En omtumlande dag

Idag har det varit ett virrvarr av känslor. Allt känns så overkligt, att jag har vågat ta steget som jag har längtat efter. Utan dig min älskade hade jag aldrig vågat! Det är med skräckblandad förtjusning som jag går in i en ny fas i mitt liv. 

Jag är mest rädd för att jag inte ska räcka till och inte duga som människa. Att jag ska göra något som får allt att krascha. Jag ser fram emot det nya som väntar och nu vet jag att ingenting är omöjligt men vägen dit kan vara oändligt lång, svår och krokig. Men tillsammans med dig min älskade så får jag styrkan till att våga. 




God morgon

Första arbetsdagen nu, lite seg på att komma upp men skyndade mig så jag inte skulle väcka Tobias. Han har ju fortfarande semester. 

I natt har jag sovit supergott men Tobias har krånglat lite. Solen tittar fram då och då, ca 15 grader varmt i skuggan. Ha en fin dag allesammans. :) 




God kväll

Dagen började med möte och några timmar med älsklingens familj. Sen så åkte jag och älsklingen ner till Bergvik och där hittade fina skor och han hitta skjorta och slips. Vi åt gott nere på Mamas Pizzeria. Sen for vi hem och myste en stund innan det var dax för att ta cykeln ner till bion. 

Det var förhandsvisning på Damen i Guld. Kommer ett eget inlägg om vad jag tycker om filmen. Nu har jag fixat för morgondagen och duschat. En skön början på arbetsveckan. :) 






Min sista semester dag

Igår var jag så trött och häningig. Efter frukosten igår så ville älsklingen spela och jag la mig i sängen för att kolla på en film. Men jag var så trött och filmen så tråkig så jag somnade. När han hade spelat klart så kom han in och väckte mig. Vi kollade på julepisoden av Downtown Abbey och myste.

Åkte sen ner till Bergvik och handlade mat och annat gott. Sen åkte vi hem och fixade maten och det blev grillat med färskpotatis och Lohmans bearnaisesås med vitlök. Efter maten kollade vi på film, det blev Det femte elementet. Då blev det chips och dipp till mys. Sen blev det sängen, mys och godnatt. ;) 





God morgon

Öh, trött zzzz. Klockan ringde tidigt och älsklingen klev upp men lät mig sova en stund till. När frukosten var klar så kom han in och väckte mig. 

Idag regnar det och min semester är slut. Men jag är ledig på schemat så jag börjar jobba i morgon. Nåja, ha en fin dag allesammans. :) 




Bilder från Örebro














En tripp till Örebro

Igår gjorde vi en tripp till Örebro. Hälsade på Therese och Robin (svägerskan och svågern) och det var kul. 

Började med fika hemma hos dem och satt ett tag och snacka. Tog sen och åkte ner på stan och gick runt. Var Open Art och en del konstverk var totalt obegripliga. Sen kollade vi i lite butiker, fikade och kollade in kyrkan som Therese och Robin gifte sig i. 

När vi var klara med stan åkte vi hem till dem igen och där spelade killarna Magic och vi tjejer höll på med änglakort. Sen var det dax att åka hem, kommer ut på motorvägen, åker en bra bit innan jag säger till Tobias, detta känns inte bra. Det känns som jag kört fel, ändå följde jag skyltarna. Dock hade jag missat en skylt. Roligt nog var vi på E20 istället för E18 och mot Laxå. Vi slog på gpsen och körde tillbaka mot Örebro och sen kom vi på rätt väg. 

Nåväl, det kan bli fel för alla. Och inget allvarligt hände. :) Bilder kommer i ett eget inlägg. :) 






God kväll

Är helt slut efter dagens äventyr. Orkar inte göra något långt inlägg nu. Skriver mer om det i morgon och lägga upp bilder. Men jag har lärt mig nya saker idag. Nåväl, äntligen hemma. :)






En liten tanke




God kväll

En romantisk dag med mycket kärlek. Efter frukost cyklade vi ner till city och gick till banken, sen gick runt och kollade lite i olika butiker. Gick ner till Mariebergsskogen och tog båtbussen in till centrum. En mysig färd där vi myste, kramades, pussades och prata om framtiden. 

Kom fram till sista hållplatsen och där gick vi in på en liten kiosk och köpte glass. Satt och tittade ut på vattnet och hade det mysigt. Tog sen och cykla hem och fixade mat och kollade på Doctor Who. Sen blev det ännu mer romantiskt mys. 

En underbar dag med andra ord. :)








En liten tanke




God morgon

Lite dryga ur sängen idag, men det är ju bara så mysigt och ligga där bara han och jag för och kramas, gosa och snooza. :)

Idag är det strålande sol och 14.6 grader i skuggan. Idag har vi tänkt att cykla ner till stan, uträtta lite ärenden och ta en tur med båtbussen. Får passa på nu när det är fint väder. Nåja, ha det så gött nu. :) 




Dagens skratt





God morgon

Seg och inte mycket energi kvar, det är bra så med mig men min älskling är det tyngre för. Gårdagen var betungande. 

Men morgonen började med kramar och mys. Nu är duschen avklarad och härligt nog fick jag sällskap. ;) Det ser regnigt ut idag och temperaturen är ca 14 grader varmt. Ha en fin dag och ta hand om varandra. <3




Sorg

Detta blir inget långt inlägg, idag kommer jag inte göra något inlägg alls om hur dagen varit. Ska bara krama om min älskling och ge all min kärlek till honom. Han behöver mig nu och jag vill fokusera på honom. Han är det bästa som har hänt mig! <3 




En liten tanke




God kväll

En soft dag idag men vila, tv-spel, härlig promenad, en mysig stund vid vattnet. 

I alla fall efter frukost satt han och spela och jag lade mig i sängen och läste. Sen när klockan var runt halv två så for vi iväg till Kilene Gården och gick runt, skönt att röra på sig och vara ute i solen. Får passa på när vädret är bra också. Det var lite lerigt så man fick passa upp lite. Efter promenaden hittade vi en brygga där det stod en bänk, satte oss där och njöt av solens varma strålar och varandra. Såg änder också, ungarna var fjuniga och gulliga. :)  

Sen åkte vi hemåt och regnet kom, som vanligt har vi tur med vädret. När vi kom hem så åt vi mat och kollade på Downton Abbey. Efter maten blev jag så trött och tog en tupplur och han spelade lite till. Sen blev det Allsång på Skansen. 

En härlig dag med andra ord. :) 









En liten tanke




God morgon

Äntligen en kväll och natt utan ångesten. Har sovit supergott i natt och känner mig glad. 

Här försöker solen komma fram men det är trögt. Ca 15.4 grader i skuggan. Vad vi ska hitta på med idag vet jag inte. Funderar på att åka ut någonstans och ta en promenad. Inte mariebergsskogen och inte skutberget då vi har varit där så mycket det sista. Nåväl, vi kommer nog på något. Ha en fin dag. :)




God morgon

Ännu en kväll med mensångest. Lite lättare den här gången men ändå jobbigt. Tobias fanns där och tröstade mig. Söt som han är. 

Här skiner solen och det är ca 16.1 i skuggan. Vad vi ska göra idag? Nu först frukost och dusch, sen ärenden. För övrigt vet jag inte. Ikväll dock har jag lite tid för mig själv då han ska till en polare på filmkväll. :) Ha en fin dag. :)





God kväll

En mysig dag med jobbig mens. Började dagen med att kolla på Downton Abbey och sen fixa med tvätt och disk. När disken var borta satte vi oss för att kolla ett avsnitt till på serien. Sen plockade vi rätt på torrsopor och gick iväg med det. Tvättade tre maskiner med tvätt då vi bäddade rent i sängen också. Sen handlade vi och det blev tacos som middag idag. Kollade även på Okänd soldat, en finsk film om andra världskriget.

Men den här mensperioden är riktigt jobbig, både känslomässigt och kroppsligt. Har även haft kraftigare blödningar än vanligt. :/ En skitjobbig period. Men Tobias är så söt, han kollar hela tiden hur jag mår osv. Dröjer jag för länge på toa så kollar han att allt är okej.  Han är hela tiden med om jag kniper om magen när smärtan blir för kraftig. 

Han är så omtänksam. :) 




En liten tanke




Dagens skratt





God morgon

En jobbig kväll igår, där min mensångest satte igång. Tur jag har Tobias som tröstade mig, kramade om mig och gjorde mig på bättre humör. Jag somnade gott sen och sovit bra hela natten. 

Nu skiner solen och det är 17.3 grader i skuggan. Idag är det tvätt, disk och kasta skräp som gäller. Sen vad vi gör utöver det får vi se. :) Ha en fin dag. 






Midsommar bilder








God morgon

Trötta och sega, tur att vi inte har något inplanerat idag. Kan vila, spela och bara softa. :) Kanske en promenad om vädret och orken tillåter. 

Hoppas ni hade en bra midsommar, vi åt gott, spelade spel, såg film och myste. Tråkigt med vädret bara, kom ju lite åska en sväng också. De få bilder som blev tagna kommer senare idag. :)



Trevlig midsommar

Ville bara önska er en trevlig midsommar. Hoppas ni får en fantastisk dag med mycket värme, kärlek och omtanke. Hoppas många av er kan avstå från alkoholen och kan ha roligt utan att dricka. Tänker inte sitta här i detta inlägg och vara moraltant för det kan jag vara i ett annat inlägg. Jag personligen tänker vara nykter (som alltid, då jag är nykterist.) Ha en underbar dag nu alla ihop! :D
 
 

Bilder från kalaset












God morgon

Jag har sovit som en stock i natt, Tobias med. Vi har varit helt utslagna båda två, vi har dock tvinnat oss under natten. Var en aning utpumpade. :P 

Idag blir det kalas för Evah då hon fyller år. Så vi ska äta gott och mysa med min familj. Vädret vet jag inte ännu, har faktiskt inte kommit ur sängen än för att kolla. Känner mig seg men lycklig och nöjd. :) Hoppas ni får en fin dag. 




Bilder - Ett årsdagen













Ett års dagen

Dagen började med känslor av överväldigade. Kan inte fatta att jag har träffat min stora kärlek, nu har det ändå gått ett år och jag är lyckligare än någonsin. 

Vi åt mysfrukost och kollade på två avsnitt av vår serie, Doctor Who. Sen lite kel, kramar och pussar. Sen var det dax att göra sig ordning för att åka ner till restaurangen. Vi åt på Freden och sen gick vi ner till älven och satte oss i solen och gav varandra brev och present. Jag fick en underbar ring utav honom. Den är så vacker, underbar och lyxig och är designad av Isabella Löwengrip. Jag känner mig utvald när jag ser på ringen. Av mig fick han ett halsband relaterat till Star Wars. Sen gick vi över till Carlis choklad och köpte god glass. Åkte hem för ombyte på kläder och den gemensamma presenten till oss, ett kollage med bilder från vårt första år. Sen ner till skutberget för promenad. 

Nu är vi hemma igen och nu blir det soffan, film, kramar och massor med pussar och mys. Bilder kommer senare ikväll. 






Ett år!

Vår ett års dag idag då älskling! Vilken resa det har varit och året har varit helt underbart! Hoppas på många underbara år tillsammans med dig och jag ser min framtid med dig. Du ger mig så mycket och även om du själv inte tycker att du gör något så uppskattar jag de små sakerna som du tycker inte är något alls. Älskar hur du ringer mig från jobbet för att kolla med mig om det är okej med att du ändrar våra planer, älskar hur du pussar mig hejdå på morgonen, hur du kramar om mig när vi lagar mat. 
 
Det är så mysigt när vi lagar mat tillsammans och småkivas för att sen pussas sådär mysigt. Det är så härligt att sitta i köket efter en arbetsdag och äta middag och prata om hur dagen har varit. Så härligt när vi drömmer oss bort och myser, när vi planerar vår framtid tillsammans. Älskar dig till månen och tillbaka!
 
 

Dagens skratt





Video - My makeup Collection


God kväll

En underbar dag har det varit, vi åkte till mariebergsskogen och gick tipspromenaden, jag fick5 rätt och 1 rätt mer än älsklingen. :P Sen tog vi oss en fika och njöt av solen och varandra. Satte oss i lunden ett tag och sen gick vi in till stan. Jag hittade ett par nya skor och han hittade spel. 

Åkte hem, fixade maten som blev köttfärssås med morotsspagetti. Satt och kollade på tv och myste. Så vi pussades och kramades. Blev nu hungriga igen och köpte mat. Tittar just nu på stalingrad. 






God morgon

Seg start här idag, men nu är frukost och dusch avklarad. Jag har lite värk efter loppet igår och efter jag ramlade av cykeln. Men mår i det stora hela bra, sovit gott i natt. 

Här skiner solen men graderna har jag inte kollat på. Vad vi ska göra idag vet jag inte, blir väl att njuta av det fina vädret. Hoppas ni får en fin dag. :) 




Dagens skratt





Karlstads Stadslopp

Då är det dax för årets upplaga av Karlstads stadslopp igen! :D Det ska bli kanonkul och jag ska även i år gå med pappa och min handikappade syster Sofie. Tanken är att vi ska gå under 2 timmar och försöka få bättre tid än tidigare år. Men i år har jag tänkt att använda Runkeeper (vilket jag planerade på Vårruset men batteriet i mobilen orkade inte). Men denna gången ska jag ha ett fulladdat batteri i telefonen. :P Hoppas på att få lite bilder att dela med mig av sen. :)
 
 

God morgon

Tidig morgon för min älskling, jag kunde inte somna om när han hade åkt så jag ligger nu i soffan och kollar på tv. Solen skiner och det är 14.3 grader i skuggan. 

I går så tvättade jag, rensade och pysslade. Tog sen en cykeltur ner till Sundsta där jag skulle möta upp pappa för att hämta nummerlapparna till loppet. Efter det så mötte jag upp älsklingen och vi cyklade hem tillsammans. Men jag var klantig och gjorde en liten vurpa så min svanskota gör ont idag. 

Vi kom hem och fixade med maten, åt på balkongen, det blev köttfärssås med zucchinispagetti och sen åkte vi och handlade. När vi kom hem så kollade vi på Doctor Who och myste. Sen blev det sängen och massor av härliga kramar och pussar. :) 




Dagens låt

 

God morgon

Ännu en härlig morgon med solsken och gött väder. 15.2 grader i skuggan och det är härligt.  Idag blir det tvätt och ärenden för min del. Annars ska jag bara ta det lugnt. Älsklingen gör sitt sista arbetspass idag och sen går han också på semester. :) Ha det så gött idag.




En liten tanke




Härlig dag

Idag har det varit en mysig och härlig dag. Jag åkte till Grums på ärenden och sen när jag hade fixat med allt så åkte jag och hälsade på familjen. Hade köpt med glass som mamma, Evah och jag åt ute på altanen. Sen satt jag där resten av dagen. 

Nu är jag hemma och nu har älsklingen kommit hem. Han ska duscha och sen ska vi mysa och kramas. :) 




Dagens låt

 

About me TAG video


God morgon

En morgon som börjar med att ändra kvällens planer. Nåja, det funkar. I går så körde jag en himla massa grejer till gengåvan och sen bjöd jag över min väninna Jennifer på fika och vi satt på balkongen och snackade. Det var så skönt väder och riktigt härligt. Sen kom älsklingen hem och vi myste till det, lite mysig vardagsromantik. ;) 

Sen så fixa vi mat, blomkål och ugnsstekt falukorv. Efter maten lämnade vi tillbaka bilen till svärmor. Åkte hem och kolla på film men jag fick sån magknip. Höll på att svimma, länge sen jag kände sån smärta. Efter ett tag så släpte det och jag kunde se vidare på filmen. I övrigt så köpte jag lite fint till hemmet också. :) 




Dagens outfit





En liten tanke




Solig dag

Idag har jag varit till Grums på ärenden, passade på att vara hos familjen en stund också. Började dagen med att plocka rätt hos Tobias. Sen så gjorde jag mig i ordning och åkte till Grums. Hämtade sakerna som ska till loppis och sen for jag till vårdcentralen där jag hade tid hos barnmorskan. 

När jag var klar där så åkte jag hem till familjen. Satt där ett par timmar, åt gott och samtalade om allt och lite till. Som vanligt hjälpte de mig utan att veta om det. :P Sen var det dax att åka till klubben för att hämta min beställning på New Body kläder. Sen tjötade jag lite med de andra. Inte nog med det, nu har jag börjat med mitt sparande till englandsresan som ska bli nästa år. Nu har jag kommit hem och i skrivande stund spelar Tobias. Jag ska förbereda för i morgon. 




Dagens outfit





God morgon

En härlig morgon, dock inte för Tobias. Han försov sig så han fick rusa iväg i all hast. I natt sov jag bättre då vi hade takfläkten igång. Har nyss ätit frukost och tittar på Förhäxad på Netflix. Solen skiner och det är underbart väder. Jag ska ta vara på detta fina vädret och njuta av min lediga tid. :) Hoppas ni får en fin dag.






Skön dag

Idag har jag varit och handlat, fixat mat, gjort lite videos, diskat, varit till tippen så jag har fått en del gjort. Nu är älsklingen hemma och i skrivande stund spelar han. Snart ska vi mysa framför tv:n och bara kramas. Men först ska jag ta mig en dusch. 

Hoppas ni har haft en bra dag, min har varit skön. Solen har ju varit framme typ hela dagen och det har varit varmt och skönt. Nåväl, ha en fortsatt trevlig kväll. 




Dagens outfit





God morgon

Min första dag på semestern, Tobias har åkt till jobbet och jag kollar på tv. Inatt sov jag sådär, väldigt varmt i rummet. Solen tittar fram då och då, ca 12 grader varmt. 

Vad jag ska göra idag? Ja, njuta av min lediga tid och uträtta ärenden. Annars ska jag bara ta det lugnt. Ha en fin dag. 




En liten tanke




En underbar lördag

Vilken underbar dag det var igår! Först efter frukost så åkte vi till bågskyttebanan här i stan. Kollade in avslutningen på sommarserien. Tyvärr regnade det men det gjorde inget. Vi stod under tak och kramades. ;) Sen när vi hade kollat färdigt så åkte vi ner till Bergvik där vi kollade på snygga jackor åt honom. Åt mat nere på Arizona och sen in på Coop.

Men vi hade ingen lust att åka hem så vi körde hem maten vi hade handlat och sen tog vi en tur ut till Mariebergsskogen och gick runt, pratade, kramades, myste och njöt av varandra och livet. Såg en ekorre, kollade på kaninerna och fåren. Sen satt vi nere i själva lunden och kramades och pussades sådär mysigt. :) Sen åkte vi hem och myste till det. 

Fick för oss att ta en promenad ner till våxnäs centrum och köpte lite gott att äta. Kollade på två avsnitt av våran serie Doctor Who. En underbar dag med andra ord fylld med kärlek. :) 






God morgon

I natt sov jag bättre. Men det var inte lika varmt som natten innan. Solen lyser här idag och det är 13.7 grader i skuggan. Tobias sitter och spelar och jag pysslar med min dator. Vad vi ska göra idag vet jag inte riktigt. Funderar på om vi ska köra en rensning. Kanske ta en promenad sen, vi får se. :) 




God morgon

En mysig morgon, fick ju vakna upp intill min älskling. Just nu regnigt och blött ute, men vad gör det? Jag är med min kärlek och då spelar vädret ingen roll. 

Jag hade först svårt att somna men det var varmt och kroppen kunde inte slappna av. Men sen lyckades jag somna gott. Idag ska vi eventuell ut och kolla på en bågskyttetävling som är här i stan. Annars ska vi bara njuta av varandra och livet. 




SEMESTER

Äntligen är årets semester här. Den börjar visserligen på måndag men eftersom jag har ledig helg nu så börjar den idag. :D Och inte bara det, nu får jag sova med min älskling igen efter några ensamma nätter. 

Skönt väder har det varit idag, ett bra sätt att börja semestern på. Nu har jag tagit mig en dusch och ska krypa ner i soffan intill min älskling. Skönt att vara hemma igen. :D Ha det gött så länge. 




Äntligen fredag!!

God morgon på er. Då är det äntligen fredag och får se min älskling igen. Men först ska jag slita och släpa på jobbet. Hoppas dagen går fort så jag får åka hem och mysa med min älskling. 

Solen kikar fram här då och då, ca 10 grade varmt i skuggan på balkongen. Ser ut att bli en fin dag för övrigt. :) 




En liten tanke




En liten tanke




Rensat

Håller på att rensar och plockar. Jag har så otroligt mycket som jag inte använder längre. Shit, vad mycket skit man samlar på sig genom åren. Men eftersom jag var ensam så länge så behövde jag fylla tomrummet med något. Nu blir det att vila resten av kvällen. :) 




En liten tanke




Dagens skratt





God morgon

Eller inte, ingen god morgon för mig. Vaknade ensam i min lägenhet idag då jag ska sova här i veckan. Inte nog med det, det regnar också. :( Nåja får hoppas  på att veckan går fort. Att jag ska sova här beror på att jag ska jobba på hemma restaurangen. 




RSS 2.0