Seg, trött och hänging

Känner mig så seg idag. Har ingen ork att göra något alls. Huvudvärk hela tiden och häning. Hoppas att det går över snart. Har inte ens ork att blogga egentligen men tar mig lite tid och ork ändå. Hoppas ni har haft en bra dag. :) Här har det regnat och åskat lite. Ja, nu blir det bara att slappa och se på tv.

Ha det så gött!



gammal bild

Sommarens fjärde tävling

Ja, då har man varit på sommarens fjärde tävling. Det gick rätt så bra men det kunde ha gått bättre men även sämre. Tråkigt att det var så kyligt, dessvärre så hade jag ingen bättre tröja med. :/ Fick bra poäng i alla fall men ska redovisa det sen när alla tävlingarna är klara. :) Nu kommer det lite bilder. :)









Mitt nya armskydd

Svalare

Idag har det varit svalare ute och det är inte dumt. På jobbet har det rullat på i bra takt och dagen gick fort tycker jag. Det har inte hänt något speciellt utan allt har varit som vanlig med andra ord. När jag kom hem till mamma och pappa så var det kvällsmat och det var gott. Senare så tog vi liten fruktstund och det blev honungsmelon och banan för min del, och vatten också. :) Mamma hade honungsmelon och äpple. MUMS. :D Men tråkigt nog så fanns det inget på tv:n att titta på så vi satt och pratade istället. :)


ESC med underbara vänner

Ja, igår kväll var jag med underbara vänner. Av Maria fick jag en liten fin present bara sådär, blev alldeles rörd. :) Sen kom Malin och Marie och jag har nog inte skrattat så mycket på länge. Ett under att barnen inte vaknade. Men det kanske är vana, vad vet jag. :) Sen åt vi lite gott också och drack coca cola till tusen. :P Ja, det var en toppenkväll och det blev ju bättre eftersom vi vann. :)

Jaja, här kommer det nu lite bilder. :)









Den här söta saken fick jag av Maria. :) <3

GRATTIS

GRATTIS LOREEN OCH SVERIGE! :D


LYCKA TILL LOREEN






Månadens boktips



"En varm, underbar berättelse om längtan och önskningar som går i uppfyllelse" The Oakland Press

Hayley tänker inte riskera allt hon älskar. Hon älskar sin lilla dotter Lily, sitt jobb på Harpers Handelsträdgård och sina nära väninnor Roz och Stella. Hon älskar också sin speciella vänskap med Harper, Roz äldsta son. Hon tänker inte riskera allt det här för en förälskelse.

Men det finns något mycket värre som kommer att störa Hayley. Den osaliga kvinnliga ande som hemsökt godset sedan slutet på 1890-talet beter sig alltmer opålitligt och våldsamt. Och hon har bestämt sig för att tränga in i Hayleys sinne för att få som hon vill. Kommer de tre kvinnorna någonsin få sinnesro på gården? I tredje delen Röd lilja avslutar Nora Roberts trädgårdstrilogi med ett härligt tempo och mycket romantik.

"Den alltid så briljanta Nora Roberts avslutar sin trilogi med en både kuslig och sexig final. En trollbindande romantisk berättelse som hyllar kärlekens kraft i alla dess former."






En underbar triologi om tre kvinnor som möter kärleken på ett oväntat sätt. :) När jag läste den första boken blev jag kär i böckerna direkt. Nora skriver på ett sätt som får en att känna som man är en av kvinnorna och hon beskriver allt på ett sätt som får en och känna att man är med i boken. :) Mycket läsvärd och bara ett måste i bokhyllan. Själv har jag köpt alla tre böckerna eftersom de är så underbara. :)


God morgon godingar!

Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag sovit gott men somnade sent. Klockan var typ två när jag kunde somna. Men så är det ibland och jag är ju ändå ledig idag. :) Ja, idag blir det att slappa och kanske sola lite om det är läge för det. :) Vad ska ni göra då? Jaja, hoppas ni får en fin dag. :)


Dagens låt




Bilder från sommarens 3:e tävling










Mysig telefonsamtal

Ja, då har man suttit ute på altanen och läst lite i en bok. Sen så pratade jag med han i telefonen. :) Sen blev det för varmt att sitta i solen så jag gick in och satte mig i stället. Vi pratade nästan 1 timme och det var roligt, mysigt och bara toppen att prata med honom. :) Snart blir det att titta på BB och se vad de hittar på. :)

Jaja, ha det så gött nu alla!




Superfredag

Ja, då har jag och Evah ätit mat. :) Det var inte helt fel, kanske går ut och solar sen. Måste tvätta sen också. Är så seg idag och vet inte vad jag ska skriva om alls. Just nu tittar vi på Disney channel och bara segar. :) Hoppas ni har det bra. :)


Morron!

Hoppas ni har sovit gott. :) Själv somnade jag sent då jag pratade med systeryster. :P Men när jag väl somnade så sov jag jättegott. :) Idag ska jag bara slappa och inte göra något särskilt. Det är fint väder ute och det kanske blir att man solar en sväng. Jaja, ha en bra dag nu i alla fall. :)



En gammal bild

Tjena!

Då var det morgon igen. Jag har sovit jättegott men hade svårt att somna pga värmen. Sitter just nu och tittar på tv och ska strax fixa frukost. Nu tror jag sommaren har kommit för att stanna, det är 19.3 grader varmt ute i skuggan. Solen skiner och det är underbart. :D Hoppas ni får en fin och bra dag i alla fall.



En gammal bild

Tjabba!

Hur är det med er läsare då? Hoppas allt är bra. Jag har nyss kommit hem från jobbet och bågskyttetävlingen. Är en aning trött och sliten och det märktes på tävlingen. När jag skulle skriva i protokollet så blev det helt galet flera gånger. Så vi fick tillkalla dommare så han fick rätta till. :) Ja, så är det. Nu när jag kom hem så blev det lite sms med han. :D

Jaja, sov gott alla!


God dag!

Varmt varmt och varmt. Är så sjukt trött och seg idag så det blir inte mycket till update. Men det blir mer i morgon då jag har tävling och allt. Hoppas ni har haft en bra dag, själv så har dagen varit bra med inslag av sura miner. Men tack vare en underbar vän så fick jag skratta trots att jag inte var på humör först. :) Nu blir det bara att slappa i soffan och kanske sola lite sen. ;) Ha det så gött.



En gammal bild

God kväll

Hoppas ni har haft en bra dag. :) Själv så har jag haft en en produktiv dag samtidigt som jag har tagit det lugnt. :) Efter jag hade gjort mitt här hemma så åkte jag hem till mamma och pappa och åt lite mat, satt sen på deras altan och bara solade och hade det bra. :) Var ute med Nalle på en lite promenad och sen så satt vi och kollade på tv resten av kvällen. :) Så jag har haft en fin, solig och go dag med andra ord. :)

Sov gott!


Fint väder

Ja, idag är det väldigt fint väder. :) Nu har jag gjort i ordning på balkongen så man kan sätta sig där ute och bara må gott i solen. :) Sen har jag även tvättat, diskat, duschat och plockat rätt. :) ser att det blåser lite ut men det gör inte så mycket. Jag har hunnit med en del trots att jag sov länge. :)

Jaja, ha en fin dag. :)


Good morning!

Har ni sovit gott? Det har jag, sovit som en klubbad oxe. Men då var det tufft på jobbet igår kväll så har var helt slut när jag kom hem. Ja, men andra ord så har jag sovit jättegott och det var behövligt. Nu ska jag se på tv och sen fixa frukost. Arbetskläderna ligger i tvättmaskinen, jag ska försöka göra i ordning på balkongen och även diska idag. Får se vad jag orkar och hinner med. :)

Jaja, ha det så bra. :)


Dagens låt




Fy sjutton!

Ännu en slitsam dag! Sålde för nästan 45 000! Jag jobbade över ca 1 timme och är helt slut nu. Men det var väntat ändå. Dessvärre har vi nästan inga varor i kyl eller frys så chefen fick åka in till stan och hämta. Jaja, så kan det vara. Nu ligger jag hemma i sängen och är helt väck. Hoppas ni sover gott i natt, jag vet att jag kommer att göra det och dröma fina drömmar. ;) Har ju i alla fall tänkt på en speciell person hela dagen, men ikväll kunde vi inte prata. :( Han sover redan eftersom han ska upp tidigt och jobba i morgon. Själv så ska jag sova länge i morgon. :)

SÖV GÖTT!


God morgon godingar!

Hoppas ni har sovit skönt. Det har jag gjort, hade lite svårt att somna först eftersom man var så uppe i varv efter jobbet. Men till slut så somnade jag gott. :) Sitter just nu och tittar på Disneydags på barnkanalen och ska snart äta frukost. Har även en tvätt igång. Ja, i dag lär det bli rätt mycket på jobbet att göra så jag kommer vara helt slut i kväll när jag kommer hem. Ha en fin söndag! :)

GOOD MORNING


Dagens låt




God natt alla vänner!

Ja, nu har jag softat till sköna ballader och fått en mysigt telefonsamtal igen. ;) Inte helt fel. Är jättetrött och seg min det är skönt att softa och bara lyssna på skön musik. Det är många låtar som det är länge sedan jag lyssnade på. Så en del framkallar gamla minnen. :) Sen jag gick i skolan och grejer.

Jaja, sov så gott i alla fall. :)


Oh my goodness

Ja, herregud vilken dag det har varit! Började klockan 12 idag och det var rätt okej när jag kom dit. Men sedan så kom det allt för mycket att göra. Det kom en beställning på 4 fiskburgare och 17 Angus XT. Då är det ju så att fisken tar 4 minuter att fritera och varje Angus kött tar 4.53 minuter att åka igenom broilern (grillen) och komma ut grillad. Och man kan inte lägga i så många åt gången. Så det vart jobbigt där en stund. Desvärre tog all prepp slut också. Så där stod vi med en massa beställningar som tog tid och utan sallad,lök och allt vad som nu kan behövas. Hungrig som sjutton var jag också. Sen lugnade det ner sig och jag fick gå i väg på en rast.

Ja, det har varit en stressig dag men rolig ändå. :) Hoppas ni har haft en bra lördag. :)


Dagens låt




Morgon

Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort. Det var svårt att somna först men sen så somnade jag så gott. :) Har drömt goa drömmar i natt också. :)  Ska strax ta lite frukost och sen blir det att hänga upp tvätten som är i maskin nu. Senare idag blir det att jobba. Hoppas det rullar på bra men att det inte blir för mycket att göra. :) Jaja, ha det så bra nu så hörs vi senare. :)



En bild som är tagen tidigare i år

Veckans Film #6



Mellan förnuft och känsla och stolthet och fördom fanns ett liv värt att berätta om.

EN UNG JANE AUSTEN är berättelsen om Jane Austens tidiga liv. Det är en berättelse om romantisk kärlek, om familjen, om vänskap och förmögenhet, om storsinthet och genialitet. I rollen som Jane Austen ser vi Anne Hathaway (Djävulen bär Prada).

Jane Austen lyste upp världen med sina ord, sin humor och sin klokhet. Men hennes liv var också fyllt av passion och romantik. När hon var tjugo år gammal förälskade hon sig i Tom Lefroy (James McAvoy, The Last King of Scotland) och deras förhållande var lika romantiskt som berättelserna i hennes stora litterära verk. Och precis som i hennes romaner står valet mellan pengar och kärlek. På 1700-talet ansågs valet vara lätt, men Jane Austen var inte den som anpassade sig efter rådande normer. Hennes val stod istället mellan kärlek - eller ingenting alls.



En underbar film! Nu älskar jag ju Jane Austen filmerna så denna passade mig precis. Men det är bra skådespelare, en intressant handlig, kärlek, passion, romantik och spänning ur romantisk syn då. Detta är bara ett måste i min samling och rekomenderar den varmt. :)

En mysig kväll

Jag satt och letade film på boxen för att hyra. Då ringer min mobil och det är han som ringer. :) Vi pratade en stund och under tiden letade jag film på boxen. Hittade en till slut. Så när han och jag hade pratat klart så tittade jag på filmen. Det blev En ung Jane Austen. I alla fall han får mig att skratta och en är mycket rolig, mysig och trevlig man att prata med. :)

Men det allra bästa var att få prata med honom. :D





Äntligen kvällen!

Ja, då har manäntligen tagit kvällen. På jobbet har det rullat på bra och varit roligt. :) Men nu är jag trött och sliten. När jag kom hem så plockade jag rätt lite och sen gick jag in i duschen och det var inte helt fel. Så nu sitter jag här och är nyduschad. :) Ska väl se på någon film och äta gott. Ska även skicka iväg ett sms till en person. ;)

Jaja, ha en bra fredagskväll! :D

Thank God Its Friday!


Dagens låt




God morgon min vänner

Jösses vad gott jag har sovit gott! Hoppas ni har gjort detsamma. :) Strax ska jag ta lite frukost och se på tv. Sedan ska jag plocka rätt lite och senare idag så ska jag jobba. Har det där 12-20 passet idag. Är fortfarande så trött så jag vet inte vad jag ska skriva riktigt. Jaja, jag hoppas ni får en fin dag. :)


Dagens låt





Bra, mycket, mysigt

Ja, då har man jobbat idag då. :) Det var jobbigt men kul. Kom en himmla massa folk och det blev en aning mycket där en sväng. Först så fixade vi morgonförberedelser och allt. Sen så gick jag ut och städade utsidan (som vanligt :P) där efter så fick jag lunch. På lunchen då så fick jag ett mysigt telefonsamtal. Vi pratade dock inte länge eftersom jag satt och åt. Men jag blev glad i alla fall. Resten av arbetsdagen sprang iväg och så var det dags att sluta. Åkte hem och pappa kom hem till mig och hjälpte mig med att byta gardiner i vardagsrummet. Sen plockade jag rätt och gjorde i ordning. När jag väl hade satt mig ner så fick jag ytterligare ett mysigt samtal. :) Så jag känner att denna dagen har varit kanon trots att jag inte har mått tipp topp.

Ha det så bra nu alla!


Listen To Your Heart


Sommarens andra tävling

Då har sommarens andra tävling varit. Det gick ännu bättre denna gång. :D Och så hade jag lite publik med, min syster Carola var med och tittade på. Hon tog även en massa kort. :) På första serien så fick jag 10 10 9. :D









God morgon

Hoppas ni har sovit gott, det har i alla fall jag. :) När jag kom hem igår från tävlingen så var jag helt slut! Så jag somnade rätt så fort. :P Men det gick bra på tävlingen i alla fall och kul var det. :) Bilder och sånt kommern senare. Nu måste jag fixa frukost och vakna till. Sen blir det att jobba, nu är det slut på mina lediga dagar den här veckan.

Jaja, ha en bra dag i alla fall. :)



Dagens låt




God morogn alla!

Ja, min sista lediga dag. Sen blir det att jobba, jobba och jobba hela helgen lång. Men jag har snart semester så. :) Vad jag ska göra idag vet jag inte riktigt. Men i kväll är det bågskyttetävling igen och det ska bli kul. :) Jisses vad jag har sovit gott i natt. Har sovit så djupt och skönt. Jag kände mig utvilda nu när jag vaknade och det var ett tag sen man hade den känslan när man vaknade. Hoppas ni har sovit gott. :) Nu ska jag fixa lite frukost och mysa framför tv:n en stund. :)

Ha det så bra nu alla! :D



Jag i min chilla-dress :)

Natten igen då...

Jaha, då var det dags igen för natten. :/ Just nu vill jag inte ha natt. Känner mig ensam i min säng. Men ändå är jag så trött och skulle lätt kunna sova men när jag lägger mig så känner jag mig sjukt orolig och varm. :/ Önskar att jag hade någon att krama, någon som kunde ta bort min orolighet och rastlöshet.

Jaja, ni andra får sova så gott så sover jag nog bra sen när jag somnar.




En gammal bild

Matmässa i Grums













Dagens låt




God morgon på er!

Usch, vilket väder det är där ute! :( När ska vi få sol och värme då? Jaja, det är bara vänta och se. Hoppas ni har sovit gott i natt. Det har jag gjort när jag väl somnade. :P Ska strax fixa frukost och försöka vakna till. Sen blir det att hoppa ini duschen och göra sig i ordning för dagen. Ska ner på samhället en sväng.

Jaja, hoppas ni får en fin dag trots det blöta vädret.



Bild lånad från google

Dagens låt




En god dag

Vilken god och mysig dag det har varit. Sov rätt länge och det varit inte helt fel. :) Jag satte i gång tvättmaskinen och efter frukosten så var tvätten färdig och det var bara att hänga upp tvätten. Sen så bar jag ner saker i förrådet och när det var gjort så dammsög jag hallen och fixade i ordning. Så någon dag frampå här så ska jag damma hallen och skura för att sen lägga på den nya fina mattan. :) När det var gjort så gjorde jag mig i ordning för att gå till affären. Hade tänkt att cykla med gjorde aldrig det. När jag kom ut så träffade jag på grannarna så jag pratade lite med dem. Sen när jag hade handlat så var det dags att börja med middagen. Det blev viltfärslimpa med rotfrukter och lingonsås. Mycket gott. :) Efter maten så lade jag mig på soffan och vilade. Nu tittar jag på tv och slappar. Det har varit toppen idag med att göra lite som man tycker.

Nu ska jag se vidare på tv och slappa ännu mer. :)




Kladdkaka

Jag fick frågan av en läsare om jag inte kunde lägga ut receptet på kladdkakan jag gjorde för ett tag sen. Och här kommer det :)

Husets chokladtårta
Ca 12 bitar

200 g mörk blockchoklad
200 g smör eller margarin
4 ägg
2 dl strösocker
2½ dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Till formen
smör eller margarin

Smält blockchokladen och matfett. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner mjöl, bakpulver, choklad och matfett. Häll smeten i en smord ugnsäker tvålitersform, helst med löstagbar kant. Grädda kaka EXAKT i 12 minuter i 225 graders ugnsvärme. Låt kakan vila till nästa dag. Stjälp upp tårtan som skall vara krämig inuti och servera med exotiska frukter och vispad grädde.



Ledig dag!

God morgon på er! Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort i alla fall. :) Ja, idag då så är jag ledig och jag ska använda denna dagen till att uträtta en massa saker. :) Jag har nu i alla fall satt i gång tvättmasiknen och ska nu strax äta frukost och se på tv en stund. Sen ska jag bära ner saker i förrådet och sen ska jag dammsuga i hallen. Sen är det ju en mängd av andra saker som måste göras.

Jaja, ha en bra dag så länge. :) Hörs senare.



Bild lånad från google

Veckans Film #5







En haunting spökhistoria som spänner över två världar, två århundraden mellanrum. När 13-åriga Tolly finner han ett mystiskt kan resa mellan de två, börjar han ett äventyr som låser familjen hemligheter som begravdes i generationer.

En mycket bra, spännande film. Den passar mig perfekt då jag jag älskar fantasy och England. Det är bra skådespelare med och ja, den är perfekt helt enkelt. :) Mycket sevärd och måste bara köpa den. :)





Anna Dissar



Det bedrövliga regnanet hela j*vla tiden! Är bara så trött på regn och kyla. Vi är i maj nu och jag vill ha mer solsken och värme. Men nej då, bara en massa regn och blöta hela tiden. :( Man blir ju deprimerad. Det enda positiva är att pollen regnar bort. Nej, hit med sol och värme tack!


Rolig reklam


Sommarens första tävling

Ja, då har sommarens tävlingar dragit igång. Det var en blöt tävling men riktigt roligt i alla fall. Jag sköt bättre än vad jag har gjort på länge. Känns så jäkla bra måste jag säga och jag är stolt över mig själv. :) Jag fick några 10:or och 9:or. Kommer inte ihåg exakt vilka poäng jag fick men det är 5 tävlingar och då tar de och de fyra bästa resultaten läggs ihop och sen får man slutresultat och vinnare utses. Deltar man i alla fem tävlingar så får man även diplom. :) Hoppas jag kan vara med på alla i år. :)

Här kommer det nu lite bilder:









God morgon

Hoppas ni har sovit gott. :) Själv har jag sovit hur djupt som helst och väldigt gott. :) Ja, idag är det torsdag då. Snart helg igen och det ska bli skönt. Men jag jobbar ju en del av helgen så jag kommer inte märka av det så väl. Vet inte rikigt vad jag ska skriva, min hjärna har inte kommit igång ännu. Men jag ska väl fixa frukost och se på tv innan jag gör mig i ordning för att åka till jobbet. :)

Ha det så gött nu alla!



En gammal bild

Dagens låt




Första utomhusträningen

Idag var det min första utomhusträning. :) Det var soligt men kyligt och kul var det. :)
Jag provade att skjuta på 30 meter och det gick rätt bra ändå. Träffade butten (tavlan) men inte tapeten. Så det krävs mer träning och grejer. :) Det lustigaste är att för ca 1 månad sen så skulle jag skjuta på 25 meter innomhus och det gick inte alls. Jag kom inte ens fram med pil. :P Men nu ute när det blåste gick det bra på 30 meter. Skumt!? Skönt att få vara ute igen. I höstas sa jag att det skulle bli skönt att gå in men nu tycker jag det är skönt att vara ute i stället. :)

Så träningen var kul men kylig. :)


Anna Dissar





Ja, jag dissar den här sajten. De förespråkar otrohet vilket är skamligt!
Ska man verkligen vara otrogen för att få äktenskapet att fungera? Är det inte bättre att man försöker jobba på sitt äktenskap än att förstöra det mer med sådan är skit?

Nej, otrohet går FETT BORT!

Hemma igen

Då var man hemma igen. Har varit hos mamma och de över en vecka. Nu var det dags att åka hem. Har nyss tagit mig en dusch och det var inte helt fel. :) Ska snart se på Älskling, du har blivit en tjockis som går på TV 3. Jaja, hoppas ni har haft en bra dag i alla fall. :) Det har jag. :D

Ha en bra måndagskväll. :)



En gammal bild :)

Mums!

Ja, då har jag lagat god mat och grejer. Det blev bakad potatis med kött, skinkröra, sallad och annat gott. :)Det blev riktigt lyckat trots att jag aldrig har gjort den här typen av mat och att jag inte hade något recept på skinkröran utan bara gjorde ett eget. :)


God morgon pussgurkor!

Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort men jag somnade sent. :) Tydligen har det varit kallt ute i natt och är fortfarande lite kyligt men solen värmer ju nu. Jag har en ledig dag idag och det är skönt. Ska nu plocka rätt lite och sen kolla på tv och slappa. :)

Ha det så gött.


Natti natti sötisar!

Ville bara önska er en god natt och hoppas ni sover gott. :)

Puss och kram på er alla!

Sweet Dreams


Varit ute






"God morgon"

Hehe, god morgon nu? Klockan är lixom över elva men det är skönt med att sova länge och slöa. :) Det är soligt ute nu men kyligt. Ska senare gå ut en stund och njuta av solen och det fina vädret. Hoppa ni har sovit gott i natt, det har jag gjort i alla fall. :) Ha en fin söndag :)



En bild som jag tog tidigare i år.

Gott

Nu har vi ätit lite gott. :) Det blev americanska plättar med lönnsirap och glass till. Supergott! :D




Soft

Idag är det en sådan där soft dag. Jag sov länge och det var skönt. Åt sen lite frukost och satte mig sedan och myste med Sofie. Har slumrat till då och då bredvid henne. Är så trött och seg idag och det finns inte ork att göra något alls. Men det är också skönt med såna dagar ibland. :) Hoppas ni har en bra lördag och ni gör saker som ni tycker om. Snart blir det att käka mat och sen mysa ännu mer. Denna dagen ska det bli bara slappa och mysa. Kanske blir att titta på någon film sen tillsammans med underbara familjen. :)

Så jäkla soft och go dag asså. :D


Dagens fråga






Fy sjutton!

Såg på BB igår kväll och shit vad sur jag blir! Då går Jennifer på Marcelo och kletar och kladdar som f*n på honom. Han bara tar emot och är alltså otrogen mot Annica som han är förlovad med. Jag blir så jäkla lack på sådant! Jag har själv råkat ut för detta ett antal gånger och har nu därför svårt att lita på människor. Nej, han är ingen riktigt man utan en usel player. Sen tycker jag lika illa om Jennifer som vet att Annika och Marcelo är tillsammans och allt. Hon påstod att de var vänner men vänner gör inte så.

Nej, nu får jag sluta innan jag blir en bitterfitta. :P


Dagens låt




Följ mig på...





Dagens låt




Solig dag

Ännu en solig och fin dag. :) Det har varit bra på jobbet men rätt så lite kunder. Men det kom ett intressant fordon till jobbet idag. En helikopter. Så vi hade "fly inn" idag. :P Efter jobbet så gick jag ut med Nalle och gick 1646 steg. Provade även att springa men det gick inte så bra. Har ju fel sorts skor ännu för det. Nu blir det att mysa med familjen och slappa. Ha det så gött nu alla!


Gilla min sida på FB


God morgon!

Hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort i alla fall. :) Ligger nu och tittar på tv och försöker vakna till. Har redan ätit frukost och grejer men har ändå svårt att vakna till. Undrar om det blir mycket på jobbet idag eller om det blir lite. Vi är ju inne i lågsäsong men det har varit en del att göra ändå de sista dagarna. Jaja, ni får ha det så bra idag. :) Kram på er alla.

Happy Wednesday


What a day

Ja, vilken dag det har varit. Är nu helt slut och ska mysa med familjen snart. Jag har tagit mig en go dusch och försökt hjälpa syrran med läxor. Men det gick inte så bra. Det är historia och visst det är kul med historia, men svårt när man inte vet hur man ska kunna hitta den informationen man behöver. Jaja, livet är inte lätt när det är svårt. Men nu ska jag titta på tv och mysa. Ha det så bra.


Veckans Film #4




Scary Movie är en parodi som hejdlöst driver med skräckfilmsvågen som startade med succéfilmen Scream och fortsatte med filmer som Jag vet vad du gjorde förra sommaren och Alla helgons blodiga natt - 20 år senare. Många kommer också att känna igen sig från filmer som Matrix, The Blair Witch Project och Sjätte Sinnet. Filmen är skriven av manusförfattarna till Spy Hard.

Drew Becker är ensam hemma och poppar sina popcorn när hon plötsligt får ett mystikt telefonsamtal. Stackars lilla Drew lever inte många minuter efter samtalet, och mordet gör innvånarna i den lilla staden lamslagna av skräck. Cindy och hennes blåsta kompisar hamnar mitt i denna mordhärva, och troligtvis har det något att göra med det faktum att de kört på en fotgängare förra Halloween. Eller ja, kanske iallafall.

Någon vill dem riktigt illa! Även en nyhetshungrig reporter och en utvecklingstörd polis blandar sig in i leken och det hela blir riktigt förvirrat.

 

 

En helt underbar film! Jag har älskat den sen första gången jag såg den. Det är coola skämt och min favorit är ändå han med masken. Han försöker vara läskig men lyckas inte. En perfekt film måste jag säga med skämt på rätt ställe. :) Mycket sevärd. :)


Dagens låt




RSS 2.0