Lycka

Jag känner mig så lyckig och är tacksam för det jag har. Det är nu jag känner att jag finns, duger som jag är och att jag är någon och räkna med. Det är först nu jag känner att jag är bra på något.
Jag jobber på Burger King här i Grums, är med i Älvenäs Bågskytteklubb, har körtkort och bil. Ja, livet kan inte bli bättre. Visst vill jag ha man och familj men det kommer det med. Man vet aldrig när den rätta dyker upp. :) Men jag är nöjd med mig själv och är lycklig för det jag har.

Men andra ord är jag nöjd med nuet och lever för här och nu.

Carpe Diem!
Kalas

Ja, under helgen nu så har jag pysslat en del. :) Först på fredagen så var det mys och ostbricka. :) Sen igår morse så var det en god frukost. Efter frukosten så åkte jag till Säffle på Skördefest mässa inne på Medis. :) Det var roligt men inte så mkt att titta på. Det var mkt handarbete och mat.
Fick provsmaka "kalvdans" som är råmjölkspannkaka. Det var rätt så gott. :)
Sen åkte jag hem och gjorde smörgåstårta.
Idag så har jag gjort Fjärilsmuffins med citronkräm och så firade vi mamma.

Snart ska jag sätta mig och virka lite på mamma sjal. :)

Ha det bra!


En helg utan vatten

Ja, då har det varit en helg utan vatten. Inge roligt alls. Men vi har myst och slappat en hel del. :) Var ute med Nalle på promenad tidigare idag och nu på kvällen åt vi pizza och det var mumma. :) Jag har nu duschat och tvättat mina arbetsläder. Skulle ha tvättat dem igår men eftersom vattnet försvann så fick jag ta det nu ist.
Vattnet var borta tidigare idag också. Men nu har jag hunnit att duscha å så. i morgon Ska jag jobba om de kan ha öppet. Det blev även motorhaveri på jobbet under helgen. Så de har inte kunnat haft öppet alls. Så vi får se hur det blir i morgon. Men i morgon eftermiddag ska jag pröva att sola solarium och se hur det känns.

Spännande :D
RSS 2.0