Sjukt lycklig!

Kan inte fatta att det är sant! :D Är så himla lycklig, kär och helt galet förälskad! Just nu händer det väldigt mycket i mitt liv, stora förändringar så jag är väldigt trött, har ont i magen och har en rastlös känsla i kroppen. Väntar bara på att det ska bli färdigt, att vi ska få börja och allt. 

Jag kommer förmodligen stressa sönder mig så energisk jag är. :P Men jag ska försöka hitta en bra balans. :) 




Dagens skratt





SPÄNNANDE!!

Nu händer det grejer!! Ska bli så otroligt kul och spännande. Men mycket jobb väntar. :D Tänker dock inte avslöja något än utan ni får vänta ett tag till. Kan komma bli så att jag inte kommer ha tid att blogga på ett tag. Men jag kommer tillbaka med massor av saker att berätta om och nya bilder. :) 




God morgon

Tidig morgon igår, började åtta. Dagen rullade på i maklig takt men stundvis var det mycket att göra. 

Under dagen får jag sms från älskling om att han skulle jobba till 21. Så jag passade på att åka till Bergvik med en kompis och köpa presenter till min älskling. Tog en fika också och sen blev jag bjuden på jordgubbar hos min kompis. :) 





Strömlöst

Igår var det en komplicerad dag. Vaknade upp till strömavbrott och det var tydligen ett kabelfel. Så ingen tv, inget internet och inget Netflix. Men en bra bok, mobilsurf och en gameboy så hade jag att göra en stund. Framåt lunch kom strömmen tillbaka.

Sen när älsklingen kom hem så fixade vi mat och tvätt. Blev också mycket mys. Kollade på Downton Abbey och myste. En bra dag trots allt. :) 




Bomullsbröllop

Igår firade min svägerska och svåger ett år som gifta. (De gifte sig i 24 maj 2014 men kunde inte ha firandet den 24 maj 2015 då så de hade firandet nu i juli istället.) 

Fick träffa svågerns familj och de var trevliga. Det blev mat, fika och tårta, mycket gott att äta. Efteråt tog jag och Therese bilder, myste med våra älsklingar. En härlig bjudning med härligt sällskap. :) 






Score

I fredags kväll var vi på konsert på Wermlands Operan och det var tv-spelmusik. Den var så populär så de fick ha en extra föreställning igår då efterfrågan på biljetterna var hög. Fredagens föreställning var slutsåld på ett litet kick. 

Konserten var bra, men jag kände inte till så många låtar. Men jag njöt av musiken ändå. I första akten gillade jag Commodore 64 medley och andra akten gillade jag Super Mario - Suite, Skyrim The Dragonborn Comes och Final Fantasy VI - Overture & Aria de Mezzo Carattere. Super Mario känner man ju igen såklart, men jag kände även igen Skyrim då vi hörde den i Stockholm. Då var den solo med en kvinna nu hade de gjort den till duett med en man och kvinna. Och operan överraskade mig och gjorde mig glad eftersom jag gillar opera. En fantastisk kväll med min älskling. <3 






Kvällens outfit





Biokväll

Igår kväll var vi ut och åt en bit mat och gick på bio. :) Vi var på Kebab house och jag tog en sallad som hette Tre Colore. Rätt god och såsen var supergod. :) 

Filmen vi kollade på var TED 2 och den var bara bäst! Så mycket jag garvade! :D En sån film behövde jag efter arbetsdagens stressighet. 





God dag!

Igår jobbade älsklingen sitt första arbetspass efter semestern. Själv var jag ledig, passade på att diska, handla och tvätta. Kollade på Netflix (som krånglade först) sen när älsklingen kom hem fixade vi mat och kolla på två avsnitt på Doctor Who och sen ett avsnitt på Downton Abbey. En dag med pyssel för min del men ändå soft.




Dagens skratt





God morgon

Igår var det en händelserik dag. Vi var till Örebro och klossfestivalen. Svärfar Nikke ville med och så var Therese och Robin med. 

Det var häftigt att se alla byggen, att se all glädje hos barnen, att se all gemenskap. Det fanns ett bygge som fick mig att se stjärnor, Harry Potter relaterat såklart. :P Vi åt sen på Burger King och sen gick vi tillbaka till festivalen. Där träffade jag Dogge Doggelito, Stefan Holm och Emmet (från The LEGO Movie). 

När vi hade kollat färdigt så åkte vi hem till Therese och Robin på fika. Satt där ett tag, snackade, byggde med lite lego och hade trevligt. 










En liten tanke




Bilder från dagen




















Dagens outfit





God morgon

Då har vi ätit frukost och jag ska göra mig i ordning för dagens äventyr. Ca 14 grader varmt här och molnigt just nu. Älsklingen gjorde äggröra till frukost och det var smaskens. :) Hoppas på att få bilder att dela med mig av sen. Ha en fin dag allesammans. :)




God kväll

En underbar dag det har varit. Vi tog oss en tur till Värmskogs kyrka och Liljenäs Café. Hade tur och kunde gå in i kyrkan och se oss omkring, var sen över till fiket och åt gott. Solen värmde skönt och det är så vackert vid vattnet. 

Efter fikat åkte vi till LM Ericssons minnesgård och kollade. Tänkte ta en efterrättsfika men det var fullt på Liljenäs så vi tänkte att kiosken nere på Hasseldalen var öppen. Men nej, det var den inte. Åkte mot Borgvik men fick vända då det var Motordagen. Bestämde oss för att åka hem till Karlstad och till Mariebergsskogen och Terrassen där. Köpte god glass och kollade sen på djuren. 

När vi kom hem så spelade älsklingen och jag la mig för att vila. Kollade sen på The LEGO movie för att ladda upp för morgondagen. Då väntar nya äventyr. :D Everything is awesome!













Dagens outfit





Somrig frukost

God morgon på er! Då har vi ätit frukost och det blev lite jordgubbar med grädde för mig. Fick ju lite jordgubbar av svärmor här om dagen, några var lite sura enligt mig. 

Nu ska jag göra mig i ordning för dagens äventyr så vi kommer iväg. Det är sista veckan på älsklingens semester. Så på måndag börjar han och jobba igen. Nåväl, ha det gott och passa på att vara ute när det är fint och något varmt. :) 




En liten tanke




Dagens skratt





God förmiddag

Igår var det en dag i sorgens tecken men ändå med härligt sällskap och trevliga samtal. Min svärmormor har gått bort och igår var begravningen, ceremonin var vacker och väldigt personlig. 

I övrigt var det väldigt trevligt med många härliga människor att träffa. Några av dem har jag träffat innan men en del var nya. Synd att det sker under sådana former. 






En liten tanke




Dagens skratt





En liten tanke




God kväll

Idag var vi ut och köpte nya skor till älsklingen. Sen köpte jag lite hygienartiklar till mig. Efter shoppingturen så åkte vi hem och gjorde god mat och smulpaj med rabarber. 

Efter maten tog vi oss en promenad och när vi kom hem tog vi pajen och tittade på en film. För övrigt är jag trött och slö. Hoppas ni har haft en bra dag. 






Dagens outfit





God morgon

Äntligen regn och svalka! Idag sov vi länge, vaknade vid halv tio. Jag sitter nu på balkongen och njuter av regnet och älskling spelar. Ska snart göra mig iordning för dagen så vi kan åka ut på shopping. :) Nåväl ha en fin dag. 




Ny frisyr?

Ännu en varm dag till ända. Det har varit hur mycket som helst att göra på jobbet. Man har knappt hunnit att andas. Sista timmen blev det lugnare och helt plötsligt står mamma och syrran där och vill ha mat. :) Jag gick ut och pratade lite med dem och sen när jag slutade så var de kvar. De följde med hem på ett snabbesök. Sen när de hade åkte så åkte jag och älsklingen till affären. Tog oss en dusch när vi kom hem och nu softar vi i soffan. 

Något som har funderat på är att jag vill ha en ny frisyr. En tanke är permanent men vet inte riktigt eller mer en frisyr som är lite tuffare och coolare fast ändå ha kvar en del långt hår. Vad tycker ni? Kom gärna med tips. :) 




En liten tanke




VARMT!!

Hot, hot, hot! Idag har det inte hänt så mycket på jobbet. Det har rullat men ändå varit dött. Sitter nu i soffan med min älskling och tar det lugnt. Man har ju inte ork att göra något alls. Är så himla seg och trött. Hoppas ni har haft det bra idag. Min dag har varit bra i det stora hela men varm och dryg. 









Dagens skratt




En liten tanke




God morgon

Jag har varit helt utslagen i natt och sovit supergott. Skönt med en sovmorgon också men nu är frukost avklarat. Jag börjar jobba klockan 11 idag och ända till 20.00 ikväll. Solen skiner för fullt och det är 21.2 i skuggan. 

Tänk att det redan är torsdag, tycker att den här veckan har gått fort. Fast kan ju bero på att jag var ledig i måndags. :P Nåja, ha en fin dag. :) 




God kväll

Min första dag på våxnäs efter byte av restaurang. Det var varmt, intensivt, roligt och skönt att vara tillbaka. Adela sa att hon saknade mig under tiden jag var borta. Hon blev glad när hon fick se mig och gav mig en kram. :) 

Efter jobbet så åkte jag hem och så lagade älsklingen och jag mat. Efter maten tog vi en tur ner till skutberget för att njuta av vädret så länge som det gick. Nu är vi hemma och ska snart krypa ner i soffan och se på något på tv:n. Sen blir det natten för oss. 






Hej sommarvärme

God morgon på er och hej sommarvärme. Såklart kommer värmen när man börjar jobba. :P Nåja, gött att sommaren kommer till slut. 

Igår gjorde jag min sista arbetsdag på restaurangen i Grums för att jobba på restaurangen på våxnäs. Det känns vemodigt men ändå härligt, spännande och kul. Det är strålande sol och 18.2 grader i skuggan. Ha en fin dag allihop. 




RSS 2.0