Bloggtips

Här kommer det en blogg jag vill tipsa om till de som spelar mycket. Jag är inte så insatt i spel men jag gillar den här bloggen ändå. Jag lär mig en del och tycker det är kul att följa olika typer av bloggar helt enkelt. :) Klicka på bilden för att komma in på bloggen. :)
 

Dagens låt

 

Anna Dissar

 FOLK SOM INTE STÄNGER DÖRREN! Något som stör mig är när folk inte stänger dörrar efter sig. Står man halvnaken i ett omklädningsrum så tillhör det god sed att stänga dörren! Hade man velat visa sin kropp för andra hade man inte stängt in sig!
 
 BRIST PÅ RESPEKT! Man kan fortsätta lite på föregående punkt, det är då brist på respekt när man inte stänger dörren. Sen finns det människor som tilltalar butikspersonal som himla otrevligt och tror att de äger världen. 
 
 FÖRUTFATTADE MENINGAR! Någon kan skriva; Jag är så trött och sliten en söndag och responsen på det blir då; Var du ute och festade hårt igår? Eller idag är jag på dåligt humör och är ledsen, responsen som blir då; Trubbel i paradiset? Min tanke är då på dessa två exempel, Nej jag jobbade under lördagen. Man kan vara trött och sliten av andra orsaker än supande och festande. Det finns massor av andra saker som gör en trött och sliten. Samma sak men dåligt humör och ledsen; det finns andra orsaker som gör att man kan vara ledsen. Man behöver inte alls ha bråkat med sin kärlek bara för att man är på dåligt humör och är ledsen. Ni vet det finns pms för oss kvinnor! :P
 
 Fördommar! Alla dessa fördomar! Många gånger låter det så här; Se där går det en mörkhyad, han är säkert kriminell. Jag bara VA??!! Snacka om att ha fördomar och bara anta saker!! Nej, det finns kriminella i alla mänskliga raser. Sluta snacka en massa skit och se personen i stället för att bara anta en himla massa skit!
 
  Förkylningar! USCH! Nu har den tiden börjat och jag har haft en mindre förkylning. I skrivande stund är jag hemma från jobbet och snuvar lite. Okej, med en liten en men en långdragen förkylning är bara BLÄ!!!!
 
 

Träning

Då är det dax igen för träning. Denna gången ska min älskling vara med och prova på också, det ska bli kul. :) Mina mål idag är att sätta pilarna bättre än förra veckan och skjuta in mig för hösten. Snart drar höstens tävlingar igång och jag måste träna och träna. :) Hoppas jag kan få lite bilder denna gång som jag kan dela med mig av. 
 
 
En gammal bild.

Dagens skratt

 
 

Anna Hissar

  HÖSTEN: Då var hösten här med kylan och regnet. Finns det något bättre än att krypa upp i soffan med sin älskling under en filt, levande ljus och en bra film på tv? Nu har hösten en bättre betydelse för min del och många mysiga höstkvällar väntar runt hörnet.
   KÄRLEKEN: Underbara kärlek! Livet är som enda stort rosa moln med hjärtan runt om. Man blir glad, varm, piggare, lättare till sinnes och man känner att livet är enklare. Det pirrar så skönt i hela kroppen och man är bara glad och lycklig.
   KOMMUNIKATION: Ett av det viktigaste här i livet! Prata med varandra, det är den enklaste vägen till att lösa jobbiga situationer. Man löser inget genom att vara tyst och tro att den andra fattar, man är ingen tankeläsare. 
 
  BIO: Mysiga biobesök på hösten är aldrig fel och bättre blir det om man går med någon speciell person. 
 
  LEVANDE LJUS: MYSFAKTOR PÅ HÖG NIVÅ!! Inget gör en tv-kväll som levenade ljus vare sig man ensam eller är med någon. 
 
  SEX: Oh, ljuvliga sex! Inget är så skönt och härligt som sex! ;) Man blir så levande, pirrar så skönt överallt, man känner sig snygg, man känner sig sexig och man mår så mycket bättre på alla vis! ;)
 
 
glitter-graphics.com
 
 
 

Veckans film #86

 
Ryan Bingham (Oscar®-belönade* George Clooney) har verkligen högtflygande planer. Han flyger över hela världen i affärer och stannar aldrig upp . förrän han möter medpassageraren Alex och inser att livet inte handlar om resan, utan om de kontakter vi knyter längs vägen. Up In The Air har hyllats av kritiker och publik och är "mörk och ljus, rolig och tragisk, underhållande och intelligent, romantisk och verklig". - Owen Gleiberman, ENTERTAINMENT WEEKLY
 
 
 
En gullig film som man kan känna igen sig i lite. Lite romantik, lite drama och skön humor. En bra mix som passade både mig och min pojkvän. 
 
 
 

Bågskytteträningen

Träningen gick inte alls bra men jag är nöjd ändå. Jag var inte alls fokuserad och gjorde en massa fel, men jag vet vart problemet ligger så nästa gång kommer det gå bättre och jag hade fel pilar med. Jag sköt 30 pil i alla fall med varierande resultat, i vilket fall var det kul och vara där och få träffa de andra. Jag har saknat de stunderna med mina klubbkamrater. Det blev inga bilder så jag får bara ta en gammal bild. 
 
 

Träning

Äntligen träning igen då. :) Vi ska börja vår inomhussäsong nu och det ska bli skönt. Mitt mål är nu i alla fall att få massa i rött och gult (alltså en massa 7,8,9 och 10:or). Är så grymt taggad och känner att den här säsongen kommer bli grymt bra. :) Hoppas jag kan få lite bilder och dela med mig av sen. 
 
 
En gammal bild
 

En liten tanke

 

3 månader

3 månader med min darling. :) Jag känner hur vi blir starkare tillsammans för varje gång och hur vårt förhållande utvecklas till det bättre. Nu har vi kommit till den delen där vi måste prata i telefon varje dag och jag känner att om jag inte får höra din röst en dag så mår jag dåligt. 
 
Med dig så mår jag bra, med dig känner jag mig hel,med dig känner jag mig lycklig, du gör mig varm. Dina sms förgyller min sorgsna dag, ditt samtal förgyller alla mina ensamma kvällar, din kärlek förgyller mitt liv. 
 
De här 3 månaderna har varit helt underbara och jag vet att det kommer bli fler underbara månader som vi får tillsammans. 
 
 

Dagens skratt


Svar på frågestund del 2

1. Är du för eller emot Illegal StreetRacing på Industriområden på natten? Än på vägar där det finns folk och bilar som kan ta skada. Svar: Med tanke på att det illegalt så jag är emot. Och jag finner inget nöje i sånt heller.

 

2. Vad tycker du abort? Jag tycker egentligen innerst inne att det är fel, men kan rent spontant känna att om man råkar göra det på fyllan med en riktigt ful tjej/kille så gör man ju ändå alla inblandade en rejäl björntjänst om man tar bort barnet:) Är det dåliga gener inblandade kan det ju inte vara kul för barnet heller liksom när det växer upp... Svar: Jag anser att abort inte ska användas som ett preventivmedel. Har man satt ett barn till världen så ska man älska barnet oavsett hur det än ser ut osv. Alla är lika mycket värda.

 

4. Har du druckit alkohol någon gång? Svar: Ja, det har jag gjort.

 

5. Har du provat rökt någon gång? Svar: Ja, jag har testat det också.

 

6. Vad hittar du helst på med dina vänner? Svar: Shopping och fika/lunch på stan.

 

7. Har du varit utomlands någon gång? Svar: Ja, det har jag.

 

8. Vilken är din drömresa? Svar: Att åka till England och få ta del av den brittiska kulturen. Eller att få åka till Venedig igen,

 

9. Hur lång är du? Svar: 150

 
 
 

10. Föredrar du kläder eller skor? Svar: Kläder

 

11. Har du haft någon piercing? Svar: Nej

 

12. Vill du tatuera eller pierca dig? Svar: Jag vill tatuera mig.

 

13. Vad lyssnar du på för musik helst? Svar: Oj, det beror på min sinnesstämmning. Om jag är arg så blir det rockmusik eller nåt.

 

14. Vad för filmer föredrar du? Svar: Jag är allätare, fast det som jag gillar mest är action, fantasy.

 

15. Har du hållet på med någon annan sport än bågskytte någon gång unde livets gång? Svar: Som liten spelade jag fotboll, sen har jag provat en massa sporter.

 

16. Har du provat det alkoholfria jordgubbsvinet som går att köpa på Systembolaget? Det är supergott! Svar: Ja, det har jag provat. Gillar det verkligen.

 

17. Om du blir mamma framöver vad skulle du då vilja döpa ditt barn till? Du får välja ett killnamn och ett tjejnamn. Svar: Killen ska heta Adam Maximillian. Tjejen har jag inte bestämt ännu. Finns så många fina namn.

 

18. Tycker du det är kul med sällskapsspel? Svar: Ja, det är kul.


Svar på frågestund del 1

 
 

1. Hur gammal är Tobbe? Svar: 29

 

2. Snabbt att säga kanske men känns det som att du träffat mannen i ditt liv? Svar: Ja, visst det är tidigt att säga men jag känner som att vi hör ihop.

 

3. Vill ni ha barn? Svar: Tanken finns hos båda men inte i nuläget.


4. Vart bor Tobbe? Om det är långt, hur ofta kan ni ses? Svar: Vi bor ca 2 mil från varandra och ses i princip varje helg.


5. Hur träffades ni? Svar: Vi träffades på Happypancake.com


6. Hur är Tobbe s familj? Svar: De är varma, mysiga och skjofriska.


7. Tycker din familj att det är kul att du träffat en kärlek? Svar: Ja, det är klart. Man vill ju se en familjemedlem glad och lycklig.


8. Längtar dina föräldrar efter barnbarn? Svar: Ja, det gör de.


9. Vill ni flytta ihop? Svar: Även här finns tanken men det är för tidigt ännu.


10. Jobbar Tobbe också på Burger King? Svar: Nej


11. Hur ser era framtidsplaner ut?? Svar: Vi har inte planerat så mycket ännu. Det vi har tänkt är att försöka komma varandra närmare och se hur vi funkar ihop i vardagen. Se hur vi får ihop vår tid tillsammans med tanke på våra olika arbetstider och sporter.


12. Vad hittar du helst på med din pojkvän? Svar: Se på film och mysa.


13. Hur ska du fira julen nu när du har pojkvän? Vet att det är augusti än men julen kommer med stormande steg. Svar: Inget bestämt ännu, fast vi vill fira tillsammans men vet inte vart.

 

 

Veckans film #85

 
Från skaparna av Hitta Nemo, Bilar och Råttatouille kommer nu berättelsen om den charmiga roboten Wall-E. Kliv in i tidsmaskinen, ställ in året 2700 och följ med på ett underbart framtidsäventyr för hela familjen i denna 2-discutgåva!

Vi befinner oss långt in i framtiden och människan har sedan länge fl ytt jorden i väntan på besked att kunna återvända. Kvar finns bara en flitig liten robot vid namn Wall-E. Ensam har han fortsatt göra det han en gång i tiden byggdes för, nämligen att städa upp och packa ihop skrot. Och efter att ha gjort det varje dag i flera hundra år har han blivit en mästare på sitt jobb! Men det är ensamt, så när robotsonden EVA plötsligt dyker upp blir Wall-E helt trollbunden. Vem är hon? Var kommer hon ifrån? Vad gör hon på jorden? Svaren får Wall-E då han bestämmer sig för att följa efter EVA på ett oväntat och spännande äventyr genom världsrymden!
 
 
 
En underbar film! Den fick mig att smälta och den berörde mig verklingen. Det bästa var att jag fick se den med min älskling. Det gjorde filmen ännu bättre och men kände med karaktärerna.
 
 

Bilder från Hallsberg

 
 
 
 
 
 
 

Bågskyttevideo


Dagens låt

 
 

Tävling i Hallsberg

I fredags så kom min älskling hit till mig. Vi fixade inför lördagen och sen kollade vi på tv och myste, blev sen tidigt i säng. Då vi skulle upp tidigt på lördagen. Klockan pep till vid 4:45 och vi låg och drog oss en stund men sen var det dax för att börja för dagen. Fixade frukost och gjorde oss klara för avfärd. 
 
Kom iväg ca 6.30 och jag var taggad! :D Det kändes så bra, solen sken i diset, det var inte mycket trafik och allt kändes så underbart! Han somnade till en stund och jag lyssnade på radion, Ring så spelar vi på P4. Gillar att lyssna på det programmet. 
 
Sen när vi kom fram så var det att leta upp sin butt (tavla), sätta ihop bågen och anmäla sig. Vi minglade ett tag innan tävlingen började och det var kul att träffa alla bekanta. Synd att jag var den enda från min klubb som var med. Vädret hade vi tur med, soligt men inte för varmt eller för svalt. Några moln på himlen och vindstilla.
 
För en gångs skull så hade jag en medtävlande i motionsklassen och det var jämt mellan oss under hela tävlingen. Slutresultatet blev 295 för båda. Det som avgör då är hur många 10:or man har fått. Den som fått flest vinner. Det visade sig att det var jag som vann och så bra och organiserat har jag inte skjutit någon gång vad jag kan minnas.
 
Känner mig sjukt nöjd och stolt! Och det största priset jag fick den dagen var att min älskling var med. :)
 
 
 

Septeberträffen 2014 Hallsberg

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helgen som varit

Under helgen så var jag med min underbara älskling. På fredagen så myste vi i soffan hemma hos honom då vi båda hade jobbat hela dagen lång. Sen på lördagen så var det då min plåtning först. Den gick bra och det var kul. :) När den var klar så gick vi iväg för att träffa Bella och Stefan. Vi åt lunch på Wayne´s Coffe och sen shoppade vi lite. När vi var klara med shoppande så var det dax att skiljas åt. 
 
Jag och min älskling gick iväg till en filmsal där vi satt och kollade på Hobbit (den längre filmen) tillsammans med två andra. Filmen var ca 3 timmar lång och den är verkligen bra, jag bara älskar den! Sen så var det mys hemma hos älsklingen. 
 
Söndagen var jag rätt slö, mådde inte alls bra. Jag vilade rätt mycket och min älskling satt och spelade. Sen blev det en massa tittande på olika serier. När vi blev hungriga så drog vi ner till den lokala pizzerian och tog med maten hem. Sen kollade vi på Wall-E.
 
Ytterligare en kanonhelg!
 
 
 
 

Dagens låt

 
 

Bågkytteträning

Ikväll var jag iväg och tränade lite. Det kändes riktigt bra trots att jag inte har tränat på över en månad, pilarna satt bra och allt kändes förträffligt. Vädret var härligt, blåste lite men det gjorde inget. En riktigt grym träning med andra ord! Känner mig nu taggad inför helgens äventyr som väntar!
 
 
 
 
 
 

Shooping

 
 
 

Veckans film #84

 
Johanna är hunsad av sin chef på modetidningen Dolce Vita där hon jobbat alldeles för länge. Hon har ständigt ont om pengar, hennes exman har hittat en yngre tjej och sexlivet är lika med noll.

Johanna behöver ett break. Eller åtminstone en resa till solen med barnen, om hon bara hade råd.

För att få ihop extrapengar hoppar hon desperat på ett erbjudande som försökskanin för en ny medicin, men pillren hon får har oväntade biverkningar.

Över en natt ändrar sig allt. Oron är som bortblåst, hon känner sig kåt, snygg och självsäker. Omvärlden ser henne också med helt nya ögon. Hon tar för sig på jobbet och ger sig ut efter kärlek i den löftesrika sommarnatten.

Livet är underbart. Men hur länge räcker pillren?
 
 
 
Var på förhandsvisningen med älsklingen och den här filmen fångade verkligen mig. Man kan känna igen sig och man känner med karaktärerna. Se den säger jag bara! 
 
 

Dagens låt

 
 

Lördagens äventyr

I lördags så var jag på photoshoot för ett specifikt ändamål. Ni kommer få veta mer om det senare, än så länge är det hemligt. Det var häftigt att bli fotograferad av ett proffs utomhus. :) Kändes naturligt att bli fotoad och få vara i fokus. Men kan ju bero på att man är en riktig linslus nu mera. :P Här kommer det några få bilder som min älskling tog på oss.
 
 
 
 
 
 

Sova ensam

Hu, sova ensam då, jobbigt och trist. Ingen som håller om mig, ingen som jag kan hålla om tillbaka. Ingen att vakna upp bredvid. Känner mig verkligen ensam och allt är så tomt utan honom.

Hoppas de här dagarna går fort. För då får jag vara med min älskling igen.

Hoppas ni kan sova i alla fall. Natti på er alla!

RSS 2.0