En liten tanke




Trevlig Valborg

Då är det valborg. Jag ska inte fira något utan jobbar hela dagen lång. Men hoppas ni får en trevlig valborg Med mycket mys, skratt och härligt sällskap. 




Dagens outfit





En liten tanke




Utomhusträning

Årets första utomhusträning. Det var strålande sol och ca 10 grader varmt. Men det var ändå kyligt då det var svaga vindar. Jag sköt hela 18 pil och fick några 9:or som bäst. Rolig träning och roligt att träffa alla. :) 
 



Soft söndag

Började söndagen med mysfrukost, dusch och film. Sen var det dax att åka från mig då älsklingen skulle jobba lite extra. Så jag passade då på att hänga in lite av mina kläder hos honom. :) Sen åkte jag för och träffa en kompis för fika och shopping. Hittade det jag planerade men inget annat. 

Efter shopping och fika fick jag bege mig in i stan för att möta upp älskling för biofilm. :) En mysig söndag med andra ord. :)





Biotajm

Bio med älsklingen. Ska bli mysigt att sitta där tillsammans och hålla hand. Och det är en film som vi båda är intresserade av. Är filmen bra så kanske den hamnar som veckans film. :) 




En liten tanke




God morgon

En mysig helg tillsammans med min älskling och familj. Först på fredagen så åt jag och Tobias gott och kollade på film. Åt något färdiggrillat och potatissallad. Sen igår åt vi en mysfrukost. Efter frukosten ville han spela en stund på sin PS Vita och jag pysslade i köket. Jag lade mig sen i sängen för att lyssna på melodikrysset. 

När klockan var ca två så åkte vi iväg och fixade present till mamma och sen hem till familjen. Där blev det massor av gott att äta och många skratt. Fick även lite nya kläder. :) Sen hem till mig och kolla på film. 








En liten tanke




Dagens outfit





Dagens outfit





En liten tanke




Dagens outfit





Dagens outfit





Dagens skratt





En liten tanke




Dagens outfit





Sockerkoma!

Ja, igår var vi på filmträff och det var kanonkul. :) Roligt att träffa några av grabbarna han brukar hänga med. :) Vi såg Ironman 3 den är rätt okej, har sett den tidigare. Men ibland hade jag svårt att koncentrera mig då Fanny (katten) hittade på en massa roligt. 

Vi hade med godis och dricka, jag åt alldeles för mycket. :(  Nu för tiden så äter jag inte lika mycket godis som innan. Vilket blev en chock för min kropp igår. Vi kollade sen på Thor Dark world. Också en film jag har sett och är rätt okej. Åt mer godis (trots kroppen sa nej). Jag började bli törstig och drickan vi hade med hjälpte egentligen inte. Jag var så osmart och hade inte tagit med Ramlösa. 

Beställde sen pizza från Mama Rosa och när jag började äta så blev min mage knäpp. Åt lite till då jag ändå var hungrig. Kollade på Captain America Winter Soldier. Och hade ont i magen resten av filmen. Helhetsmässigt så var filmträffen rolig och massor av film och härligt sällskap. 






God morgon

En skön, underbar och mysig söndagsmorgon. Klockan är snart 11 och vi har duschat och nyss ätit frukost. Skönt med en mysmorgon där man bryr sig om varandra. :) Solen skiner idag med och nästan 10 grader varmt i skuggan. Ser ut att bli en fin dag. :) 



Dagens outfit





Filmträff

Idag blir det typ film heeela dagen lång. Vi börjar klockan 14 och får se när det slutar. Ska bli så kul och mysigt. :)
Filmerna vi ska se är 
* Iron Man 3
*Thor: Dark World 
*Captain America Winter Soldier
*Guardians of The Galaxy.
 
Vi ska ju ladda upp för kommande Avengers som har premiär 22 april. Som sagt, det ska bli så grymt kul och nice. Under veckan har jag låtit bli godis och sånt för att kunna smaska idag. :P
Hoppas att jag kan ta bilder som jag kan dela med mig av sen. :)
 
 

God morgon

Underbart att få vakna upp bredvid sin älskling. :) Jag har sovit supergott i natt och känner mig utvilad. Nu blir det frukost och sen måste jag ut och fixa lite saker inför dagen. :)  Solen skiner och det är 7 grader varmt i skuggan.

Ha en fin dag allihop, det tänker jag ha. 




Äntligen fredag!

Då var det äntligen fredag! Börjar tidigt idag, 8:30. Det är leverans och grejer men jag slutar 1 timme tidigare än vanligt. Då ska jag åka hem till min älskling. Har längtat som en galning hela veckan. 

Jo, jag fick ju ett paket i brevlådan igår. Jag funderade på vad detta kunde vara då jag inte har beställt något. Men när jag tittade på avsändaren så stod det IF Göta. Så det var mina grejer som ambassadör. :) Långärmad T-shirt och flyers. 




Dagens skratt





Dagens låt

 

En liten tanke




Dagens låt

 
 

Dagens skratt





Veckans film #101

 
Marvel presenterar Marvels The Avengers, den ultimata superhjältefilmen alla väntat på! Marvels superhjältar Iron Man, Hulk, Thor och Captain America sammankallas för första gången någonsin i detta actionäventyr med bland andra Robert Downey Jr., Scarlett Johansson och Samuel L. Jackson i rollerna.

När en oväntad fiende plötsligt hotar hela jordens säkerhet måste Nick Fury, chefen för den fredsbevarande byrån S.H.I.E.L.D., rekrytera ett team som tillsammans kan rädda jorden från ett katastrofalt öde. Marvels The Avengers är regisserad av Joss Whedon, och bjuder på ett storslaget äventyr med spektakulär action och oförglömliga specialeffekter.
 
 
En ny favorit! Det jag gillade med filmen var all action, all teknik och sen att de lade till vissa detaljer. Jag har ju sett Ironman innan och gillade de filmerna. Men att se alla tillsammans var mäktigt och sen att de hade med en bågskytt gjorde filmen bättre. :P 
 
 

Dagens låt

 

En liten tanke




Bilder från helgen

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens låt

 

Bilder från påskhelgen

Lite sent då, men här kommer bilderna från påskhelgen. :)
 
 
 
 
 
 
 

Dagens outfit





Dagens låt

 

Dagens outfit





Dagens låt

 

Dagens skratt





En liten tanke




Veckans film #100

 
Den klassiska berättelsen om Ella, vars far gifter om sig efter att modern tragiskt dött. Ella vill stötta sin pappa och välkomnar styvmodern Lady Tremaine och hennes döttrar Gabriella och Petronella in i familjen. Men när Ellas far oväntat dör befinner hon sig plötsligt i en grym och avundsjuk familj, och hon tvingas bli familjens tjänare.
 
 
 
En mysig film, var lite tradig i början men fick mer sen när den goda fen kommer in i filmen. Bra skådespelare, bra historia och man tänker på saker som aldrig man har tänkt på innan. Verkligen värd att lägga pengarna på och kan se om den igen. :)
 
 

Dagens outfit





Dagens skratt





En liten tanke




Dagens outfit






Glad påsk!

Glad påsk på er! Då har vi ätit frukost efter mys och en go dusch. Solen skiner och jag känner mig pigg och utvilad. 4.1 grader i skuggan så det är svalt ännu. Längtar efter värmen och att man inte behöver så mycket kläder. 

Senare idag blir det att åka till svärmor på påsklunch. Hoppas på att kunna få lite bilder att dela med mig av. :) 




God morgon

Sovit supergott då jag har sovit bredvid älsklingen i natt. Han började jobba tidigt i morse och jag börjar sent idag. 

När jag kom hit igår så hade han fixat lite gott att äta. Grönsaker, dipp och nötter. :) Så vi tittade på två avsnitt på Doctor Who och åt gott. Det var så mysigt och romantiskt. :) Perfekt avslut på en tuff arbetsdag. :)




En liten tanke




Dagens skratt





RSS 2.0