Veckans film #67

 

Här är fortsättningen på Bilbo Baggers äventyrliga resa tillsammans med Gandalf och de tretton dvärgarna, ledda av Thorin Ekensköld, för att återkräva Ensliga berget och dvärgarnas förlorade rike Erebor.


Efter att ha lyckats överleva första etappen av den oväntade resan, kämpar gruppen vidare österut genom den förrädiska skogen Mörkveden. Där ställs de öga mot öga med den gigantiske Beorn, en hord av jättespindlar och tillfångatas av de farliga skogsalverna. Efter en dramatisk flykt lyckas de ta sig till Sjöstaden och vidare till Ensliga berget för att möta den största faran av alla – den enorma draken Smaug. En utmaning som kommer sätta deras mod och vänskap på slutgiltigt prov.

 
Mycket bättre än ettan måste jag säga. Helt underbart och storslaget! Verkligen sevärd och värd att ses om igen!
 

Dagens låt

 

En liten tanke

 
Krossa Jantelagen

Dagens låt

 

En liten tanke

 
Gilla sidan eller sk*t i det

Dagens låt

 

Gjort om

Jag har gjort om lite vid skodelen hemma. Här kommer det för och efterbild. Säg gärna vad ni tycker. :)
 
 

Videoblogg


Sandwich med skink & ostkräm

 
Glitter Text @ Glitterfy.com
 
4 skivor formbröd
4 skivor kokt skinka
 ca 50 g philadelphiaost
½-1 tsk curry
½ äpple
salt, peppar
salladsblad
 
Gör såhär:
Hacka upp äpplet och skinkan, rör ihop det med philadelphiaosten och curryn. I med salt och lite peppar.
Skär av kanterna på formbrödet och bred på smör. På med ett salladsblad och sen en klick av röran, läg ihop brödet till en dubbel och skär diagonalt till en trekant.
 
Färdigt!
 
 
 

Dagens låt

 

Dålig period

Jag har haft en riktig dålig period nu och varit i ett mörker som har varit jobbigt. Men familjen finns där som alltid och det är så skönt och ha dem. Jag kommer inte att blogga ännu på ett tag men tidinställer en del inlägg som jag känner att jag orkar med. Jag måste fokusera på min mentala hälsa och min kropp. Hoppas att ni har det bra i alla fall.
 
 

Heart fail

graphics18.com | Heart Break 

Dagens låt

 

Veckans film #65

 
Percy Jackson, Annabeth och de andra halvgudarna är tillbaka i ett nytt spännande äventyr. Den här gången hotas halvblodslägret av en okänd fiende och Percy tvingas ut på en resa rakt ut i monsterhavet, det som vanliga människor kallar för Bermudatriangeln.
 
 
Ännu ett storlaget äventyr som heter duga! Spännande från början till slut, kanonbra film man kan se om coh om igen.

Sjukling

Jaha, sjuk då. Hoppas på att det går över fort. Det har varit rätt mycket att göra den sista tiden. Därför har jag inte bloggat och det dröjer lite till innan jag är tillbaka. Hoppas ni har haft en fin lördag. :-)

Månadens bok

 
Isabel lever ett glamoröst och dekadent liv i det tidiga 1800-talets London, en huvudstad full av lyx och synd. När markisen av Grayson oväntat friar till henne slår hon först ifrån sig tanken. Men vid närmare eftertanke inser hon att äktenskapet av många skäl vore fördelaktigt 

Snart visar det sig att bakom Graysons lekfulla yttre döljer sig ett mörker. När han spårlöst försvinner, bara för att plötsligt dyka upp igen fyra år senare, ställs allt på sin spets. Vem är mannen hon lovat att leva med?
Sylvia Day är New York Times-bästsäljaren vars romaner har översatts till över 30 språk. Tidigare utgiven på svenska i pocket finns också Sylvia Days Synda, en erotiskt laddad berättelse i historisk miljö om kärlek och svek, makt och lust. 
 
 
 
En suverän bok som man kan läsa om flera gånger. Författaren skriver med sådan inlevelse och så bra så man fastnar i den. Har du börjat läsa så måste du läsa klart för man kan inte lägga den ifrån sig.

Veckans film #64

 
Percy Jackson är en vanlig 17-åring vars liv ställs på ända när han får reda på att han är halvgud och son till Poseidon - och huvudmisstänkt för stölden på Zeus åskvigg. Samtidigt som han måste komma tillrätta med sina nyvunna krafter måste Percy tillsammans med sina vänner rentvå sitt namn och rädda världen från gudarnas vrede.
 
 
 
 
En toppen film med bra effekter och härligt äventyr. Jag gillar den här typen av film, rekomenderas varmt.

Dagens låt

 

Shopping

Lite bilder från shoppingen med min goda vän Anna Granath. :)
 
 
 
 
 

Dagens outfit

 
 
 
Denna skulle ha kommit upp igår. Så detta var gårdagens outift. :)

RSS 2.0