Gott nytt år
Video - Flytten


Mitt 2015

Vilken resa, vilka förändringar och vilken lycka! Mitt 2015 har inneburit stora och härliga förändringar. Jag kan inte fatta att det är sant, att det verkligen har hänt. Efter såpass lång tid som det nu har gått så är det ofattbart än. Du finns, vi finns och vårt kärlekshem finns. I början på året kändes det som att de här förändringarna låg långt in i framtiden men det gick snabbare än väntat. I februari så fick jag nyckeln till ditt hem då jag redan hade den till ditt hjärta. Vi började bo ihop mer och mer och i maj som bodde jag helt hos dig. Jag bytte arbetsplats och allt funkade som det skulle. Vi funkade ihop, det funkade jobbmässigt och allt var som ett rosa skimmer.
 
En lite helgtripp till Stockholm som ett romantiskt inslag i vardagen och sen kom sommaren. Solen lyste med sin frånvaro men för mig var det bara lycka ändå. Helt plötsligt börjar vi planera vår framtid, det gick lite hastigt i början och vi hade våra upp och ned gångar. Så sommaren rullade på med planering, jobb och roliga aktiviteter. Vi var till Örebro på dagstripper och åkte runt i Grums på små korta tripper. Så kom hösten och 1:a oktober blev vi officiellt sambos. Hösten gick riktigt fort men kan vara för att den var fylld med arbete, flytt, kärlek, krångel, sjukdommar. Men vi har växt tillsammans och hittat vårat sätt att lösa saker på, det var riktigt rörigt ett tag men sen började vi få ordning på oss och vårt hem. När vi lägger oss på kvällarna så har jag en lyckokänsla i kroppen, när jag ser på dig så känner jag att jag har gjort rätt val. Som den kvällen vi skrev julkorten tillsammans, det var kärleksfullt, mysigt, hemtrevligt och samma sak när vi klädde granen och busade lite och myste. Nu har vi gjort ännu en tripp till Stockholm och jag kände att på den resan växte vi som par ännu mer. När vi satt på tåget till Stockholm kände jag hur min kärlek till dig växte och blev ännu större. Nu är det vår första jul som sambos och jag kan knappast tro att det är sant.
 
Men inte bara all kärlek med dig utan jag har även utvecklats på andra områden som jobbet. Jag har börjat stå i kassan vilket jag inte trodde skulle ske. Inte så mycket än men det tar sig och jag känner att jag har koll på läget så att säga. Har ju ändå stått där under lunchen när vi har sålt ca 7000 kr i timmen. Och jag klarade det utan större problem. Dock har jag inte skjutit pilbåge så mycket men det har varit så mycket runt omkring så energin och orken har inte funnits där alls. Pappa vart dålig och även hunden så jag fick hjälpa till i familjen och Evah och jag gjorde en dagstripp till Charlottenberg för att julhandla. Det var mysigt att få komma ut och få systertid.
 
Nu har vi en fin trea tillsammans och vi inreder den så fint tillsammans med vår kärlek. :) Jag ser fram emot 2016 och undrar vad det har att erbjuda för härligheter. :)
 
 

Sista arbetsdagen

Ja då var sista arbetsdagen på det här året gjort för mig. På jobbet så har det rullat på men det har varit ett varierande tempo. Jag har fixat det sista här hemma för morgondagen, tvättat, duschat och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet. Myser en stund för mig själv och ska försöka lösa lite korsord, tyvärr har jag väldigt ont i ryggen. Nåväl, ha en fin kväll allesammans. :) När älsklingen kommer hem så tänker jag mysa och bara må skönt. 
Dagens skratt

Middag med Birgit och Ingjald

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Julafton i Grums

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En lien tanke
En liten tanke
God jul

Ville bara önska er en god jul och en härlig dag. Jag tänker ha en fantastisk dag tillsammans med min sambo och min familj. Jag ska bara njuta, mysa, äta massor av gott. 
Uppesittarkväll

Då är det dax för årets uppesittarkväll. Jag jobbade fram till 18.30 och skyndade mig hem för att packa in en julklapp som är till Tobias. Den ska han få på morgonen är det tänkt. Hittade även en julklapp som jag har missat att packa in. :P Så jag fick packa in den nu, även den till Tobias. Sen tände jag över allt och nu sitter jag i soffan och är nyduschad. Väntar på att älsklingen ska komma hem. 

På jobbet idag så har det rullat och det tog aldrig slut på gäster. Jag var vrålhungrig när jag fick min rast. Men det har varit kul och både Sam och Patrik bjöd på skratt. Vid ett tillfälle så skrattade vi så tårarna rann. :P Ha nu en fin kväll allesammans. 
Dagens skratt

God morgon

Igår var jag sliten och först på morgonen så var jag rätt så taggad och något pigg. När jag kom till jobbet så fick jag lära mig lite nytt med kassan och jag fick även ha drive in 2:an och i kassanlinjen under tiden min kollega tog beställningen i drive in. Jag bara slog in i kassasystemet vad de ville ha i luckan. Lite rörigt när det kom flera bilar på samma gång. :P Men sen blev jag avbytt och fick gå på rast. Efter rasten fick jag världens huvudvärk och efter tappert försök så fick jag gå hem. Tog ytterligare en tablett och la mig och vilade. Den vilan behövdes, jag somnade till djupt och hörde inte när Tobias pysslade i köket eller när han kom in i sovrummet. Jag var helt väck med andra ord. Sen var det bara att byta om och dra ner till bowlinghallen. Där var det julavslutning med fika till. När vi kom hem efter det så blev det sängen direkt och vi myste en stund innan vi somnade. 

I natt har jag sovit gott men drömt märkliga drömmar igen (vilket jag gjort mycket den sista tiden). Vaknade nu före klockan och ligger på soffan och myser. Är piggare än igår morse i alla fall. Men börjar sent idag så jag ska förbereda det sista här. :) Nåja, ha en fin dag. :)
Sveriges första IMAX biograf

IMAX, hur beskriver jag det? Underbart ljud som fullkomligt blåste mig av stolen, 3D effekter som var så nära så man kunde ta på det. En bioupplevelse utan dess like, man blev som förtrollad redan i bioreklamen innan filmen ens hade börjat. Det är lite svårt att sätta ord på allt men jag ska förska sammanfatta upplevelsen här så gott det går. När vi kom in i salongen så var den gigantisk stor, duken är vävld och 22 meter bred och 11 meter hög och salongen har 421 platser. Stolarna var goa att sitta i och det var bra drickahållare där flaskan stod stadigt och bra. När jag först såg duken när jag kom in så första tanken var; WOW! Nu snackar vi stort!!
 
Man ser inte bara filmen utan man känner den i varje fiber i hela kroppen, ljudet var så påtagligt och det vibrerade nästan i stolen när det kom kraftiga ljud. Vissa stunder var det som att man var med i filmen och slogs. Den är verkligen unik och storslagen. Ljudet var mäktigt och dånande kraftfullt men personligen så tyckte jag att i actionscenerna så försvann dialogerna och blev basiga och skrikiga istället. Men ljudet i övrigt omslöt mig helt och jag var betagen i både ljud och bild. 
 
Med sköna 3D effekter och det ljudet så var det värt pengarna att åka dit, kan ju bara säga att vanlig 3D, släng dig i väggen! Finns inget som kan slå detta!
 
 
 
 

En liten tanke
God morgon

Igår jobbade jag kortpass och det var gött för en gångs skull. Började 12 och slutade 17, dagen var seg då det inte hände så mycket. Men jag fick en ny namnskylt efter 6 år. :) Efter jobbet så tog vi oss en biltur och satte ljus på gravarna. Var även och hälsade på min familj en snabbis. Det är så mysigt att åka runt och sätta ljus och lyssna på julmusik och mysa. Vi passade även på att handla innan vi åkte, det fattades ett gravljus och lite annat. När vi kom hem så gick jag in i duschen och så tvättade vi. Satt sen vid en varsin dator och pysslade. 

Sen blev det natten och jag har sovit gott men lite ojämnt. Idag börjar jag tidigt och det är väl skönt på ett sätt men ändå jobbigt. Nåväl ha nu en fin dag allesammans. :)
Julfint på jobbet


Stockholms tripp bilder del 2

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stockholms tripp del 2

I lördags morse vaknade vi före klockan och låg i sängen och myste. Skönt att mysa lite i hotellsängen och bara njuta av livet. Sen gick vi ner till frukosten och äggröran var supergod men baconen var inte alls goda. Vi satt och åt länge och njöt av frukosten och efter frukosten så myste vi lite till innan det var dax för oss att lämna rummet och ge oss in i gallerian igen. Vi gick runt och spanade på olika butiker och myste. Jag passade även på att fika inne på Star Bucks. :P Sen så utforskade vi ännu mer och helt plötsligt säger Tobias; Det är något på gång inne på Åhlens. Men jag fattade inte vad han menade så jag menade på att vi var ju där igår. Men han gav sig inte utan forstatte påpeka vilket var tur. För där inne satt ju Camilla Läckberg och signerade sin senaste bok, så jag passade på att få träffa henne.Hon var supertrevlig och det kändes speciellt. :)
 
När vi gick därifrån så tog jag lite bilder på gallerian och sen gick vi över till hotellet för att hämta packningen. Tog sen pendeltåget ner till centralen och låste in väskorna där. Tog oss en tur ner till gamla stan och besökte våra butiker där. Hittade en nyckelring och en bok inne på SciFi bokhandeln och sen strosade vi ner tillbaka till station. På vägen såg vi en demonstration där utländska personer demonsterarde mot något som inte ens har med sverige att göra. Dessutom ett gäng poliser i närheten vilket att allt kändes lite läskigt. Såg mer poliser efter vägen och nere på centralen, men allt gick bra och inget hände. Hittade en mysig restaurang i centralen där vi åt god mat och vilade. Gick runt inne på centralen och kollade butikerna där och jag köpte två böcker. Sen satt vi och väntade resten av tiden. Hemresan blev i alla fall bättre än ditresan, när vi kom hem var vi så trötta så det blev sängen med en gång. Packade bara upp det viktigaste och sen myste vi i sängen. :)
 
 

En liten tanke
Dagens låt

 

Stockholms tripp bilder del 1

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stockholms tripp del 1

I fredags åkte vi till Stockholm för att gå på IMAX och se Star Wars där. Vi fick skjuts ner till tågstationen här i Karlstad men när vi går in får vi se att tåget är försenat. Det blev 80 minuter försenat och ursäkten var; Vi fick möten på rälsen i Norge. Jag bara va?? Vad är det för dålig ursäkt? Det vet väl alla att det är möten, kan man inte planerar tabellerna lite bättre? Det mest ironiska jag hörde sen var att de ropade ut: MINA DAMER OCH HERRAR, DETTA ÄR ETT SNABBTÅG. Jag kände bara för att hånskratta, för det ska inte ta så lång tid med snabbtåg som det gjorde. :/ Jag är verkligen missnöjd med tågresan dit. Så vi var uppstressade rejält eftersom vi hade en tid att passa på biografen. Planen från början var att vi skulle hinna till hotellet med resväskan och så men som läget såg ut så skulle vi inte hinna det nu. Sen var vi tvugna att fylla på SL korten så vi kunde åka lokaltrfiken också. Sen är det att hitta rätt lokallinjetrfafik också så man kommer rätt. Som tur var träffade vi på två andra Star Wars fans som var med på tåget och hade bättre koll. De skulle på samma visning och satt på samma rad som oss. 
 
Vi kom fram i något bra tid i alla fall och resväskan fick hänga med in på biografen. Jag kommer skriva om bioupplevelsen i ett annat inlägg och även om filmen då det kommer bli för mycket i ett och samma. :) Efter filmen så letade vi upp våra nyfunna vänner och kollade in Disney Store som låg planet under biografen och den butiken var helt underbar. Sen var det dax för hotellet och käk så vi fick skiljas åt då de nya vännerna skulle resa hem på kvällen sen. Så jag och Tobias letade upp hotellet och chillade där en liten stund. Sen gick vi tillbaka till Mall Of Scandinavia och åt god mat. Sen gick vi runt och kollade i butikerna och utforskade gallerian, hittade massor av intressanta butiker men inget att köpa. När vi kände oss klara med det så gick vi tillbaka till hotellet och myste där, men vi var så trötta så vi orkade inte ens prata med varandra. Tobias var också omtumlad av hela dagen då det var en psykisk press på morgonen för honom och sen den omtumlande känslan som uppstod när han fick se filmen och allt. Jag kan på ett sätt förstå vad han gick igenom då jag uppelvde något likande i Norrköping förra året. Det går inte att beskriva känslan mer än att det är som ett stort lyckorus helt enkelt. :)
 
 
 
 
 

Äntligen hemma

Nu är vi hemma efter en tripp till Stockholm. :) Är helt slut efter en intensiv dag igår och en rätt soft dag idag. Berättar mer i ett annat inlägg om hela resan. Nu ska jag gör mig i ordning för natten och sen blir det sängen och mys. :) 
Star Wars
En liten tanke
Veckans film #110

 

Nightcrawler är en amerikansk kriminal-thrillerfilm från 2014 regisserad och skriven av Dan Gilroy. Filmen är Gilroys regidebut och i huvudrollen som Lou Bloom finns Jake Gyllenhaal. Filmen hade premiär på Toronto International Film Festival 2014 och hade biopremiär 31 oktober 2014.

Inför Oscarsgalan 2015 nominerades filmen i kategorin Bästa originalmanus och vid Golden Globe-galan 2015 nominerades Jake Gyllenhaal till Bästa manliga huvudroll - drama. Vid BAFTA-galan 2015 var Nightcrawler nominerad i fyra kategorier.

Nightcrawler handlar om Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) som är en arbetslös småtjuv som plötsligt upptäcker att det finns frilansande kamerateam som söker upp olycksplatser och brottsplatser för att kunna filma och sälja materialet till TV. Bloom beslutar sig för att satsa på yrket och en dag kommer han före polisen till ett hus där ett mord begåtts och gärningsmännen fortfarande är kvar.
 
 
 

God morgon

Uppe tidigt här. :) Tobias sover än men jag behöver gå upp lite tidigare så jag får tiden på mig att vakna till. Det är 8 grader varmt ute, regn och ingen snö. :/ 

Idag ska vi ut på äventyr och jag ser fram emot det. Detta är något vi behöver göra efter all stress runt om kring med både flytten och julstöket. Vi har inte packat upp alla saker än och det är saker vi inte använder. En del av det i mitt fall ska förbli nedpackat också och en del packar vi upp efter hand. Som mitt smyckesskåp med alla julsmycken var nedpackat. Och nu när jag skulle på julbordet med jobbet så skulle jag ha örhängen därifrån så det var bara att packa upp. :)

Det ska bli så mysigt och skönt att bara få vara ledig och bry sig om varandra. Äta gott, mysa och njuta av livet. 
Långledighet

Äntligen långledig, ledig fredag, lördag och söndag. :D Nyduschad, tvätten igång, packningen klar som återstår är att måla naglarna. :)

Idag har det rullat på borta på jobbet med leverans, städning och gäster. Men alla var lite slitna efter igår. Trots det har det varit kul på jobbet. I övrigt har det inte hänt så mycket. Nu blir det mys med älsklingen och vila. :) 
En liten tanke
Personalfest

Igår jobbade jag kortpass då vi skulle ha möte och fest med jobbet. Började jobba vid 10 och stod i kassan igen vilket jag finner helkul trots att det var lite rörigt igår. Sen vid 15 tiden kom personalen från Burger King City och jobbade för oss. Så jag skyndade hem för att göra mig i ordning och sen dra iväg till mötet. På mötet lärde jag mig en del nytt och en del kollegor höll lådan så att säga. Julbordet var sådär, godare har jag ätit. Det godaste var ändå skinkan och leverpastejen, men köttbullarna var ingen favorit. Efterrätten var supergod måste jag säga. :) Sen blev det ju en del bilder. :) Så här kommer de. 


Dagens skratt

Gårdagen

Jag var sådär trött igår ikväll igen, orkade inte skriva. När jag kom till jobbet igår så var jag glad och hade en bra känsla i kroppen. Då får jag veta att jag ska vara stationerad i kassan hela dagen lång. :) Även över lunchen!! :D Det var lite jobbigt över lunchen då vi sålde någonstans mellan 6000-8000. Men det var kanonkul och jag hade bra hjälp från mina kollegor och gästerna var förstående. Jag kände en sådan eufori över hela dagen igår. 

Personligen tycker jag att det gick jättebra och vad jag förstod på mina kollegor som tycker detsamma. :) Sen efter jobbet åkte jag till Grums och satte en lykta på farmor grav och hälsade på hos min familj. Jag och Sofie packade in ett paket också och. Sen när jag kom hem så fixade jag lite men klockan var så mycket så vi la oss och kollade på lite tv i sängen istället. :) 
Success!!

Äntligen får jag belöning för mitt tålamod. :) Vägen hit har varit lång och krokig men nu är jag äntligen där. Det finns de som inte trodde på mig, de som trodde att jag inte skulle klara det. Men nu jäklar har jag klarat det!! :D Känslan är helt obeskrivligt härlig och jag ser nu själv förändringen. Tack vare Tobias, min familj och mina nya arbetskamrater och mitt tålamod så har jag uppnått mitt mål. Helt jäkla underbart!!! Ett bra avslut på det här året måste jag säga. :) Just nu känns inget omöjligt utan livet leker och allt är så underbart!En liten tanke
Gårdagen

Igår kväll var jag alldeles för sliten för att uppdatera. Under dagen igår så var jag ute och handlade, packade in lite julklappar, pysslade här hemma och sen när Tobias kom hem så gick vi över till affären och handlade mat. 

Efter maten så blev det mys i soffan för att sen börja packa in julklappar. Väldigt mysigt att packa in tillsammans. Sen var det dax för Ängelby och det var ett spännande avsnitt. Jag blev så trött sem och låg i soffan och snooza men kände efter ett tag att det skulle bli skönare i sängen. Och Tobias skulle se en annan serie som började senare än vanligt. Men jag var sliten under hela dagen igår så inte konstigt att jag var trött på kvällen. 

En liten tanke
God morgon

Vi somnade tidigare än vanligt igår och det var gött och behövligt. Älsklingen har nu cyklat till jobbet och jag ska vara här hemma och greja lite. Packa in lite paket, plocka i ordning och ut på ärenden. Tvätten är nu igång och jag sitter i soffan och myser. Ska även planera in för helgen redan nu så allt är färdigt tills dess. :) Det är kallt ute, ca 6 minus, men mysigt. :) Hoppas ni får en fin dag allesammans. Lucia och tredje advent

Seg start då vi kom hem runt halv åtta i morse. Somnade gott och jag vaknade till vid 11 tiden av magen. Gick upp på toa men gick och la mig en stund till sen. Somnade till och blev väckt lite senare av Tobias som ville mysa lite innan vi gick upp för dagen. Åt mysfrukost i köket och sen satte vi oss vid en var sin dator och bloggade och pysslade. Kollade även på de avsnitt på julkalendern som vi har missat och sen klädde vi granen och myste med julmusik och tända ljus. :)

Sen kollade vi på lucia på tv och myste. När programmet var slut så väntade älsklingen på att hans program skulle börja och jag pysslade lite vid datorn. Sen gick vi ner till pizzerian och köpte mat. Kollade på en film på Netflix. Nu är jag trött och slö. Ska nu göra mig i ordning för natten så det är bara att gå och lägga sig sen. :) 


Lucia movienight 2015

 

Ja, i natt då så var vi på SFs årliga lucia movie night och de hade gått all in i år vilket jag gillar grymt! Skön stämning både hos personal och hos biobesökarna. :) Tyvärr somnade jag under andra filmen igen som förra året. :P Men i år var vi mer förberedda och jag hade med en filt, mysiga och varma strumpor och massa gott att äta och dricka. Det var dock inte lika många besökare som i fjol men de som var där hade en skön stämning. Nåväl, ni vill säkert veta vad jag tycker om filmerna. :)

Första filmen då var om en man som heter Ove, han är en speciell man som behöver hjälp med att komma vidare. Han vaktar kvarteret som en vakthund och är verkligen principfast och trogen sin tjänst. Men en dag flyttar en ny familj in och hans liv ändras och man får följa med på deras resa och man får tillbaka blickar i Oves liv. En tragisk komedi med mycket skratt och djupt innehåll. Se den, den är verkligen värd att lägga pengarna på vare sig bio eller om du hyr den!

Andra filmen handlade om Moby Dick och dess berättelse.Tyvärr somnade jag men det jag såg av filmen var intressant men vissa ställen var långtråkiga. Nog därför också som jag somnade en sväng. Känner att jag inte kan skriva så mycket om denna då jag inte minns särskilt mycket. Fast den påminde mig om en barnfilm som jag såg som liten.

Tredje filmen var i 3D vilket var rätt häftigt men i övrigt så kände jag att filmen inte hade så mycket 3D effekter utan mest vanlig film. Den hadlade om extremsport och jag blev fascinerad av en del scener och satt på helspänn vid de tidpunkterna. Bäst var när de utförde expriment och 3D fick träda fram, jag fick påminna mig om att det var film. Filmen var bra men i ingen wowkänsla över den. Inget jag skulle lägga pengarna på men om den går på tv så skulle jag kunna se den igen.

Summering då; Första filmen var helt klart bäst och den som lockade till mest skratt. Men jag och Tobias hade tippat på att den skulle kunna komma när vi såg trailern och när vi också hade sett intevjuen med Rolf Lassgård i Skavlan. Då visste vi i pricip att den skulle kunna komma med i natt. Sen var det svårt att toppa med filmer efter en sådan lyckoträff som Ove faktiskt är, länge sen jag såg en svensk film så härlig. Sen som jag skrev tidigare, personalen gjorde ett superduper bra jobb och var verkligen härliga. De bjöd på många skratt och sig själva. :)

 
 
 
 
 
 
 
 


 
 

Shopping med Evah

I torsdags var jag ute med Evah på shopping tur, vi tog bilen och åkte ända till Charlottenberg och shoppade loss. :P Vi hittade inte sådär jättemycket men en del i alla fall men skönt att få komma ut och bara umgås hon och jag. Det var rätt mycket folk och på vägen dit var det inte så mycket trafik men fick ett lastbil framför mig ända fram till Arvika men sen blev jag av med den. Vi åt god mat på Joe´s Dinner och jag blev jättemätt vilket höll i sig i princip hela dagen. Var även in på Gottebiten och köpte godis till lucia movie night så jag hade den biten klar. 
 
Sen när vi vi skulle åka hem var det mycket trafik och världens regnväder så det var svårt att köra. Mellan Arvika och Charlottenberg så gick det rätt fort ändå men efter Arvika så fick vi köra väldigt sakta då det var mycket trafik, mycket stora lastbilar och en hel del regn. Jag räknade ut att jag körde ca 13 mil den dagen eftersom jag numer bor i Karlstad. Men det är kul att köra bil så jag klagar inte och kul att umgås med min fina syster också. :) När vi kom hem till mamma och pappa så vilade jag lite och åt mat med dem innan jag åkte hem till min fina sambo. När jag kom hem så tittade vi lite på tv men jag blev så trött så jag la mig tidigt istället. Inte för att jag somnade med en gång utan vi låg och pratade en stund och hade det mysigt så. :) 
 
 

Bilder på mitt födelsedagsfirande

Ja, jag vet att det är sent nu, men här kommer bilderna från förra veckan när Tobias och familjen firade mig. Det har varit rätt mycket att göra under veckan så jag har inte riktigt haft tiden att blogga som jag ville.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lucia movie night

Åh, äntligen dax för årets upplaga av lucia movie night. Jag ser så fram emot det och hoppas jag orkar vara vaken under hela natten. I fjol så somnade jag under andra visningen. :P Jag tycker det är så mysigt med att vaka in lucia tillsammans med andra filmfantaster och min älskling. :) Läste att i år så är det en 3D film med i tablån. Det ska bli intressant. Hoppas den kommer först så  minskar det risken för mig att jag somnar mitt i. :P Nåväl det återstår och se. Som tur är så är vi lediga i morgon och kan sova hela dagen om vi vill. :) 
God kväll

En omtumlande dag där känslorna har varit i ett enda kaos. Det började i natt då jag vaknade vid 3 tiden och var sjöblöt av svett och kände mig panikslagen. Sen vaknade jag varannan timme ungefär och när jag vaknade strax före 8 i morse så låg jag och grät. Älsklingen hade redan gått upp så jag skickade sms till honom och han kom in. Vi myste tillsammans och låg och pratade. Sen var det dax för mig att gå till jobbet. 

Dagen på jobbet har varit okej, lite trött och nere men helhetsmässigt bra. De sista timmarna fick jag stå i kassan och nu är mitt namn inlagt i kassan så jag är medräknad som kassa personal nu fast under de lugna timmarna än. :) Sen stod det kassan på mig som uppgift på personalbemanningslistan. :) Det känns så härligt och se utvecklingen. :) 

Nu har jag kommit hem och förberett för att vi ska iväg sen och jag har även tagit mig en behövlig dusch. Lyssnar nu på julmusik och vilar lite. :) Ha en fortsatt fin kväll. 
Veckans film #109

 
Layer Cake handlar om en framgångsrik och respekterad kokainlangare som har etablerat en plats i den engelska maffian och som med en miljon pund undanstoppat planerar en tidig pension från affärerna. I sista stund får han dock ett tufft uppdrag av bossen Jimmy Price: hitta den försvunna Charlotte Ryder - bortskämd dotter till Jimmys vän Edward.
 
 

En liten tanke
God morgon

I natt har jag sovit supergott men när klockan ringde så ville jag bara krypa intill min älskling och sova ett tag till. Jag sover verkligen helt underbart tillsammans med honom och känner mig så lugn och trygg. 

Idag är det shopping i Charlottenberg som står på schemat för mig. Jag åker med Evah och det ska bli så kul. :) Vi har aldrig åkt dit själva, bara hon och jag alltså. Utan vi har varit hela familjen. Så jag ser verkligen fram emot dagens påhitt. :) Nu sitter jag och väntar på kalendern och myser. :) Ha nu en fin dag allesammans. :) 
Hur dagen har varit

Idag har det varit segt på jobbet, jag tycker inte att det har hänt något speciellt och allt har gått trögt idag. Men mina underbara kollegor har fått dagen att bli kul ändå. :) 

Efter jobbet så var jag iväg till affären och handlade lite. Sen när jag kom hem så bakade jag och fixade för morgondagen. Gjorde risbräck och en egen variant på nötchoklad, blev nöjd med den trots att jag inte gillar nötchoklad så. Nötchokladen är på bilden. :) Målade även naglarna och tvättade, är nu äntligen klar med allt och väntar på att älsklingen ska komma hem. :) Då ska vi mysa till julmusik och skriva julkort. Hoppas ni har haft en fin dag. :) 
En liten tanke
GRATTIS MIG

Grattis till lilla mig idag då. :) Tråkigt nog så jobbar jag men tänker göra dagen till min dag ändå. :) Jobbar då till 17 och Tobias jobbar kvällen. Så jag tänker göra något speciellt för mig själv, lite egentid ala Anna style. :P 
En liten tanke
En tuff dag

God kväll på er. Idag har det varit jobbigt, började bra men blev bara allt jobbigare ju längre dagen gick. Först i morse var jag iväg och handlade och sen satte jag i ljusen och stjärnan i granen. Inte det lättaste men det blev bra till slut. Sen var det dax att gå iväg till jobbet, började 11.45 idag. Försäljningen var ojämn hela dagen och det kändes jobbigt på något vis. Efter jag hade haft min rast så fick jag världens huvudvärk och fick ta en tablett som hjälpte. Sen fick jag stå i kassan fram till jag slutade, vilket inte var det lättaste. Gjorde en massa fel och var rörig som bara den. Till slut så funkade det något bra. När jag kom hem så blev det tv med älsklingen. Nu ligger jag i sängen och han ser på någon serie. Sov gott med er. :) 
En liten tanke
En liten tanke
God morgon

Andra advent och mys står på schemat idag. :) I natt sov jag supergott och känner mig sådär gött slö och ledig. Åt god frukost, mannagrynsgröt och myste i köket. :)

Igår hade min fina älskling satt upp den nya granen så vi ser att den passar där vi vill ha den. Och det gör den, men bild kommer senare. :) Den är helt underbar och jag är så nöjd med att vi köpte den. Vi gjorde god mat igår kväll men den blev inte riktigt som jag tänkte mig. Det blev ost och broccoligratäng med kassler. Sen myste vi till sista avsnittet på Downton Abbey, nu är det bara julavsntittet kvar, sen tog vi natten. Nu ska jag börja med att fixa lite inför dagens mys. :) 
Dagens skratt

Veckans film #108

 
Bullock spelar Dr. Ryan Stone, en medicintekniker som är ute på sitt första uppdrag i rymden tillsammans med den erfarna astronauten Matt Kowalsky (Clooney) som är ute på sin sista resa innan pensionen. Rymdfärjan förstörs, Stone och Kowalsky är helt ensamma – och endast ihopkopplade med varandra glider de ut i mörkret. Av tystnaden förstår de att all kommunikation med Jorden har brutits och samtidigt som rädslan övergår i panik så försvinner lite syre för varje litet andetag...
 
 
 

En liten tanke
Stationerad i kassan

Idag mår jag mycket bättre och orkade jobba. Var först i köket och det rullade på i en bra takt. Sen när lunchen var över så fick jag rast, skönt med ett break. När jag var tillbaka från rasten så hade jag kök en kort stund för att sen få bli stationerad i kassan på bemanningslistan. :) Det känns så grymt härligt att se det. Hockeyruschen kom under tiden jag var själv i kassan, tufft, utmanande men så himla kul. :D 

När jag kom hem så tog jag mig en dusch och sen myste vi till det med att se Star Wars och äta lite gott och jag drack glögg. Skönt och slappna av lite. :) Ha en fin kväll. 
En liten tanke
Äntligen!

Nu börjar en ro infinna sig hos mig, det mest här är gjort för jul, vi har kommit i ordning bra efter flytten och jag börjar och se början på vårt nya liv. :)  

Jag hittade tjusningen igen med både virkning och korsord. Så nu igår och idag har jag löst en del korsord men jag har legat av mig lite och fick leta fram korsordslexikon som jag hade ner packat ännu. Böckerna har inte kommit upp men en del böcker ska ju inte upp heller sen. Allt är så mysigt och i dagarna så ska vi sätt upp vår nya gran. Det ska bli så mysigt att få klä granen tillsammans i vårt hem. Denna julen kommer bli speciell då det är vår första som sambos. :) 
God kväll

En dag som inte blev som jag tänkte mig. Hade tänkt först jobb, sen hem för att baka och tvätta men kroppen vill visst vila idag. När jag vaknade i morse så mådde jag bra och gick pigg till jobbet. Men någonstans under dagen blev jag krasslig igen. :/ Fick lunch och efter den så började jag må riktigt dåligt. Trött, hängig och frusen så jag fick gå hem tidigare. 

Lade mig på soffan och kollade på Hem till gården på play, sen kom älsklingen hem från jobbet och vi kollade lite på tv tillsammans. Sen började han med disken och jag satte igång tecknade Narnia och somnade en stund. Brukar somna bättre till tecknat och främst till Narnia. Sen skulle min älskling iväg på julbord med sina kollegor. Jag kollade på Glamour och julkalendern (kollade även i morse) men ville se den igen. :) Ringde familjen en stund och nu har jag suttit och myst med julmusik och korsord. :) Så nu mår jag bättre men chefen gav mig ledigt i morgon. Tobias är på väg hem nu så vi ska väl kolla på något sen. Ha nu en go kväll allesammans. :) 
Anna tipsarDen nya burgaren på Burger King med massa god ost!! Den passar mig perfekt som är ostälskare!!! :) 

1:a december

God morgon på er. Första december idag och julkalendern. :D Jag har nu ätit frukost och sitter nu i soffan och myser i väntan på kalendern. 

Jag har sovit supergott i natt och känner mig avslappnad och go i kroppen. Klockan ringde redan kvart över sex och det var bara att gå upp. Kallt är det ute, ligger på ca nollan och tror det är rätt halkigt på vissa ställen. Nåväl, ni får ha en fin dag allesammans. :) 
RSS 2.0