Yay me!!

YES!! Fick härliga besked idag. :D Jag får vara kvar på jobbet ett år till och i maj ska jag prova på en annan Burger King restaurang i Karlstad. Jag kommer då under den tiden bo hos Tobias. :) Känner mig så sjukt taggad och nöjd. :D Det ska bli så spännande och härligt. 


bild från i fredags

Dagens outfit





I paketet

Jag hämtade ett paket igår och jag blev överlycklig när jag öppnade det. :D Jag la ju en bild på Instagram igår på paketet och skrev att jag skulle avslöja innehållet här i bloggen. :) 

Det var skaften till mina nya pilar. :D De är lila och helt underbara. Ska nu sen bara kapa till dem, sätta dit nockar, fjädrar och pilspetsar. 







Veckans film #99

 
En modern tvist på de klassiska Bröderna Grimm-sagorna. Denna humoristiska musikal flätar samman Askungen, Rödluvan, Jack och Bönstjälken samt Rapunzel och handlar om en bagare och hans fru, deras önskan om att starta familj och häxan som lagt en förbannelse över dem.
 
 
 
En mycket härlig musikalfilm som passade mig utmärkt. Bra skådespelare, bra och svängig musik och skön historia. Verkligen sevärd och ett måste i samlingen. :)
 
 

Biotajm

Då blir det bio igen med mina underbara systrar. Filmen vi ska se är den senaste Askungen. Ska bli kul att umgås och se film. Berättar i ett senare inlägg om filmen. Är den bra så kanske det blir veckans film. :) 




Dagens skratt

 



Shopping

 

Ny makeup

 
 

Nytt i garderoben

 
 
 
 

Video - Lunchdejt


Dagens outfit





Dagens låt - with love

 

LCHF frukost

God morgon på er! Då har jag provat ännu en ny LCHF frukost. Den bästa jag har provat hittills. :) Jag rörde ihop mosade ägg med majonäs och créme fraiche, rörde ner lite hackad kokt skinka och sen salt. Det var supergott! Något som jag kan rekommendera! 


Update: Jag stod mig länge även på den här frukosten. Jag åt strax före åtta i morse och sen åt jag lunch strax efter 13.30. Så ett gott betyg från mig. :)

God kväll

Årsmöte på klubben idag, kul att träffa alla och prata. Jag blev vald igen som valberedare, vilket jag uppskattar. :) Jag börjar så smått att lära mig vad jag ska göra och hur.  Sen fick jag en annan uppgift och det är att eventuellt skapa ett lag till Vårruset. 



Dagens skratt

 
 
 

God morgon!

Hoppas ni har sovit gott, jag hade svårt att somna men sen sov jag rätt okej. Nu på morgonen har jag fixat mina räkningar och plockat rätt. Skönt att få ordning och reda. :) Vädret än så länge är kallt, blåsigt, mulet och trist. Hoppas ni får en fin dag trots allt. :) 

Kass Update

Jag vet att jag har uppdaterat dåligt pga  bloggtorka, ingen ork och mycket annat runt om. Livet utanför datorn rullar på och mycket händer ibland på en gång. Ska försöka uppdatera lite bättre. 😀 Ha det så gött så länge. 😀


Bild från helgen.



Dagens låt - with love

 

Evahs video - say anything challenge


En skitdag!

Hej på er! Idag är det verkligen en skitdag! Känner mig bara så ledsen, trött, ensam. Hade tänkt fixa med bloggen i övrigt men orken finns inte idag. Hoppas att Tobias sen kan krama bort allt jobbigt.

Video - gissa låten


Dagens outfit





Dagens skratt





En liten tanke




Mysig helg

Då var det söndag igen, vill inte ha söndag. Helgen har varit hur härlig som helst. I onsdags åkte jag till älsklingen efter träningen och vi myste framför tv:n. 

Torsdagen var det jobb och slit, men efter jobbet så var det mer mys. Jag jobbar ju till 20.00 på torsdagar, fredagen upp tidigt och iväg till Grums för ett tandläkarbesök. Sen pysslade jag hemma hos mig, åkte och handlade mat, hem till älsklingen, fixade med maten och väntade på att han skulle komma hem. Fixade till lite mys åt oss innan maten. Ni vet, lite vardagsromantik. ;) Sen åt vi gott, kollade på film och myste ännu mer. 

Lördagen började med mys och sen bowling. Matchen var spännande och de vann. :) Sen fick vi skynda oss hem då vi väntade besök från Markus. Hans bästa kompis som nyss fyllde 30. Vi fikade på balkongen med tårta och sen kollade vi på film. Sen var det mys, melodifestivalen och Doctor Who. En perfekt helg med andra ord men jag är helt utpumpad. :p 








Evahs vlog



Min syster Evah gjorde en vlog från förra veckan när vi var på stan, var iväg på hockey osv så kolla gärna in den. :D 

Dagens outfit





Dagens skratt





Turkisk yoghurt

Då har jag testat ett nytt recept. Tyckte det var sådär, har svårt med yoghurt. Men alltid kul att prova något nytt. I skålen har jag turkisk yoghurt, honung, banan och saltade cahsewnötter. Nej, ingen favorit för min del, gillade kesoröran bättre. Om ni provar, skriv gärna en kommentar, ett mail om vad ni tycker. 




Träningen

Idag sköt jag inget. Utan var där och pratade med tränaren om de nya pilarna, lämnade in beställningen för new body och sen agerade lite som tränare. Det kändes gott att vara där ändå och vara till hjälp. 




Träning!

Bågskytteträning ikväll då. Projekt nya pilar forstsätter och nu har vi hittat det jag ska ha så nu är det sen bara att beställa och grejer. Sen ska de ju fixas till då de inte kommer färdiga utan man sätter ihop dem själv. Men det kommer jag få hjälp med då jag inte har allt material utan klubben har det. Så som pilkapare, fjädringsapparat mm. Nåja, jag kommer ta kort och grejer under processen med pilarna så ni får hänga med. :)
 
 
En gammal bild

Video - whisper challenge

 
 

 

Dagens låt

 

Shopping

 
 
 
 

Bilder från hockeyn

 
 
 
 
 

Nytt i garderoben

 
 
 
 
 
 

Dagens låt

 

Bilder från igår

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hockeytime!

HOCKEY!! Nu ska jag på hockey tillsammans med Evah. Det ska bli kul att gå tillsammans med henne och få lite syskontid. :) Får hoppas på vinst som förra gången jag var och kollade. Hoppas på dett bra drag och på en bra match. :) Hoppas på att kunna ta lite bilder. 
 
 

Dagens låt

 

Positiva och negativa saker

Hittade det här hos Evahle och blev inspirerad. Veckan har varit omtumlande och jobbig men ändå bra. Så här kommer en summering.
 
+ Positivt
* Jag har hittat nya kläder
* Jag har lärt mig nya saker
* Hittat nya pilar
* Simmade 14 längder i måndags och sen vattengympa på det
* Den nya frukosten blev bra och var god.
 
- Negatvit
¤ Inget SM i Stockholm
¤ Haft jobbiga tankar om mig själv
 
 

Tjejdag på stan

Idag har jag och Evah varit på stan. Började först hos frisören och sen vidare till Mitt i City. Gick och käkade på Kebabhouse och sen shopping. Det blev en del grejer och jag har haft jättekul och lärorik dag. Bilder kommer senare. Bloggar för tillfället från mobilen.  Ha en trevlig fortsatt lördag. 

Bilden är från i morse. Jag nyvaken och en busig hund. 

Onsdagsträningen

Igår var jag på bågskytteträningen fast det blev inte så mycket skjuta för min del. Vi pratade ihop oss i valberedningen inför årsmöte. Det var kul och jag lärde mig mycket nytt. Sen sköt jag 15 pil som uppvärmning för att kolla draglängd och sånt. Lärde mig nytt även där. 


Bågkytteträning

Dax för träning igen då. :) Idag har jag ett mål uppsatt att kolla upp detta med nya pilar så jag kan börja använda clicker. Det är de mål jag har, sen vet jag att vi i valberdeningen ska prata ihop oss inför årsmötet. Jag är lite osäker på min uppgift och behöver lite vägledning. Hoppas på att kunna få några bilder i alla fall. Men vi får se vad som hinns med. :)
 
 
 
En gammal bild
 

Ny frukost?

Testade att göra het kesoröra, LCHF recept. Det var rätt så gott men nästa gång ska jag pröva med curry istället för chilipulver. Som vanligt åt jag ett ägg också. Får se hur länge man står sig på detta. Men mätt blev jag i alla fall. Enligt boken så kan man ha detta som frukost, lunch, mellanmål eller mindre middag.


Update: Jag åt frukosten ca 7.30 och den var mättande. Höll mig stadigt fram till 12.45, då kände jag lite. Men var inte sådär superhungrig som jag kan vara. Så ett gott betyg från min sidan. 😀

Suck!

Idag tog jag ett jobbigt beslut. Pga missförstånd så var jag tvungen att ta ett beslut som jag inte är helt nöjd med. Det blir ingen resa till Stockholm med bågskytten. Så SM får vänta till nästa år.

UTMANING - 5 SAKER

Hittade den här utmaningen hos Evahle, utmanar er alla att göra den. ;)
 
*5 Saker jag är bra på
+ Laga mat
+ Bågskytte
+ Virka
+ Vara mig själv
+ Blogga
 
*5 Saker jag gillar med min kropp
+ Mina lår
+ Min rumpa
+ Mina bröst
+ Mitt hår
+ Mina ögon
 
* 5 saker jag är stolt över
+ Att jag har tagit körkort
+ Att jag vågade börja med bågskytten
+ Att jag är jag
+ Att jag är valberedare i klubben
+ Att jag är ambassadör för Vårruset (Karlstad) och Karlstads Stadslopp
 
* 5 Saker jag är tacksam för
+ Att jag har en bra familj
+ Att jag har Tobias
+ Att jag har mitt jobb
+ Att jag har mitt hem
+ Att jag har körkort och bil
 
 
 
 

Nytt år - nya utmaningar

Ja, som ni har läst tidigare så har jag gått ner i vikt under 2014. Det handlar om ca 7 kg och jag känner mig supernöjd med det. Jag är så sjukt stolt över att ha klara det med små enkla medel som att minska på socker och salt. Jag har ju ett stort behov av båda två, vilket inte är bra. Nu ska jag fortsätta i samma anda,utmaningen i år är att hitta en kost och livstil som passar just mig. Ska nu i veckan börja med att testa olika recpet från LCHF och se om det kan vara något. Men jag kommer inte kunna leva strikt efter det då jag tror på att min kropp, mitt sinne och även jag behöver variation i min kost. Jag kommer annars tycka att maten och matlagningen blir tråkig. Så som ena dagen LCHF, andra dagen vanlig husmanskost och nästa dag vegetariskt. Då funkar jag som bäst och jag mår som bäst då. :)
Jag kommer att uppdatera varje provning med bild och skriver vad jag tycker osv. Dels för att kunna se tillbaka själv och dels för att kunna inspirera er andra. :)
 
 
 

Vattengympa

Yay, vattengympa idag igen. :D Det ska bli kul och få träffa de andra och sen röra på sig. Jag har tänkt att göra som förra veckan, jag går in lite tidigare och simmar några längder först. Som jag skrev förra gången, det blir inga bilder då det är svårt att få. Det var inte fullt så jobbigt som jag trodde att det skulle bli. Jag var rörligare än vad jag trodde. :P 
 
 
 

Helgen

Vilken helg det har varit. Började med att jag åkte till Tobias i onsdags efter jobbet och träningen och vi kollade på tv och myste. Torsdagen var det jobb och jag slutade ju åtta på kvällen så det blev tvmys efter det och bara avslappning. Fredagen så körde jag honom till jobbet och själv var jag ledig. Sen hem och tog mig en dusch, fixade räkningarna och sen ner till IKEA för att träffa Jenny. Vi fikade, shoppade och hade en trevlig shoppigtur. Sen efter det hem och fixade i ordning det jag hade köpt in och satte mig sen och kollade på ett avsnitt på Hem till gården. När klockan var ca 15.30 så åkte jag iväg för att hämta upp Tobias. Vi åkte och handlade mat, gjorde egna hamburgare till mys. Sen kollade vi på en film som heter Watchmen, en action/mystery/sci-fi film. Jag får nog se om den då jag hade lite svårt att hålla mig vaken plus att den var lite komplicerad. :P Sen ville han spela lite efter filmen och jag gick och la mig i sängen för att läsa. Sen när han hade spelat klart så kom han och la sig också, vi pratade och gosade en stund. Sen var det dags att sova. :)
 
Lördagen så skulle han iväg tidigt för han skulle iväg med sitt bowlinglag Almen till Örebro och Kumla för två matcher. Jag la mig på soffan och kollade på fler avsnitt av Hem till gården, men somnade en stund. När jag vaknade till så gjorde jag i ordning för att åka hem till mig och sen hem till familjen. Jag och Evah skulle på hockey men Evah är sjuk så pappa fick följa med istället. Efter hockeyn så blev det BK mat och melodifestivalen tillsammans med familjen. Sen kollade på vi på någon film som var bra men ändå sorglig. 
 
Idag är jag hemma hos mig och ska snart iväg till jobbet.
 
 
 

RSS 2.0