så passerade vi en pizzeria så vi köpte med mat hem. Kollade på en film som han hade lånat på biblioteket och sen blev det två avsnitt av Doctor Who. En serier som jag har fastnat för och som är spännande.
 
En härlig helg med andra ord. :)
 
 
 
 
 

RSS 2.0