Vab och förkylning

I fredags så ringde förskolan och sa att Lily var snuvig. Så jag gav mig iväg för att hämta henne och man såg att hon var lite trött men visade inte några andra tecken. Vi ställde in lördagens planer och hade familjedag istället. Igår så var Tobias och hämtade ett nytt soffbord till oss och sen gick jag ut på promenad men fick gå hem igen då det regnade som attans. Lily har blivit sämre allt eftersom och hon är verkligen tät i näsan. Det visslar verkligen när hon andas och vi ger henne nässpray och så. Så idag är vi hemma från förskolan.

Just nu skiner solen och det är 7.8 grader ute och blött efter regnet igår. Himlen är klarblå och fin. Nu är hösten här på riktigt känner jag. Idag skulle vi egentligen åka till badhuset men eftersom hon är sjuk så stannar vi hemma. Hon ville inte äta kvällsmat igår kväll men åt frukost i alla fall. Kokt ägg och lite macka fick hon i sig.

Nu vill hon ha min uppmärksamhet så jag får sluta skriva. Vi ska mysa, läsa böcker, se på film och bara vila nu. Det är viktigt med vila, vätska och näring när man är sjuk. Ha en fin dag allesammans.En liten tankeVeckans mamma tips


Denna veckan tänker jag tipsa om att göra To do lista, att göra lista eller vad man nu än vill kalla det. 


Att göra listor är ett utmärkt verktyg för att strukturera upp vardagen och se till att man får något gjort. Jag vet att bla Helen Torsgården gör listor över vad de behöver göra och det ger struktur och ordning och reda. Man ser vad man har kvar att göra, det känns så tillfredsställande när man kan stryka saken från listan. Många tycker att göra sådana listor till män är larvigt och att de borde veta vad som ska göras. Jag anser inte att det är larvigt för han kan inte veta vad jag vill ska göras. Och jag vet inte vad han tycker ska göras. Så då kan man sätta sig ner tillsammans och diskutera vad ska vi göra i veckan, vilka aktiviteter har vi, vilken mat ska vi äta osv.


Jag och Tobias har kört med listor i flera år men nu efter Lily kom så gör vi det ännu mer. Vi planerar veckans mat och gör en matsedel, vi gör en lista på vad vi ska göra i veckan om det är något som viktigt eller något som vi gör för sällan. Detta kanske inte funkar för alla men för min familj så funkar det jättebra. Och då vet både jag och Tobias att det här ska vi ha gjort den här veckan, och vi ställer inte för stora krav utan några saker i veckan och inte 20 stycken. Sen som vardagliga ting så som matlagning, tvätt, disk, handling, där flyter det på liksom. Som tvätten måste man ta oftare nu än innan då Lily smutsar ner sig osv. Så det är inget vi behöver sätta på någon lista. Sen ha en gemensam almanacka för hela familjen så man ser vilka tider man ska lämna på förskolan, vilka aktiviteter barnen och vuxna har, läkartider mm. Vi satt senast i söndags och planerade tillsammans. Då gick vi igenom fakturor, matsedel, To do och aktiviteter. Som sagt så är listor ett hjälpmedel och ett jättebra verktyg att jobba med. Något som jag kan rekommendera. Såhär ser våra listor ut just nu.


Höstig promenad

Ja igår så var jag ute med Lily i nästan 3 timmar. Började dagen först med sovmorgon och mys. Sen så när klockan var runt 10 tiden så gick jag och Lily ut på en promenad. Tog en tur i skogen och Lily fick gå själv en bit. Hon hittade massa roligt att pyssla med. Bla myror och jag kände paniken i kroppen men lyckades hålla den tillbaka och bara säga till Lily, Ja hittade du myror. Vi hittade blåbär och lingon också men dom var hon inte intresserad av.


När Lily sen somnade i vagnen så åkte lurarna på och jag lyssnade på Mammasanningar och gick totalt 1 mil. Det är så fint i skogen och jag älskar skogen på hösten framförallt. Jag väckte Lily sen och vi gick och handlade mjölk innan vi gick hem. Väl hemma så gjorde vi våfflor och jösses vad hungrig hon va! Men det kan jag tro eftersom hon inte ville ha mellis och sen varit ute i skogen och utforskat. Sen gjorde vi veckans planering och efter det så diskade Tobias. Under tiden som han diskade så lekte Lily i sitt rum och jag kollade på tv en stund.


Jag tog mig sen en dusch och sen var det dax att börja med kvällsbestyren. När Lily sen hade somnat så spelade jag och Tobias Magic the gathering comander. Och jag förlorade, men det var trögt spel igår och jag var lite trött i huvudet också. Men det var kul ändå och spela. Sen gjorde vi oss i ordning för natten, gick och la oss och läste lite i en varsin bok.


En fin dag ändå i lugnets tecken. Men under tiden som jag och Lily var ute så städade Tobias. Sånt måste också göras. Här kommer det lite bilder.
En liten tankeMormor och morfar varit barnvakt

Idag har vi haft barnvakt och det var mormor och morfar tillsammans med moster Sofie och moster Carola. Vi hade ju bröllopsdag den 5 augusti och men kunde inte fira det då så vi gjorde det idag istället. Dessvärre så vaknade Lily vid 4 i morse och igår kväll en svår nattning pga värmen. Hon ville inte ens äta mat igår kväll. I alla fall så satte vi igång tv:n en stund så vi kunde slumra en stund till och mysa med Lily innan det var dax att gå upp för dagen.

Vi gjorde i ordning för dagen och sen så åkte jag och Lily till Grums. Hon somnade på vägen dit och vilket inte var så konstigt men tanke på när hon vaknade idag. Väl framme så plockade jag ur allt som behövdes och sen fick hon vakna. När hon hade varit där en stund och skulle få mellis så passade jag på att åka hem. När jag kom hem så vilade vi lite och kramades. Sen åkte vi till restaurangen Vedugnen och åt god mat. Det var en riktig god pizza och det kändes så skönt att sitta där tillsammans med min älskade make. Efter maten åkte vi hem, gav varandra en varsin present och myste till det med film och lite gott att äta. Jag fick boken En mammas överlevnadshandbok av Vivi Wallin med autograf och allt. Jag blev så glad för den boken!! 🤩 Tobias fick en bok han med av mig. Vi såg på filmen Top Gun då vi har kommit in i en period där vi gärna ser på 80-tals filmer och som är lite kortare än 2 timmar. Efter filmen åkte vi till Grums för att hämta vår busfröken.

Hon hade haft det jättebra hos mormor och morfar (jag tvivlade inte på det), hon älskar att vara där. Det är bus, lek, god mat och massa kul att göra. Hon hade ätit jättebra till middagen och hon satt och njöt verkligen. Sofie och Lily har myst tillsammans under filten, de har visat och härjat i trädgården och det har varit toppen. När vi kom dit så kollade hon på sitt favoritprogram Bluey. Hon kunde knappt slita sig från tv:n men när hon fick se mig så blev det fart på henne. Och när hon fick se pappa så kastade hon sig över honom. Vi satt en stund och pratade och myste. Sen blev det kvällsmat och efter maten så åkte vi hem.

Nu sover hon så gott i sin säng helt slut efter denna dagen. Det var så mysigt att ha henne hos mormor och morfar en stund idag. Här kommer det lite bilder.
En liten tankeJag är beroende!

Jag fick köpa en ny mobil i all hast pga att den gamla bara avslutade samtalen mitt i och man stod där och funderade på vad som hände. Det blev en Xperia L4 och jag är nöjd, den är smalare men längre. Lättare att skriva med, lättare att använda osv.


I alla fall så när jag hade fått ordning på Facebook, mail, olika appar osv så kan jag inte logga in på Instagram. Jag kan logga in via gamla telefonen. Vilket gjorde mig stressad och irriterad och det i sin tur fick mig att inse att jag är beroende av sociala medier. Tänk vad lätt det är att bli beroende av något. Det kan vara vad som helst och man måste inse det själv för att få till en förändring. Det som var mest stressande med det hela var att jag kände hela tiden behovet av att kolla Instagram.


Morgonen därpå så gick det att logga in på Instagram via den nya telefonen och det visade sig vara ett större problem hos Instagram. Efter det så har jag inte använt telefonen lika mycket. Jag försöker vara mer närvarande i nuet och umgås med Lily och Tobias. Mitt beroende går dock i vågor och ena stunden så går det jättebra och nästa stund så är jag fast igen. Men bara jag inte låter det ta över hela mitt liv så är det ändå okej. Jag skulle aldrig tillåta det ta över mitt liv helt för det finns så mycket kul att göra. Så mycket roligt att upptäcka med Lily och Tobias. 


Till alla er där ute, rannsaka er själva och låt inte mobil, dator eller annan teknik ta över. ❤️

Hösten är här

Hösten är här eller ja kanske inte i temperatur än. Det är sol, underbar värme och fina dagar. Men nu har Hem till gården börjat och även Idol, 2 av mina favoriter på tv:n. Sen har Lilys simkurs börjat.


På jobbet har det rullat på och det har varit en del att göra. Efter jobbet så hämtade jag en trött Lily på förskolan och när vi kom hem så myste vi. Dock så var hon utan blöja och tyvärr hände det 3 olyckor på väldigt kort tid. Det är sånt som händer men det är ändå jobbigt när det blir så många gånger. Jag och fixade middag till mig och Lily och sen packade jag färdigt. Tobias kom hem lite senare idag då han gjorde lite ärenden efter jobbet. Så när han kom hem så åkte jag och Lily till badhuset. Vi kom fram väldigt tidigt men då fick Lily utforska lite innan.


Väl i badet så log hon med hela ansiktet och omfamnade hela världen med sin glädje. Så som hon har längtat efter denna aktivitet och jag med för den delen. Men däremot så var det tuffare nu än tidigare då hon nu rymmer för mig. Man får verkligen vara beredd på att springa omkring naken och jaga henne. 😂 Det var så härligt att se henne och se den glädjen. Vi gjorde sången Skrutteli och där vi går igenom allas namn. Sen en rad andra övningar och Lily är egentligen för gammal för den här gruppen men det var fullbokat på minisim och jag kände att vi behövde en mjukstart. Efter badet så provade vi bastu men Lily orkar inte sitta stilla så det blev några sekunder bara. 😂 När vi var ombytta och klara så gick vi till caféet och åt lite, Lily klämde 2 ägg och en macka. En hungrig tjej med andra ord.


Kommer till busshållplatsen och ser hur vår buss passerar innan vi har hunnit fram. Så vi får ta en annan som tar lite längre tid men det var ändå bra för då somnade Lily i vagnen på vägen hem. Sov gott när pappa lyfte upp henne till sängen. Jag själv är helt slut efter denna dagen precis som Lily. Men vi hade riktigt roligt i badet och vi trivs verkligen att göra detta tillsammans. Jag längtar redan till nästa vecka. Nu ska jag se vidare på Idol. 

Bucketlist - Testar att paddla kanot

Idag har jag fått prova på att paddla kanot. Det var riktigt kul och jag vill göra det fler gånger. Även prova på andra såna vattensporter. Jag fick följa med svärmor och hennes pojkvän Inca. Ända sen de visade serien Blue Water High på SVTs barnkanal första gången så har jag haft lust att testa lite sånt. Men jag har inte haft möjlighet innan och sen har man haft så mycket att göra. Och innan Tobias så kände jag inte någon som kunde hjälpa mig. Men nu var det dax och jag har förverkligat ytterligare en dröm som jag har haft.


Jag hade nämnt till Inca för några veckor sen att jag skulle vilja testa det och sagt och gjort så blev det så. Han och svärmor kom och hämtade mig vid 11 tiden och vi åkte iväg. Väl framme så var det att hitta rätt utrustning till mig och ställa in allt som det ska vara. Sen fick jag en snabb genomgång av Inca och sen bar det iväg. Inca visade mig hur man skulle paddla men jag är relativt kort i armarna och det blev väl inte helt korrekt. Men jag tog mig fram på vattnet och utan att välta med kanoten men var på väg några gånger. Det var en sådan frihet att paddla där på vattnet och bara njuta av det vackra vädret och landskapet. Jag förstår verkligen varför det är så populärt att paddla. 


Vi hade paddlat ut en bit och sen när vi skulle ta oss tillbaka så blev det lite tungt på slutet för armarna. Jag lyckades att ta mig in i viken igen och parkera kanoten. Passade på att bada lite men utan Tobias och Lily var det inte så kul. Och det blåste lite kallt. Jag vet att jag vill göra detta flera gånger och i framtiden kanske ta med Lily på det. Efter så bytte vi om och jag åt lite mellanmål. Sen bar det av hemåt.


Här kommer det lite bilder.


Oönskade åsikter

Något som jag har tänkt på en tid, hur skulle andra reagera om jag kom med olika förmaningar?

Jag menar, den som dricker kaffe på morgonen ska sluta med det. Oavsett om den "måste" ha sin kaffe kopp så ska jag brygga kaffe och sen rycka koppen ur handen och säg, Nej, du får inte dricka kaffe nu!

Eller den som röker, jag ska alltså rycka cigaretten ur handen efter middagen och säga nej du får inte röka nu!

Eller den som precis ska ta och äta sitt favoritgodis, precis när hen är på iväg att stoppa in i munnen så ska jag kasta mig över och bara nej, du får inte! 

Om jag ser en bild på sociala medier där någon har sin cigarett i högsta hugg, ska jag verkligen kommentera med en gång att det är farligt att röka utan att jag har en aning om vad som har hänt före och efter bild? Nej, låt alla göra det som passar dem om de inte har bett om råd. Kommentera inte heller andras vikt osv om personen inte har bett om den. Alla är fina exakt som de är och alla är unika exakt som de är!
Lily har bestämt sig!

Nu har Lily bestämt sig. Hon vill inte längre använda blöja. Vi har jobbat successivt med att ha henne på toaletten och under en period så hade hon panik när vi skulle sätta henne på toaletten. Jag läste då på lite om hur man kan göra toaletten mindre läskig. Så jag tog in två böcker som är relaterade till toaletten och så har hon fått se sina favoritprogram på plattan. Och vi kör med pottkalender.


Så en dag provade jag att hon fick vara utan blöja och hon uppskattade det, dock skedde det två olyckor men det är sånt som händer tänker jag. Den här veckan så har hon fått vara utan blöja här hemma och i förrgår kväll visade hon klart och tydligt att hon inte vill ha blöja. Även igår eftermiddag då la hon tillbaka blöjan där jag hade tagit den ifrån. Och pedagogerna berättade i tisdags att Lily hade suttit på pottan på förskolan och kissat. Så i morse sa Tobias till att de skulle sätta henne på den när blöjbyte ska ske. När jag hämtade henne idag så berättade de att hon hade kissat 2 gånger på pottan. Och kalendern ger resultat.


Jag var orolig tidigare i veckan att jag stressade Lily till detta men fått klara besked från Lily vad hon vill. Så det gäller för oss att se tecken som Lily ger och finnas där för henne. Hon är målmedveten, resultatfokuserad och envis precis som jag och Tobias. Jag är så sjukt stolt över henne!


Ni ser ju resultatet här. 🤩
Grattis min älskade Lily på 2 årsdagen

Det är nu 2 år sen du kom. För varje dag som går så känner jag en tacksamhet för att du finns i mitt liv, för att du är just du. Jag älskar dig så enormt mycket!

Nu har du fått ett eget rum att vara i och du älskar att vara där inne, du sover där för det mesta men sen finns det nätter där du kommer till vår säng. Vi har även fixat till myshörnan till dig och den älskar du. Du växer så det knakar och du utvecklas i rasande tempo. Att få följa dig på din resa är så underbart och det bästa som finns är att få upptäcka världen med dig. På något sätt så känns det som att jag är lika ny som dig på vissa saker och ja det är jag väl också. Jag har aldrig varit mamma förut.

Vi har fått till nattningen bra nu och du älskar att få sitta i mitt knä och lyssna när jag läser och sjunger för dig. En av dina favoritböcker är Knacka på, den har du älskat sen du fick den av BVC. Du ville vara med redan då och knacka på men nu så räknar du också, pekar på de olika sakerna i bilden, du gör de olika lätena som djuren gör. När vi läser boken i Babblarnas hus så säger du vad alla figurerna heter, här om kvällen försökte du säga boll. Vid maten så sitter du nu som vanligt på din TrippTrapp stol utan bygel men vissa gånger vill du ha selen på. Den tar du på själv när du känner dig obekväm även om den inte hamnar som den ska. Du äter på vanligt porslin och du dricker ur glas. När vi är på toan så har vi börjat med pottkalender och du säger till allt mer och mer att du vill gå på toa. Igår var du utan blöja 2 timmar ändå.

Jag älskar dig så mycket och du är så värdefull min älskade flicka. ❤️


Låt barn vara barn!

Jag läste nyss hos Hej hej vardag om ett viktigt ämne, pojknappar. Hon behövde köpa nya nappar, tog några som hon tyckte såg bra ut men får sen se att det står på förpackningen att de är för pojkar. Detta får mig att fundera över vilka värderingar och normer som vi vill ge till våra barn. Är det så farligt att en flicka har en blå napp? Eller en pojke har rosa napp? Kan en flicka ha blåa kläder? Kan en pojke ha smycken? Hur var det när jag själv var liten och mina småsyskon? 

När jag var liten så blev jag ofta tagen för att vara kille. Jag hade kort hår och klädd i pojk kläder men älskade rosa. Rosa var min favoritfärg och för varje gång som jag hade varit hos frisören så fick jag rosa sprayfärg i luggen. Jag hade mycket ärvda kläder och leksaker, en del av leksakerna var bilar, robotar men jag hade även dockor. Jag var också väldigt aktiv som barn och lekte så kläderna gick sönder, en gång hittade jag och en kompis en container där det fanns brädbitar, skräp och målarfärg. Vi gick in i den och började måla. Fick färg på jackan och min farfar som bodde precis intill denna blev så arg på mig, minns inte att jag har sett honom så arg före eller efter det.

Jag fick i alla fall ha olika typer av leksaker och mina föräldrar har aldrig tvingat på mig något. Vi  har alltid kunnat prata om saker och diskuterat fram vad jag vill och vad som är möjligt. Jag fick prova på fotboll, ridning, olika typer leksaker Jag tänker i alla fall låta Lily utforska olika områden och låta henne upptäcka världen. Barn ska får vara barn utan att behöva höra att man ska vara lång och smal, utan att höra att killar ska gilla bilar, utan att känna sig otillräckliga. Här hemma hos oss ska Lily få känna sig älskad oavsett vad hon väljer för kläder, intressen och annat. 
Kalas för Lily hos mormor och morfar

Igår var vi hade vi kalas hos mormor och morfar, vi fick härligt väder denna gången också. Moster Sofie, moster Carola, moster Evah och kusin Melvin var med. Morbror Dennis jobbade tyvärr.

Vi började med att jag vaknade före Lily och Tobias, Lily hade kommit in till oss under natten och ville sova tillsammans med oss. Jag började med att fixa lite i köket innan jag väckte Tobias och Lily och sen så åt vi frukost. Efter frukosten så gjorde jag färdigt tårtan, Tobias bar ner saker till bilen, duschade Lily och jag tog en dusch. Sen åkte vi till Grums där det blev god mat, grillat kött, klyftpotatis, vitkålssallad och massa annat gott. Mamma tyckte att jag hade lyckats bra med vitkålssalladen denna gången och jag blev verkligen nöjd med den. Efter maten så slöade vi lite, det var så himla varmt!

Sen dukade vi för kalas och även denna gång temat Pyjamashjältarna. Blåste upp lite ballonger och pyntade. Tårtan blev jättebra men jag misslyckades igen med tårtoblaten. Det är en skyddsplast på som är typ omöjlig att se och att få av så vi la på den, fotade och sen när vi skulle äta tårtan så tog vi av den istället. Nu har jag i alla fall provat och det var inget för mig. Efter tårtan så blev det paket till Lily och hon blev så glad för sakerna. En del ville hon dela med sig av till sin kusin Melvin. Och med två småbarn så blir det många skratt. 😍 Melvin är så mysig och underbar, lika glad i mat som Lily.

Sen myste vi bara tillsammans och lekte. Så härligt att se Lily med sin kusin. När klockan var runt 18-19 på kvällen så gjorde vi i ordning Lily för natten och åkte hem. Hon somnade så gott i bilen och sov sen gott i sin säng hela natten. 

Här kommer det lite bilder.


Dagens skrattEn liten tankeVikten av att göra ingenting

Jag har ADHD vilket gör att jag är överaktiv och har svårt att varva ner. Men jag har fått lära mig främst efter jag blev mamma att det är viktigt med vila, återhämtning och att göra ingenting. Det pågår en diskussion om mobilen och skärmtid, många anser att man inte alls är närvarande om man sitter med telefonen och en del tänker tvärtom. Jag vill inte sitta för mycket med telefonen för jag har inte skaffat barn för att sitta fast med mobilen. Men så läste jag för några dagar sen på Instagram om att göra ingenting. Den familjen hade altanhäng och myste tillsammans samtidigt som de gjorde olika saker, någon höll på med telefonen, någon vilade och någon pratade.

Efter förra veckan så tappade jag all min energi då vi hade för mycket aktivitet för min del. Vi ville passa på och inget fel med det. Men nu idag så är vi lediga och ja jag har lite att göra då vi ska ha kalas i morgon för Lily igen. Lily vaknade tidigt idag och nu på morgonen så var hon så trött och behövde få göra ingenting. Vi kröp upp i soffan tillsammans och satte igång hennes favoritprogram på Disney junior under tiden som jag skrev detta och Tobias rensade bilder i sin mobil. Så vi sitter tillsammans och myser men ändå gör ingenting trots skärmar och mobiler.

Det är viktigt även för små barn att lära sig att göra ingenting att ha tråkigt och att vuxna ibland måste vila. För får inte barnen lära sig det så blir det svårt för dem när de blir äldre. Det är viktigt med återhämtning för utan den kan vi inte fungera och inlärningen blir sämre. Som Lily exempelvis, hon behöver en vilopaus även mitt på dagen ännu och den behöver inte vara så länge som tidigare men en 30 minuter i alla fall. I början av året så lovade jag mig själv att jag ska lyssna på min kropp, säger den att den behöver vila så gör jag det. Säger Lily att hon behöver vila så får hon göra det och ibland gör vi det tillsammans och ibland var för sig. Men det viktigaste är att man tar sig tid för att göra ingenting. 

Nu ska jag lägga bort mobilen och göra ingenting tillsammans med Lily.


Kalas för Lily hos farmor

Hej på er. Någon vecka sedan i princip som jag bloggade. Men min energi försvann helt en sväng och är inte tillbaka riktigt än, har lite mer energi nu än tidigare den här veckan.

I alla fall så fredagen förra veckan hade vi kalas för Lily hos hennes farmor. Det var fullt ös medvetslös för hennes kusin och bonuskusiner var där och de lekte för fullt. Under dessa dagar som vi umgicks med dem så var det lek från morgon till kväll och Lily däckade i princip varje kväll. Vi skulle ju haft ett enda stort kalas nu på lördag men pga Corona så gjorde vi så det blir två mindre kalas. Lily fick en ny bok av farfar som vi nu läser på kvällarna. Hon har börjat tycka om att höra sagor igen och kan nu fokuserar bättre. Sen fick hon dockor och tillbehör, vattenfärg, penslar och papper. Hon leker ofta med dockorna och hon vill verkligen pyssla med dem. Ska se fram på om vi kan måla också.

Jag hade fixat 2 tårtor men den ena blev jag inte så nöjd med men gästerna tyckte det var gott i alla fall. 🙂 De långväga gästerna kommer från Linköping och vi träffas en gång per år. Och eftersom som vi gjorde som vi gjorde med kalaset så passade vi på när de var här. Och vi hade Pyjamashjältarna som tema och ska även ha det nu på lördag. Lily tyckte verkligen om kalaset och vi fick så underbart väder också.

Bjuder på lite bilder.


Följa sina drömmar

Under många år så levde jag ensam, hade min familj men inga vänner, ingen partner och jag trodde att jag aldrig skulle ha det jag har idag. Men jag har förverkligat många av mina drömmar.

En stor dröm jag hade var att åka till London och det fick jag göra. Och den resan blev bättre än vad jag kunde föreställa mig. Just för att jag reste med min stora kärlek och att han friade till mig där. Jag fick också uppleva Star Wars mässan och se den stora Harry Potter utställningen. Men nu i år så gjorde jag en sak som jag har pratat om i flera år. En sak som jag har försökt att spara pengar till. Jag gjorde min första tatuering! 😍 Det blev en pilbåge och den symboliserar först och främst mitt stjärntecken. När jag tänkte ut det här för över 10 år sedan så valde jag pilbåge just för mitt stjärntecken, Skytt. Men senare så fick den en dubbelbetydelse då jag började med sporten bågskytte som jag fortfarande tycker om även om jag inte är aktiv i den just nu.

När jag satt där i studion så kändes det WOW! Jag gör det äntligen!! 🤩 Jag var så nervös inför det hela men nu såhär i efterhand så tänker, Vad då, det är väl ingen big deal. För det gjorde inte så förfärligt ont, jag har känt värre smärta än det där! Ja, det var jobbigt stundvis, men ändå hanterbart. Nu ser jag ser mig själv i spegeln så känns det fantastiskt!

Jag är en person som följer mina drömmar och mål. En del tar längre tid än andra men det är värt hela resan dit. Så till alla er, följ era drömmar och mål! RSS 2.0