Dagens skratt

 
 

Dagens låt

 

Härlig träning

Idag blev det många pil, hela 65 stycken men med varierat resultat. Som bäst satte jag 10 9 6, men jag sköt 5 pil varje serie för att få mängdträning. Man blir inte bättre om man bara skjuter några få varje serie. 
Jag försökte tänka på tiden och att ta det lugnt och det gick bra men jag har en del att träna på där. Sen fick jag tips om att ha en ögonlapp för ögat jag ska blunda med, för när jag siktar ska jag blunda med det svaga ögat och sikta med det starka. Men när jag blundar med det svaga ögat så har jag svårt att hålla fokus (i huvudet) och då kan man ha en ögonlapp så man tittar upp som vanligt men ser ändå bara med ett öga. Svårt att förklara men jag ska försöka förklara i en video någon gång. :) 
 
Jag fick en bild idag i alla fall så här kommer den. :)
 
 
 

Träning!

Träning ikväll då. Mitt mål är att att ta tid på mig och inte stressa så när jag skjuter. Jag skjuter alldeles för fort och använder inte tiden på rätt sätt. Så det är något jag måste träna på, jag försökte tänka på det när jag var i Eskilstuna på tävlingen. Hoppas jag får någon bild att dela med mig av. :)
 
 
Gänget som var i Eskilstuna :)

Veckans film #89

 
April 1945. Mitt under de allierades stora slutoffensiv i Europa får en rutinerad sergeant kallad Wardaddy i uppdrag att leda en Sherman-tank, och hennes fem man starka besättning, bakom fiendens linjer. Underlägsna i både antal och vapenkraft har Wardaddy och hans mannar oddsen emot sig, men inget kan stoppa dem i deras hjältemodiga strävan efter att gå till attack mot själva hjärtat av Nazi-Tyskland.
 
 
En kanon film! Man lever sig in i filmen, bra karaktärer och inget snålt med ljud. Den var värd att se på bio och värd att lägga pengarna på. Se den säger jag bara.
 
 

Gårdagens outfit

 
 

Munktellträffen 2014

Klockan ringer 4:00, jag gäspar och känner orkar inte än. Ligger och drar mig en stund innan jag går upp men jag vet med mig att jag har en del att göra innan det är dax att dra. Jag masar mig upp till slut och känner hur kroppen kommer igång och känner TÄVLING! Då kommer jag igång för att fixa med det sista så jag kan komma iväg. 
 
Jag blev upphämtad av en klubbkamrat vid 6.30 och vi kom iväg. Jag somnade efter ett tag och det är skönt att få slumra i en bil. När vi kom fram så var det att sätta ihop sakerna och eftersom jag kollade på förhand vilken tavla jag skulle skjuta på så var det lätt. Det gäller att vara förberedd för allt går så mycket smidigare då. Sen var det anmälan och toabesök och när det var avklarat så minglande jag lite. Träffade underbara Mix som jag har tävlat med förr (hon skjuter i Elitklassen). 
 
Sen var det tävlingsdax och det bröjade lite svagt men blev bättre och bättre. De första 30 pil var det 4 miss och 1 nia, dock inga tior. Slutade då på 147 poäng och sen var det lunch. Jag samlade krafter inför nästa 30 pil och försökte få bättre fokus. Och jag fick 2 miss, 1 nia och inga tior i de andra 30 pil, men sköt 150 poäng. Målet var att få bättre resultat än 291 och att jag skulle hålla mer lugn, jag skjuter för snabbt. Jag försöker lära mig att använda tiden på linjen. Det börjar bli bättre men det finns mycket kvar att jobba med. 
 
Jag känner mig nöjd med min prestation och jag nådde mina mål. Bättre än så kan jag inte önska mig. :)
 
 
 
 

Bilder Munktellträffen 2014

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredagsdejt

I fredags var jag och Tobias ute på dejt. :) Vi var iväg till Kebabhouse och åt gott och satt där en stund och prata och myste. Det var en mysig restaurang med god mat och bra service. Pizzan jag valde hette Milano och den var supergod. Jag skulle kunna äta den fler gånger. 
 
Sen blev det dax för biofilmen och vi såg Fury med Brad Pitt. En mycket spännande film, berättar mer om den senare i ett annat inlägg. Det är verkligen mysigt att gå på bio och vi älskar ju film båda två så det passar oss bra. Vi satt en stund efteråt och prata om filmen men sen var det dax för mig att åka hem eftersom jag skulle upp tidigt nästa morgon. En kanondejt. ;)
 
 
 

Fredagens outfit

 
 

Tävling

 
 
God morgon! Tävlingsdax då, klockan är nu 5.30 på morgonen och jag håller på med det sista. Är en aning trött men kan sova i bilen på vägen dit, då jag har skjuts. Det är då Munktellträffen igen, den årliga tävlingen och en av de roligaste jag vet. Det är något speciellt med den. Mitt mål är att att slå fjolårets poäng som var på 211, så det gäller nu att hålla fokus på rätt ställe. ;) 
 
 
Bild från förra året
 

Dagens låt

 

Dejtsöndag

Ja, i söndags var vi på dejt. Var först och kollade in Lars Lerins Konsthall och det var intressant måste jag säga. Lite kultur är aldrig fel. :) Sen blev det lunch på Waynes Cooffe och det var gott och lite efterrätt blev med. :) Efter lunchen så gick vi lite på stan, drog ner till IKEA och sen hem till älsklingen och myste till film. Jag blev kvar över natten och det var skönt att få sova tillsammans igen. En skön söndag med andra ord. :)
 
 
 
 

Helgens outfits

 
 
 
 

Video i från söndagen

 
Den här videon skulle ha varit uppe igår redan men min dator ville inte samarbeta riktigt. Bättre sent än aldrig. ;)

Bilder från helgen

 
 
 
 
 
 
 
 
 

4 månader

 
 
Fyra månader tillsammans med min underbara älskling! Tiden går verkligen fort och jag tycker vi växer som par hela tiden liksom vår kärlek till varandra bara växer och blir större. :) Du får mig att må bra och du gör mig lycklig och hel. Tillsammans med dig känner jag mig lugn och trygg, jag känner mig harmonisk och älskad. Älskar dig min underbara goding!
 
 

Dagens skratt

 
 

Jag i Topp Hälsa

Ni kanske minns den där fotograferingen i augusti som jag skrev om? Jag skrev då i inlägget att jag inte kunde avslöja något men nu kan jag det. :) 
 
Det var så att jag såg att tidningen sökte läsarhistorier om viktnedgång, viktnöjdhet osv. Jag tänkte att jag har ju lyckats gå ned i vikt under sommaren och skrev till dem i tron att jag inte kommer med. Men hör och häpna, jag kom med. Jag blev chockad för det trodde jag aldrig. Så efter mailade, telefonkontakt och fotografering så är nu repotaget ute och ni kan läsa det om ni vill. :) Klicka på sista bilden för att komma till deras hemsida. :)
 
 
 
 
 
 
 
 

Fått paket

Idag hämtade jag ut två paket på posten och jag har väntat på dem. :) Nu kan jag spela med någon utan att behöva byta utag på kontrollen och så har jag många timmar med SATC. :) Inte för att jag har tiden just nu när det är så mycket runt omkring. Har ju Tobias, träningen, tävlingar, familjen, vänner och allt som är för jul. Och jobbet såklart. :P Ja, ni ser ju tiden räcker inte till. 
 
 
 
 
 
 

Värmlandsserien del 1

Idag var det dax för min första inomhustävling i Karlskoga den här säsongen. När jag åkte i morse så regnade det en del men när jag kom till Kristinehamn så upphörde regnet och det var uppehåll hela vägen fram. Väl framme så satte jag ihop bågen, satt upp tapet och anmälde mig. Minglade lite innan start och åt lite frukt och förberedde mig. 
 
När tävlingen började så var jag väldigt ofokuserad, men allt eftersom kom jag igång. När jag jämnför förra året så är jag betydligt mycket bättre men då får man tänka på att jag använder en annan båge och andra pilar. När jag kollar resultaten så ser jag stor skillnad. Som i fjol 201 poäng, 18 missar, inga tior och 5 nior, i år 291 poäng, 7 missar, 1 tia och 6 nior. 
 
Så jag känner mig nöjd med höstens start och känner mig supertaggad för nästa tävling som då är i Eskilstuna och kallas Munktellträffen. Men den skriver jag om i ett annat inlägg. Blev dock inte så mycket bilder men tog några i alla fall. 
 
 
 
 
 
 

Onsdagsträningen

Träningen i onsdags gick väldigt bra och det kändes kanon. Jag hade med rätt pilar denna gång vilket underlättar. :P Jag hade som mål att sätta så mycket jag kunde i rött och gult men även att tänka på att inte skjuta så fort. Man har ju ändå 2 minuter på sig så varför stressa? I alla fall sköt jag 60 pil och den bästa serien var 997. :D Känns great! :D
 
 
 

Tävling

 
 
YAY! Tävlingsdax igen då! :D Sännande, första inomhustävlingen och allt. Det ska bli kul och jag är verkligen taggad. Jag har inga specifika mål mer än att träffa tapeten först och främst och ha kul förstås. :) Om jag få bra poäng så är det en bonus. :) Jag är nöjd hur det än går. Hoppas jag får lite bilder att dela med mig av. :)
 
 
En gammal bild

Veckans Film #88

 
När Abraham Lincoln, USA:s sextonde och historiskt sett främste president, upptäcker att vampyrer planerar att ta över nationen åtar han sig uppdraget att eliminera dem och blir samtidigt historiens främste jägare av odöda. Dessutom innehåller den resan från roman till film samt en grafisk berättelse om vampyrernas hemliga ursprung.
 
 
 
En mycket spännande och nervikittlande film. Jag blev helt såld på den då det är mycket action, kärlek, intressant slut. Jag gillar vapmyrer och när det händer saker. Se den säger jag bara!
 
 
 

Träning

Träning igen då. Mitt mål idag är att sätta en massa i rött och gult, sen får vi se hur det går. Men det är mitt mål i alla fall, allt hänger ju på dagsformen också. Jag ska göra mitt allra bästa och ha fokus, jag är så grymt taggad och det känns verkligen bra. Hoppas jag kan få lite bilder att visa er senare, men jag lovar inget.
 
 
En gammal bild

Inspiration - Lyxiga underkläder

 
 
 

Min helg

I fredags åkte jag hem till min älskling och vi myste först hemma hos honom med att kolla på ett avsnitt på Doctor Who och åt lite gott som han hade köpt hem. Sen åkte vi ner till stan för att gå på bio och filmen vi såg på var Gone Girl, den var riktigt bra och spännande. Alltid lika mysigt att gå på bio med darling. ;) 
 
Lördagen innebar shopping och jag köpte en present till syrran men jag kunde inte handla så mycket mer då jag ska spara pengar. Men det var kul att bara gå runt bland butiker och softa. Sen åkte vi hem och fixade lite mat och tittade på tv. Tillbringade resten eftermiddagen med att kolla på bowlingmatch. Kvällen blev mys i soffan till något tv-program. 
 
Söndagen, bowling hela dagen lång. Men det är kul att sitta där och se på, man kan alltid prata med någon av de andra som sitter där och hejar på. Man hittar alltid någon att prata med och alla är trevliga och pratglada. Sen efter första matchen var det dax för lite mat och vi gick iväg till Pizza Hut. Där var det god mat men dyrt efter det så var det dags för nästa match. Efter den så åkte vi hem och tog oss en mysig höstpromenad och kvällen avslutades med mys och någon film. 
 
Idag så drog vi oss lite i sängen så vi missade frukosten. Men jag börjar senare än honom så jag kunde äta lite när jag kom hem till mig och han tog något snabbt på sitt jobb. Vi tycker om att kramas och mysa på morgonen och jag mådde lite dåligt så jag behövde det också. Det är något som jag sätter värde på så är det morognmyset, finns inget som är goare än och ligga berdvid varandra och bara kela. Man kommer närmare varandra på ett speciellt sätt.
 
 
 

Dagens låt

 
 

Dagens låt

 

Dagens låt

 

Dagens låt

 

Mina outfits

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans Film #87

 
I Halloweenstaden är det samma sak år efter år och pumpakungen Jack Skellington är uttråkad. Han vill uppleva något annat, något nytt! Och när han av en slump hamnar i Julstaden, hittar han vad han söker. Den vänliga och positiva julen är verkligen perfekt. Jack tar snabbt kontroll över julen och utser sig själv till ny jultomte. Men sedan går saker och ting snett för Jack, och tillsammans med trasdockan Sally får han fullt upp i det som visar sig bli en riktig Nightmare Before Christmas.
 
 
 
Mycket bra musik och första låten fick mig att hänga med direkt, den var lixom svängig, läskig men glad ändå. Filmen är en STOP-MOTION och den är verkligen bra gjord, jag brukar inte vara överförtjust i den här typen av film. Men denna fånga mig för den är spännande, rolig, gullig och samtidigt lite läskig. 
 
 

RSS 2.0