Usch, fy och blä!

Då har det blivit adventstider. Och det är så mysigt tycker jag. :) Kommunen har satt upp fina lampor i träden nere i centrum och vi har även en gran med belysning. Men tråkigt nog fick den inte vara i fred mer än en dag. :( Sen var det några där och förstörde allt. Den lyste inte alls under helgen och det var tråkigt med tanke på skyltsöndagen. Igår när jag åkte förbi så låg den på marken och då blev jag sur. Så jag rinde till kommunen idag och frågade vad som hade hänt. Då fick jag det bekräftat att det var några som hade förstört. Nu när jag åkte förbi efter jobbet idag så var allt på plats igen. :) Hoppas den får stå i fred nu. Jag tycker att de som förstör inte ska klaga på kommunen att de aldrig gör något. För när kommunen gör det så blir det bara förstört. Det kostar ju bara då en massa onödiga pengar som man kan lägga på annat. Låt bli att förstöra och glädjs åt det kommunen gör istället.
Brrr... kallt

-6 grader kallt i morse, det var frostig och vitt ute. Kändes att det var kallt när jag klev ur sängen. Jag tittar ut och myser när jag ser allt vitt och vackert. Snart är det jul och jag längtar efter all god mat, all mys och allt fint som finns att pynta med. Sen att få vara med familjen och bara mysa är perfekt.
Nu myser vi mycket ändå, men jul är så speciellt för mig. Jag har tänkt att julpynta tidigt och mycket i år bara för att jag älskar jul så mycket. :P Nja, inte bara därför. Jag har så mycket runt om att fixa med så jag vill inte behöva stressa upp allt utan få "mysa" upp det. :) Förra året fick jag stressa upp allt för att jag var sjuk. Var sjukskriven i en månad och det blev mycket åtsidosatt då.

Nåja, allt blir fixat till slut och nu ska jag bara njuta av kylan, det vackra där ute och av vintern. :)


Kalas

Idag har vi firat lillasyrran Sofie. :)
Jag gjorde smörgåstårta igår och den blev riktigt lyckad. Sofie fick många presenter och hon blev så glad. :) Sen bakade jag och Evah mördegskakor till jul. :) Efter det så var det mys i Sofies rum.

Bilder på kalaset och allt.

Vernisage

Idag har jag varit på vernisage. :) Min väninna Linnéa har gett ut en bok tillsammans med en konstnär från Kristinehamn. Och idag fick jag äran att delta i vernisagen. :) Det var riktigt roligt och det är ju den allra första som jag har varit på.

Lit bilder då. :)Myslördag

Idag är det myslördag!
Jag, mamma och Sofie sov länge. :) Kom upp strax efter 10 och det var skönt att sova så länge. Sen var jag ut med Nalle på en skogspromenad och det var helt underbart. Men Nalle blev så lerig och lortig så när vi kom hem igen fick jag duscha av honom. Efter middagen tog vi en lite vila och mådde skönt. :) Jag har även gjort lite julköttbullar och myst i köket. Och i morgon blir det tävling igen. :)
Nu blir det duschen och sen mer mys.


Lunch med Maria och barnen

Igår var jag hem till min väninna Maria och hälsade på. :) Alla tre barnen var hemma så det var full rulle. :) Jag fick två fina teckningar av Wilma och många kramar av både Wilma och Moa, men lilla Emma var för blyg ännu. Tacos stod på menyn och det var gott. :) Frida (Marias syster) och Ingbritt (Marias faster) kom dit och åt också. Efter lunchen ville barnen så på Lejonkungen så det gjorde vi. Efter det så var det möte på jobbet och sen bar det av hemmåt. Jag var jättetrött sen när jag kom hem. Jag är ju inte van med barn längre. Eftersom mina småsyskon är nu stora. :)


RSS 2.0