Min semester 2010Det
var hur underbart som helst. Det allra bästa var att det var min första semester någonsin.

Jag har fått många roliga och härliga minnen, har även påbörjat ett nytt kapitel i mitt liv. Fått nya vänner och sen så har jag upptäckt att mitt hjärta klappar lite extra för en viss person. Men jag har också delat sorg med familj och vänner och avslutat ett annat kapitel.

Det
har varit några utflykter som till Mårbacka, Tossebergsklätten och Rottneros Park. Var på 1 årskalas hos lilla Ellen. Sen firade jag midsommar med underbara och goa vänner i Borgvik. Shit va kul det var. Jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag har gjort under de här två veckorna. Men jag har ju också gråtit eftersom min farfar gick bort. vi var på begravning mitt i allt detta.

Jag skulle aldrig ha klarat mig utan mina vänner och min familj. Allt skulle ha känts så mycket jobbigare om inte vännerna hade funnits där och dragit med mig ut. Sen har jag ju även myst lite med familjen för det är ju viktigt det med.

Det har varit varmt och soligt de flesta dagar och regnat någon gång. Om jag har kvar jobbet nästa år så har jag tjänat in mer semester. ska jag åka på en lite resa har jag tänkt mig. jag måste börja spara pengar.

Nu har jag börjat jobba igen och familjen har åkt på sin semester. Ja, det är skönt att få vara back on track igen. Skulle bara ha jobbat fyra timmar idag men det blev övertid.

Jaja, det är så det är.

Have a nice day!
RSS 2.0