VĂ„r stora tjej! đŸ„°

För 1 mÄnad sen sÄ bestÀmde du dig för att sluta med nattblöja. Det beslutet tog du helt sjÀlv och sa till pappa Nej ingen blöja. Ingen olycka Àn sÄ lÀnge och det gÄr hur bra som helst. Dock var det en kvÀll som du kÀnde dig orolig och bad pappa om en blöja. Men nÀr jag kom hem sÄ var du fortfarande vaken och valde dÄ att ta bort blöjan.

SÄ vi har bara kört pÄ, hon har inte begÀrt blöjan en enda gÄng och vaknar torr varje morgon. Men sÄ en morgon sÄ vaknar hon i ren panik och dÄ hade hon kissat. Hon skÀmdes stackarn, sÄ jag pratade med henne och sa att det gör inget alls och att olyckor hÀnder. Hon ska absolut inte skÀmmas och att hon Àr jÀtteduktig ÀndÄ som försöker. Jag kramade om henne lÀnge, berömde henne och sa att jag Àlskar henne mest av allt. Jag menar, det Àr första gÄngen som det hÀnde och dÄ hade gÄtt ca 3 veckor sen hon beslutade sig för att sluta med blöja pÄ natten.

Men efter det sĂ„ har det inte hĂ€nt nĂ„gra fler olyckor och hon Ă€r sĂ„ duktig. Hon Ă€r sĂ„ medveten av sig och hon sĂ€ger verkligen till nĂ€r hon behöver kissa. VĂ„r stora tjej! đŸ„°Julmarknad med Lily

IgÄr var det julmarknad i Mariebergsskogen och det fanns massor av spÀnnande aktiviteter. Lily vaknade ju tidigt sÄklart men vi startade med mys i sÀngen. Sen blev det frukost och sÄ kollade vi pÄ julkalendern. DÀr efter var det dax att göra sig iordning och Tobias tog hand om disken.

Vi kom ivĂ€g och Lily var sĂ„ taggad. NĂ€r vi kom in sĂ„ letade vi upp ponnyridningen direkt och Ă„h vad Lily Ă€lskade det! Hon pratade om det resten av dagen sen. Hon vill rida mer men vi har inte ekonomisk möjlighet Ă€n och hon kan inte hĂ„lla sig kvar sjĂ€lv Ă€n sĂ„ vi fĂ„r passa pĂ„ nĂ€r det finns sĂ„na hĂ€r tillfĂ€llen. Sen gick vi uppĂ„t i parken och dĂ€r kunde man Ă„ka hĂ€st och vagn sĂ„ det gjorde vi. Vilken upplevelse, nu har jag visserligen gjort det tidigare i Tomteland för vĂ€ldigt lĂ€ngesen men att se Lilys förtjusning var sĂ„ underbart! đŸ„° Sen blev det lite lek i lekparken innan vi gick till tomten. DĂ€r vann vi ett paket i lotteriet och Lily blev sĂ„ glad men blyg. Tog en liten promenad och sĂ„ köpte vi strumpor till mig och Lily. Tog lite fika ocksĂ„ och sĂ„ köpte vi marknadsgodis.

Vi gav oss ivĂ€g till Bergvik köpcenter och vi hann knappt ut frĂ„n parkeringen pĂ„ Mariebergsskogen sĂ„ sov Lily helt utmattad. PĂ„ Bergvik Ă„t vi mat och handlade lite saker som behövdes. Och Lily hade hur kul som helst. BĂ€st av allt var ponnyridningen. Hela nattningen pratade hon om det. đŸ€Ł En fantastisk dag med andra ord med en riktigt vinter.


RSS 2.0