Kärlek, tankar & känslor

Ja, då börjar våren närma sig. Kärlek finns i luften, känslorna åker upp och ner, kors å tvärs i kroppen. Man känner något man inte har känt på länge. Men man vågar inte greppa det rikitgt. För tänk om allt blir fel? Tänk om man ändå står där sen med obesvarde känslor? Det gör så ont. Vågar man ta steget? Jag vill ta det men vågar inte fullt ut. Jag vet ju vad jag vill. Varför ska det vara så svårt?


Fredag 5/3-10

Ja, då var det fredag.
Skönt med liten helg. Igår  morse så satte jag ihop broilern. :) Det gick jätte bra. Idag var det leverans och det var jobbigt. Men jag fick sluta tidigare. Så nu ikväll blir det mys med familjen. :) I morgon blir det det stan med en kompis. Vi ska på Scrapbookingmässa. Sen på söndag så ska jag till stan igen och träffa en annan kompis. Då ska jag på Bågskytte Sm. :)


Onsdag 3/3-10

Ledig dag, tv, handväska!

Ja, jag är ledig idag. Det var skönt att få sova länge. Jag har diskat idag och pysslat hemma. Sen kollade jag i reklamen och hittade en tv på Siba 1990 krsom jag funderade på. Så pratade jag med mamma och pappa och fick råd av dem. Sen så åkte jag in med syrran och tittade på tv:n. Men kände ändå att jag skulle avvakta ett tag till. När vi kom hem till Grums igen så var jag in på en affär och köpte en ny handväska för 400 kr, som jag har funderat på ett tag. :)

Skönt att våren är på gång nu. :) Det blir lättare att köra då. Det finns så mycket jag vill köpa och göra men man kan inte göra allt på en gång. Igår så var det ju utvecklingssamtal på jobbet och det gick jätte bra. Fick veta att jag kommer att gå på schema sen efter högsäsongen. Det verkade som på chefen att jag kommer att få fortsätta där efter sista september. Jag håller tummarna för det och ska jobba på bra så att de vill behålla mig. Men det verkar som att jag är viktig för dem eftersom jag har fått jobba lite extra den sista tiden. Jag trivs så bra där och vill lära mig allt som går att lära sig om yrket. Nu äntligen har jag ett jobb, ett hem, ett körkort, en bil. Ja, ett liv helt enkelt. :)

Hoppas ni har det bra! ;)


Måndag 1/3-10

Min lediga dag

Ja, då har jag haft en ledig dag. Det var skönt och få vara ledig. Men det har varit en del att göra ändå. Jag har tvättat, lagat mat, ringt en massa samtal, varit och handlat. Hittade en sådan fin tröja som jag köpte. Sen köpte jag två böcker också.

Var till biblioteket och hämtade en bok som var reserverad till mig. Den handlar om Luffarslöjd. Tänkte lära mig det men materialet kostar ju en del också. Jag har beställt en bok från ett annat bibliotek så jag väntar på att boken ska komma. Ska jämföra vilken bok som är bäst och sen köpa den. Annars så har jag läst en bra bok idag som heter Den första hustrun av Philippa Gregory. Har ju läst böcker av henne förut och de böckerna är jätte bra.

I morgon ska jag till jobbet igen. Lite jobbigt eftersom vi har leverans. Hoppas den är liten, så man inte behöver lyfta så mycket. Efter jobbet i morgon så är det utvecklingssamtal med chefen. Hoppas allt går bra. Men jag trivs så bra på jobbet och hoppas på att jag får fortsätta där efter sista september. Jag ska göra allt för att få vara kvar.

Jaja, ha det bra nu ni som läser. ;)


RSS 2.0