Skogsutflykt - Kycklingleden

Igår så var vi ute på äventyr. Vi packade iordning här hemma och sen gav vi oss iväg för att hämta upp våra vänner Jenny och Johan. Vi åker till Kycklingleden i Liljedal och ingen av oss har varit där innan, Johan hade varit där för längesen.

Vi kommer fram och börjar fixa, har lite saker som ska med eftersom vi ska grilla. Vi kollar lite snabbt hur vi ska gå och börjar vandringen. Men rätt snabbt så kom det ju lerpölar av alla dess slag och mygg till förbannelse. Vi traskade på och till slut kom vi upp på toppen där grillplatsen var. Men det var riktigt jobbigt för oss som är ovana. Väl uppe på toppen så grillade vi korv och marshmellows och drack varm choklad med marshmellows. Efter att ha ätit och druckit så gick vi ner vilket inte heller var så lätt.

När vi hade kommit ner och kommit en bra bit på väg mot bilen så kommer det en lerpöl till och där fastnar Lily med sin stövel. Jag hjälper henne att komma loss och det gick bra. Vi fortsatte och när vi kom fram till bilen så var vi alla så trötta och slitna. Men jag är så jäkla stolt över Lily! Vilken bragd! Vilken kämpe hon är! Hon kämpade sig igenom 5,7 km och med mygg, lera och många andra hinder! För vi fick klättra över stockar, vi fick gå igenom buskar och snår och det var verkligen en hinderbana i naturen. Så vilken kämpe hon är! 🥰

Men jag vet en sak, ALDRIG mer den här typen av vandring! 🤣 Som tur är så hade vi fantastisk sällskap och vi hade kul ändå. 



































RSS 2.0