GränsrastaGränsrasta Motell & Stugby

Lunch - Stugby - Restaurang - Pub

Motell:

Konferensmöjligheter och pub i samma hus.

Stugby och camping med pool i

anslutning till motellet
Stugbyn:

Handikappanpassat

Det var rent och snygg överallt både på utsidan och insidan. Det är en hemtrevlig restaurang med fina blommor, konst och artig och glad personal. :) De har tv så man kan kolla på nyheterna och hänga med i alla händelser under tiden man äter. Dagens rätt var då Wallenbergare med hemmagjort potatismos med lingonsylt och det var gott. :) Maten var enkelt men snyggt upplagt och inga konstigheter.

Den får 3 stjänor av fem möjliga.

Morsning korsning!

Jisses vad jag är seg idag. Vaknade rätt tidigt så jag gick upp och lada mig och kollade på tv. Sen satte jag igång radion för att lyssna på Ring så spelar vi och vänta på Melodikrysset men somnade och vaknade typ 10.30. Det var skönt och sova och sen bara njuta av sin ledig tid. :) Men jag har även tvättat och så. Ska snart gå in i duschen och se om jag orkar diska lite sen. Solen skiner men det är kyligt idag. Enligt termomentern så är det inte mer än 4.3 i skuggan. Jaja, det är ju inte mer än sista mars idag och det är bra att värmen inte kommer för tidigt. :)

Ha en fin lördag! <3

Saturday!!!!


Dagens låt
Dagsutflykt

Idag var vi till Charlottenberg, Norge och Eda Skans. Det har varit en toppen dag men kylig och blåsig. :) Här kommer det lite bilder :)
Dagens låt
Morning

Jag har nyss vaknat och har sovit jättegott. :) Hoppas ni har gjort detsamma. :) Jag ska starx se på tv och försöka vakna till. Idag är jag ledig och det kommer att bli en toppenfredag! :D Det är fint väder men kyligt. Nä nu ska jag ta och krypa ner i soffan och njuta av min ledig tid och ha den bästa fredagen på länge. :)
Ha det så bra nu. :)

Good Morning It’s Friday


Good evening

Nu äntligen är jag ledig. :) Ska nu mysa med familjen och bara ta det lugnt. :) Orkar inte skriva så mycket men tänkte några rader i alla fall. Jobbigt nog så har den där slemhostan som jag hade förra våren börjat igen. Den hänger ihop med pollenallergin. Så jag får börja med morgonmedicinen igen. Jaja, ha en bra torsdagskväll. :)


Hello!

Ja, dår var man uppe med tuppen igen då. Jag börjar att jobba klockan 9 och det kommer att hända en del på jobbet idag. Jobbigt nog så fattas det personal. Men det går säkert bra. :) Efter jobbet så ska jag hem till mamma och pappa, ska mysa med syskonen där. :) Min handikappade syster ska på avlastning denna helg så jag passar på att mysa med henne idag. :)
Denna helgen kommer det att hända mycket roliga saker men jag kan inte säga så mycket om det ännu. :D Ska bli en toppen helg med andra ord! ;) Nu måste jag äta frukost och sen se reprisen av Våra Bästa År.

Men ha en fin torsdag! :)En gamal bild på mig och Sofie :)

Dagens låt
FÖRLUST!

Typsikt också! Vi förlorade mot Brynäs ikväll och det är inge kul alls! Men det är ju så. Man kan inte vara på topp hela tiden. Hoppas de vinner nästa match och sen tar hem SM-guldet. :) Nu ska jag kolla runt lite på nätet och få inspiration för att göra fler, intressanta och roliga blogginlägg under helgen och veckan. :)

Sov gott alla! <3

Good Night


God kväll

Ja, då är det slutjobbat för idag. Jag har burit ner två däck i förrådet, jag har duschat och nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Vi ska titta på FBK-Brynäs och hoppas givietvis på vinst för FBK. :)
Är så himla trött och ska strax sätta mig bredvid Sofie och bara slappa och mysa men var tvungen att uppdatera lite först. Jaja, syns senare eller i morgon. :)


HOPPAS PÅ VINST!

HOPPAS PÅ VINST IDAG DÅ :D<3 FBK <3

God morgon sötnosar!

Idag är jag uppe med tuppen! :) Varit ner till Grums Gummi och bytt däck på bilen. Jag har även burit ner två däck i mitt förråd och de är tunga som f*n. Så jag har två däck kvar men de tar jag efter jobbet istället. Ska snart i väg och jobba och slita. När jag satt och väntade på att det skulle bli min tur att få däcken bytta så kände jag att det är riktigt kyligt idag. Jaja, nu måste jag dra men ha det så bra. :)


Dagens låt
Kolla in Evaaaahs.se


Lag om cyklehjälm

Varje dag skadas nära hundra cyklister i Sverige. De flesta av dem skadas när de kör omkull utan att någon annan är inblandad. Några få krockar med bilar eller andra trafikanter.

Orsaken till att man kör omkull på cykel kan vara en sten på vägen, en grop i vägbanan eller något fel på cykeln. Och det kan hända vem som helst, när som helst. Därför ska du aldrig cykla utan hjälm. I samma ögonblick som ditt oskyddade huvud slår i marken är det för sent: du kan ha fått en hjärnskada som förändrar ditt liv för alltid.

Så kom ihåg hjälmen – för hjärnan kan inte gipsas!


Min historia med cykelhjälm är sådan att mina föräldrar köpte en hjälm till mig när jag var ca 10 år. Och jag är glad för att de nästan tvingade mig att använda hjälmen för två år senare så råkade jag ut för en olycka. Hade jag inte haft hjälmen så hade det kunnat vara så att jag inte skulle skriva detta inlägg här och nu. Jag slog i huvudet rätt illa och hjälmen tog hela smällen som tur var. På den tiden så var det hjälmar i frigolit. Men hela hjälmen sprack och jag tänker tillbaka på det och är glad för att det inte var mitt huvud som sprack.

Var en bra förebild

Om du använder hjälm är du också en bra förebild för dina och andras barn. För dem är det lag på att bära hjälm när de cyklar tills de fyller 15 år. Och det är svårt att förklara för dem varför ditt huvud skulle vara mindre ömtåligt än deras.

Barn och ungdomar som inte använder hjälm kan stoppas av polisen, men inte bötfällas. Personer som fyllt 15 år kan däremot bötfällas om de skjutsar ett barn som inte har cykelhjälm.

På Transportstyrelsens webbplats finns mer information om lagen om cykelhjälm för alla cyklister under 15 år.

Jag använder hjälm fortfarande idag när jag cyklar och jag känner mig lite tryggare då. Visst nu kan man slå i huvudet rätt illa i alla fall men man har då gjort det man har kunnat.

Använd rätt sorts hjälm

Det finns många olika hjälmar som passar utmärkt som cykelhjälm. Om du känner dig osäker på vad du ska använda för hjälm kan du fråga i butiker som säljer hjälmar eller hos Konsumentverket.

Grönt spänne för mindre barn

Tänk på att barn upp till sju år bör ha hjälm med grönt spänne, så kallad barnhjälm. Det gröna spännet löser ut om barnet skulle fastna någonstans, och därför är en sådan hjälm säkrare för små barn. Läs mer om den här typen av hjälmar på sidan Barnhjälmar.

Bra med hjälm för barn på trehjuling men inget hjälmtvång

Sparkcyklar och trehjulingar räknas inte som cyklar utan som lekfordon. Därför gäller inte lagen om hjälm för barn som åker sparkcykel eller trehjuling. Men det är självklart bäst att barnen använder hjälmen i alla fall.

 

 

Informationen är hämtad på http://www.trafikverket.se


Suck, suck och suck

Usch vilken jobbig dag det har varit. Är nu så trött och sliten och ska har lite kvar att göra innan jag kan ta kvällen. Jag ska sen ta och bära däcken från förrådet och till bilen så jag kan byta de i morgon. Dessvärre har jag ont i ryggen för jag gjorde mig illa i morse vid leveransen. Men än så länge kan jag röra mig bra. :) Men vi får se hur det är i morgon.
Jaja, ha det så gott nu alla. :)


VINST!

Shit vad nice att FBK vann igår! Helt underbart! :D Jag satt och kollade tillsammans med familjen och det var hur spännande som helst. Men tråkigt med Nihlstorp. Fast man får räkna med olyckor och skador. I natt sov jag jättegott och hoppas att ni också har gjort det. Nu blir det frukost och att se på reprisen av Våra Bästa År. Sen blir det att åka iväg och jobba.
Ha det så gött nu. ;)


Dagens låt
HEJA HEJA!

Ja, då var det slutjobbat för idag. Är nu hemma hos mamma och pappa en stund och ska se hockey. Hoppas att FBK vinner! :D Är trött, sliten och känner att allergin är jobbig igen. :/ Detta blir inte långt inlägg utan ett kort ett bara. Orkar inte skriva så mycket och vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Ha det gött!


God morgon!

Jag sov rätt oroligt i natt. Drömde konstigt och låg och vred mig hela natten. Antar att det beror på boken som jag läste ut innan jag somnade. Boken var så jobbig känslomässigt. Men det var ju bra. Jag ska nu äta frukost och försöka vakna till innan jag ska till jobbet. Det ska bli spännande idag om hur mycket folk det kommer. De sista måndagarna så har det varit hur mycket som helst även på måndagar.

Ha en fin måndag. :)


Dagens låt
Månadens boktips
En plats i Solen av: Liza Marklund


En svensk familj hittas mördad i sitt hem på Costa del Sol i södra Spanien - alla utom den 16-åriga dottern, som är spårlöst försvunnen.Först tror polisen att det är ett inbrott som gått fel, men ju mer brottet granskas, desto märkligare blir det. När också inbrottstjuvarna påträffas döda lamslås hela utredningen. Brottet sänder en chockvåg som skakar om, till och med på den brottstyngda Solkusten.

Annika Bengtzon skickas ner till Marbella för att bevaka morden. Hon åker under protest, för hon har egentligen inte tid att resa iväg. Hon har just fått en ny lägenhet och har inte ens hunnit packa upp flyttkartongerna. Relationen med hennes exmake Thomas är laddad. Annika saknar sin familj så att det värker i kroppen. När både Thomas och Annika plötsligt befinner sig samtidigt i Malaga under några tropiska majdagar visar det sig att deras kärlek kanske inte alls är död.

Men under den heta solen dras Annika in i ett ödesdigert spel om kokain, penningtvätt och vedergällningar som innefattar flera generationer. Hennes sökande efter den försvunna 16-åriga flickan för henne slutligen bort från Europa och ner till Afrika.

En plats i solen är en brett upplagd kriminalroman som spänner över 70 år, från Nazityskland och bonde-Sörmland på 1950-talet till Stockholm, Malaga och Marocko i vår tid. Det handlar om vad människor är beredda att göra för att få just en plats i solen, en position på samhällets gräddhylla.
En mycket spännande bok och det var svårt att lägga ner den för jag ville bara läsa mer. Liza skriver mycket spännande och har mycket kunskap med i sina böcker så man lär sig en del också. Det är inte bara en massa påhitt utan det är mycket sanning om hur världen ser ut. Det är också spännande att ta del av Annika Bengtzons liv både privat och arbete.

Mycket läsvärd och en bra köp!

Ojoj, vilken dag!

Ja, idag har det varit mycket att göra. Men det är alltid på söndagar. Fast nu börjar det lugna ner sig lite i alla fall. :) Hoppas ni har haft en bra söndag. :) Jag är nu jättetrött och ska slappa innan sängen. Orkar inte skriva så myket men jag tidsinställer några inlägg så det kommer mer läsvärt. ;)

Ha det så bra nu. :)


Dagens låt
Morgon alla!

God morgon! Hoppas ni har sovit gott. Själv har jag sovit underbart. :) Ska nu ta lite frukost och sen lite kladdkaka som finns kvar från igår. :) Jag börjar jobbet klockan 12 idag. Ska nu se Disney dags och mysa lite. Men ha det gott nu alla. :)


God natt alla sötnosar där ute!

Hoppas ni sover gott och vaknar glada och utvilade till morgonen. :) Jag ska lägga mig och läsa en bok innan jag ska sova. Syns i morgon. ;)
Puss och kram

Dagens låt
En toppen dag

Ja, då har Anna.G varit här på besök. :) Det var jättekul och maten och allt blev lyckat. :) Jag fick även en försenad present av henne. Det är en bok med fåglar men det är även en ljudbok så man kan höra fåglarna samtidigt man läser om dem. :)

Här kommer det nu lite bilder :)
Best friend

God morgon på er alla! Jag är uppe med tuppen idag med, men det är för att en kompis är här på besök. Jag hade en del att plocka med innan hon kom. Men nu är hon här och vi sitter och pratar en massa strunt som vanligt. :P Det gör vi alltid när vi ses och man har alltid kul med henne. :)

Jaja, nu ska jag vara social och trevlig. :D

Friends Forever Comments


Min favoritdoftJag bara älskar den doften! Den är underbar och fräsch men tyvärr så tillverkar de den inte längre. Jag hade tur att få tag på en av de sista flaskorna. Sen när denna är slut så får jag använda den lilla glasflaskan istället.
Som sagt en helt underbar doft! :)


 Ont i rompa


Dagens låt

 

 


Pysselfredag

Fredag och jag är ledig men ändå är jag uppe med tuppen. Jag har massor jag ska göra idag. Jag ska diska, baka, plocka rätt, ringa samtal, byta däck på bilen, betala räkningar, städa och mycket mer. För i morgon kommer det att hända kuliga grejer. :D Jag hade tänkt att ta en cykeltur men vi får se om jag hinner med det. :P Har nu ätit frukost i alla fall och ska snart börja plocka lite så man inte måste stressa.

Have a nice day ;)

Happy Friday Comments For Myspace,Orkut,Hi5


Hihi...


Dagens låtJobb/bågskytte

Då har man jobbat hela dagen och sen tränat bågskytte. På jobbet hände det inget särskilt utan dagen rullade på som vanligt. Vi pysslade med lite av varje. Efter jobbet var det träning och den var usel! Jag provade att skjuta på 25 meters avstånd men det gick inte alls bra. Sen gick allt fel när jag sköt på 18 meter som jag har gjort hela innomhussäsongen. Så jag fick börja skjuta på 12 meter och korrigera olika saker. Men träningen var verkligen lärorik på alla sätt och trots att det blev så galet så är jag nöjd. Sen var det kul att träffa alla och bara skjuta. :) I många fall så skulle jag nog känna mig värdelös och ledsen efter en sådan här träning men nej, det gör jag faktiskt inte. Jag känner mig nöjd ändå pga av de runt om och att jag bara ÄLSKAR att skjuta! Detta är världens bästa sport att utöva! :) Sen efter träningen så åkte jag hem och åt lite mat och ska snart hänga upp tvätten på tork.

Ha dä gött! ;)


Dagens låt
Hello my darlings!

Wednesday!!!!


Onsdag morgon, ätit frukost, duschat och sitter nu och kollar på tv. Ska snart åka till jobbet och jag hoppas att det blir lugnt. Men det var rätt dött igår, det kom en liiten rusch men den var inte stor. Senare idag så blir det bågskytteträning och det ska bli kul. :) Hoppas det funkar idag.

Ha en fin onsdag. :)

 
Dagens låt
Anna DissarFolk som inte tar saker på allvar! - Då menar jag att om brandlarmet går igång så ska man ta det på allvar och gå ut och inte stanna kvar i lokalen. Man ska inte sitta kvar i sånt läge och äta sin mat i lugn och ro utan man ska gå ut och rädda sig. Man kan köpa mat på ett annat ställe men barnen som kanske finns kvar hemma kan inte köpa en ny mamma eller pappa eller båda. Så ta brandlarm på allvar, bara för att du inte ser själva branden utan att grillen, fritösen eller vad det nu än kan vara som utlöste larmet så är det faktiskt el. Sånt kan vara väldigt farligt och det kan brinna på ett ställe där du inte ser och därför kan det bli väldigt allvarligt om branden sprider sig och du är kvar. Personligen skulle jag inte bry mig om maten, kaffet eller glassen utan sätta mig i säkerhet.

Ta därför brandlarm på allvar för man vet aldrig vad som kan hända!


Frityrolja eller vax?

Idag var det leverans och oljebyte men det kom bara en pall med varor. Så det var lätt fixat för Sebastian. Värre var det och byta olja i fritösen. Jag hade ingen keps på mig just då och det slutade med att jag har hela håret med frityrolja, så jag behöver inget vax. :P Så när jag kommer hem sen så måste jag ta mig en dusch. Sitter just nu hos mamma och pappa och ska mysa med familjen snart.

Jaja ha en fin tisdagkväll. :)

Good Evening Fairie
Ännu en dag

Ja, ännu en dag som gått ur våra liv och kommer aldrig åter. Det hände inget särskilt på jobbet mer än att det kom en buss vid lunch. Sen var det stendött. Jag skulle ha träffat en väninna nu efter jobbet men hon skickade sms om att hon var sjuk. Så jag åkte och handlade istället och sen hem och grejade. Jag har gjort i ordning fönstret i köket så det är vårfint och vackert nu. :) Sen plockat rätt på andra saker och kört i gång en tvätt också. Snart ska jag ta glass, banan och chokladsås. :) Jag svarar på kommentarer senare. :)

Jaja, ha en bra kväll. :)

Good Evening Wishes


Vilken dag!

Herregud, vilken dag! Började ju då klockan 12 och det var ju hur mycket folk helst. Folk över allt, grejer över allt och skräp över allt. Det var rökigt i köket och grillen luktade illa. Vi sålde för ca 60000 kr fram till klockan var 14.45 för då small det i grillen och det bara vällde ut rök från grillen och strömmen bara försvann. Så gick brandlarmet och vi fick leda ut folk från resturangen. Det slutade med att vi fick stänga ett par timmar och bara städa och plocka rätt. Dessvärre förvann varmvattnet i diskrummet och det var lagomt till vi skulle rengöra grillen. Men vi löste det i alla fall. Sen när klockan var sådär runt 19.15 så kunde vi öppna och sälja friterat. Men strax innan jag slutade så började grillen funka igen.


InspirationGod morgon

Har nyss vaknat och har sovit jättegott. :) Hoppas ni också har sovit gott. vilken go helg det har varit! Jag har gjort lite saker men jag har ändå slappat. :) Visst helgen blev inte som planerad men det gör inget. :P Snart ska jag ta frukost och titta på Disneydags. Sen ska jag iväg och jobba. Gör 12 - 20 passet idag. Jag lär väl inte kunna parkera på vår egen parkering. Jaja, det återstår och se.

Ha det gott.


En underbar dag

Det har varit toppen idag! :) Ätit gott, slappat, tittat på film och bara myst. Tråkigt nog så förlorade FBK. :( Är nu en aning trött och ska snart sova. Ska ju i alla fall inte upp tidigt i morgon utan kan sova lite längre eftersom jag börjar jobba kl 12. Jag har nu gjort en gilla sida på min facebook så ni får gilla den. :) Lite svårt än för jag förstår inte hur det funkar ännu men man lär sig. :)

Sov gott nu alla! :)
En underbar person!


http://Evaaaahs.se

Evah är en underbar kvinna som hjälper mig i vått och torrt. Hon ställer alltid upp och hon kan mycket som jag inte kan. Vi är lika hetsiga båda två och blir typ galna när saker inte går som vi vill. Med henne så blir jag som en tonåring igen och får leva ut mina galna sidor utan att behöva skämmas. Hon har en skön humor, bra musiksmak, hon älskar det mesta som jag lagar iordning. Om jag vill vara barnslig och lite fjortis så ska jag umgås med henne för vi blir sådana när vi är tillsammans. :P Hon tar fram mina bästa sidor som jag aldrig vågar visa på samma sätt utan henne. Men vi kan också vara allvarlig och buttra. Men det är sällan vi är buttra för det finns så mycket roligt i livet att göra. Hon inspirera mig att skriva i bloggen, hon är även min korrekturläsare som kollar det mesta jag skriver till bloggen (utom detta).

Evah, jag vet inte vad jag skulle göra utan dig och jag älskar dig av hela mitt hjärta och själ! <3


Dagens fråga


New pics!
Good morning!

Shit asså vad jag har sovit gott! :D Jag har sovit helt underbart! Nu sitter jag och tittar på Disneydags och har en maskin med tvätt igång. Ska sen lyssna på melodikrysser vid tio och bara njuta av min lediga dag. :) Senare idag ska jag hem till familjen igen och bara slappa och mysa. :)
Jaja, ha en fin lördag. :)

Happy Saturday
Dagens videoblogg
God morgon

En ledig dag, fredag och inget speciellt planerat förutom bågskytteträning sen då. :) Efter den ska jag hem till familjen och bara ha fredagsmys hela dagen. :) Jag har redan kört en maskin med tvätt, vaknade vid klockan 6 i steg upp och satte igång den. Gick och la mig en stund till. :) Borde diska också men orkar inte det så den får stå en stund till. :P Nä nu ska jag ta en mysig frukoststund framför tv:n och njuta av min lediga tid. :)

Ha det så fint alla :)

Happy Friday !Underbara örhängen

Hehe, hittade dessa på en sajt och kunde inte mostå dem. :) Helt underbara måste jag säga och inte så dyra heller. De passar mig perfekt och det är inte så många som har sådana heller. :PEn dålig bild men svårt att få någon bättre. :/

Tjena på er!

Ja, då var det torsdag och det har varit en hel del på jobbet att göra. Så nu är jag trött och sliten som sjutton. Ska snart lägga mig i soffan och se på tv med familjen. Jag var jättetrött i morse och fick inget gjort hemma innan jag åkte till jobbet. Jag hade tänkt och tvätta men så blev det inte. Så jag får göra allt sånt hemarbete i morgon istället. :P Är ju ändå ledig och allt, ska även försöka träna lite bågskytte och grejer. :) Blev ingen träning igår utan satt och tittade på de andra. Hade så ont i mina axlar. :(

Jaja, ha det så gött nu. :)En gammal bild

NU SKA FBK TA GULD!
Dagens låtGod morgon

Onsdag i dag då. Jag sov längre än vad jag brukar och det är skönt. Ska snart åka iväg och jobba. Hoppas det blir lugnt idag. Gött att FBK vann igår. :D De har väl sparat sina krafter till slutspelet. :) Jag hoppas att de tar guld i år med. :D Strax ska jag äta fruksot och kolla på tv en stund. I eftermiddag blir det bågskytteträning. :) Det ska bli kul. Jaja, nu kommer jag inte på så mycket mer att skriva.


HEJA FBK!!


Utbrändhet

Utbrändhet

I slutet av januari var jag på väg att hamna där. Det var mycket på jobbet, rörigt hemma på alla sätt coh vis. Hade julgranen kvar, disk över hela diskbänken, ja grejer över allt! Orkade inte ta tag i något alls. Var bara trött hela tiden och hade ett jobbigt tryck över bröstet. Kändes som jag skulle dö när som helst. Tröttnade på allt och åkte hem till mina föräldrar. Jag var där ett bra tag och känsla ville inte släppa först. Mitt uppe i allt detta så går min bil sönder och slutar fungera helt. Och där står jag utan bil och vart får jag pengar ifrån för att köpa en ny bara sådär? Men som tur är så hittade vi en rätt fort och mamma och pappa kunde ställa upp med handpenningen. Sen åkte jag hem då och då och plockade rätt på allt. Fcik ordning på hemmet, fick en ny bil, det har lugnat ner sig på jobbet lite och jag har ändrat mitt tankesätt lite.Läste om utbrändhet i tdiningen Topp Hälsa nr 4. Och det var riktigt intressant om hur vi kvinnor faktsiskt är. Att vi hela försöker vara andra till lags och vill göra allt så perfekt. Vi måste inte ha det perfekta hemmet, den perfekta kroppen, vara den perfekta frun/flickvän, den perfekta arbetskamraten som ställer upp dett 120% hela tiden. Vi måste se oss själv och ta hand om oss och våra behov för nya krafter. Om vi inte tänker lite på oss själva så kraschar vi helt och det kan sluta med att man inte kan jobba alls, utan man blir sjukskriven under en längre tiden vilket drabbar dig själv ekonomiskt, psykiskt och att man kan ha svårt att komma ut i livet sen igen.
Hur ska man då göra för att undvika detta? Ja, det är en bra fråga. Några tips från tidningen är: Sov länge när du är ledig, ha en dammråtta här och där men låt det inte gro igen bara, var med dina barn (om du har några) istället för att göra värsta lyxmiddag  bara för att din partner väntar sig det, sluta jämnföra dig med andra (du är perfekt som du är) och sist men inte minst jaga inte perfektionen. Känn efter i djupet av ditt hjärta vad just DU värdesätter mest med just DITT liv. Är det dina barn så umgås mycket med dem och hitta på saker, är det att läsa eller något annat så unna dig det.

Lite tips på vägen


Dagens låt
VideobloggBlev inte som jag tänkte mig men skitsamma ;D

Morgon alla!

Hoppas ni har sovit gott, det har jag gjort i alla fall. :) Kollade datorn lite snabbt nu och ska göra en lite uppdatering innan frukost. Ska sen iväg och jobba. Jag går 12-20 passet idag. Skönt att kunna sova länge när man ska till jobbet. Jag är uppe så tidigt jämt annars. Nä nu blir det frukost och se på Disneydags. :)

Ha det så gött nu! ;)


Dagens låt
Sålde Skodan igår

Ja, igår sålde jag min första bil. Det var jobbigt men ett måste och jag behövde de pengarna. Det skulle ha varit jobbigare om jag inte hade haft den nya bilen utan varit utan bil helt. Men jag älskar den nya bilen och känner mig riktigt lyxig när jag åker i den. :) Helt underbart!
I LOVE MUSIC!Jag bara älskar musik! Skulle inte överleva utan den. Det är lika viktigt för mig med musik som med allt annat. Om jag kör bilen så måste radion vara på, är jag hemma så är tv:n på, är jag ute och går så är mp3:n med, åker jag med mamma och pappa på längre resa så är mp3:n med. Jag lyssnar på all musik och är mer eller mindre beroende av musik. Kan även lyssna på klassisk musik och somna skönt till det. Min favorit att slappna av till är Mozart. :) Ett av mina favoritstycken med Mozart är Eine Kleine Nachtmusik.

Dagens låt
God morgon

Lördag och ledig. Kan det bli bättre? Jag har nyss vaknat och det var skönt att få sova länge utan att behöva tänka på konsekvenserna. Ska snart äta frukost och lyssna på Melodikrysset och se om jag kan lösa något eller om jag bara ska lyssna. Vad jag ska göra sen vet jag inte utan jag har bara tänkt och ta dagen som den kommer. :) Skriver mer senare. :)Bild lånad från google

Dagens låt

Beach 2012?

Varje januari så står det i alla tidningar: Träna inför Beach 2012 osv. Så får du de perfekta benen, den fasta rumpan osv. Då börjar jag fundera på att varför ska vi börja med och träna bara på våren? Är det inte lika viktigt att träna året om? Varför ska vi träna enbart då och föröka vara som andra i kroppen? Är det inte bättre att träna året om för att vi själva vill och tycker att det är kul? Man ska ju inte träna för att man är rädd för vad alla ska tyck om ens kropp på stranden.

För ett par år sen var jag tyvärr själv i den situationen. Det blev resultat av att jag inte ville bada alls. Inte för att jag var missnöjd men tyckte att det var obehagligt med att alla tittade på mig. Hade inte heller en bikini eller baddräkt som passade alls. Men sen kom hösten och jag kände att jag skulle behöva röra på mig mer. Så jag gick och köpte en baddräkt på Stadium och drog i väg till badhuset. Usch, det var det jobbigaste jag har gjort på länge. Alla tittade på mig! Orkade ben, en buske här och där. Men shit så gott det var att få simma och sträcka ut kroppen i lugna sköna tag. Det var ju ljuvligt! Sen dess simmar jag lite då och då men inte tillräckligt ofta dock. Provade sen lite styrketräning och det var kul det med. Men tyvärr så sitter mina fula hjärnspöken kvar där och menar på att jag inte borde hålla på med sånt. Så jag har verkligen tvingat mig själv att gå in och träna. Men då är det tur att det finns vattengympa där man får både och. Så jag funderar på nu och bara köra vattengympa. Jag älskar även långa sköna promenader och det är bra träning även det. Så jag har då simmning, vattengympa och promenader som träning. Jag håller också på med bågskytte och tränar en del där. Så det kan vara svårt att få allt att gå ihop ibland. Sen ska det finnas ork för att göra allt. Jag har ju ett krävande jobb och man kan bli riktigt trött efter en dag på jobbet. Så man får anpassa lite.

Man ska inte träna bara på våren utan under hela året och sen hitta något som passar en själv. Inte göra det som andra tycker man ska göra. Träning ska vara kul och lustfyllt. Sen finns det dagar då det inte går så bra men man kan inte alltid vara på topp. Jag skulle ha varit iväg här om veckan till gymmet för att gå på löpbandet men orkade inte går ur sängen så tidigt så jag sov ett tag till och tog mig senare en skön promenad ute i friska luften istället. Man ska känna efter i djupet vad man vill och göra det som känns rätt. Och just den dagen så var det fint väder och solen sken. Då måste man ju passa på. ;)

Mitt mål med träningen är att jag vill ha en bra tränad kropp så jag orkar mer, att ha en sund kropp efter mina förutsättningar och att jag kan bli bättre i bågskytte.  Sen tränar jag för att jag tycker det är kul och gott och röra på sig, man känner sig friskare.  Så ska du träna så tänk på vad du vill uppnå och att det ska vara kul. Sätt upp långsiktiga mål men även delmål. Jag har satt upp med simmning att jag ska klara att ta simborgarmärket osv. Nästa mål nu är att lära mig att flyta på rygg vilket jag inte kan ännu. För härnäst  i märkessamlingen är järnmärket och då måste man kunna flyta på rygg i 1 minut.  Sen har jag även som mål att  ta Bronsmärket, Silvermärket och Kilometermärket i simmning. Så jag har en hel del att  göra men det är ett långsiktigt mål jag har med alla märken och där av så har jag en bra träning ändå. Jag har tänkt att ta simborgarmärket varje år men det är lätt att ta eftersom jag simmar mer än 8 längder. :)

I grund och botten så ska man älska sig själv och sin kropp precis som den är och att träna ska vara kul och inte ett måste. Man ska träna för att man tycker om att röra på sig och vill ha en sund kropp. Men mat är också viktigt. Jag älskar att äta och äter mycket. Men om jag inte rör på mig så finns risken att man går upp för mycket i vikt.

Glöm inte att dricka mycket vatten!
Bild lånda från google

Fredag!Gött att det är fredag! Sov rätt så länge men vaknade självmant klocka 7.30. Har hållit på med att plocka rätt, diska, tvätta och mycket mer. Telefonen har gått varm med tanke på bilannonsen jag har ute på blocket. Och det är kul :) Ska nu se vidare på Våra Bästa År och sen Hem till Gården. Hoppas ni får en fin fredag. :)Bild lånad från google.

GRATTIS ALLA KVINNOR!Hoppas ni har haft en bra dag. :)  Själv så har jag jobbet och slitit. Men ska inte klaga. :)
Sitter nu och myser med en del av familjen och ska sen åka hem och sova. 

Ha det så gott. :)Jag med tre fina kvinnor :)


Tidig morgon!

Ja, idag är jag uppe tidigt. Ska iväg och jobba och slita sen. Är jättetrött och skulle vilja sova mer men tyvärr så går det inte. På jobbet igår så var det rätt lugnt och vi städade mest som vanligt. Efter jobbet var det bågskytteträning och det gick inte alls bra. Jag missade hela tiden och kände mig så ofokuserad och trött. Det kommer till en punkt där man känner att det här funkar inte. Så då är det dags att lägga av. Efter träningen var det dags för årsmöte med klubben. Det var roligt som vanligt när alla sammlas. :P Det var ju då val av kassör och dyligt, de visade upp ekonomin för klubben och det pappret sa mig inget alls. Men när de valde ny kassör och sånt så blev jag vald till valberedare. Inte för att jag vet vad det är och vad en sådan gör men det lär jag mig ju. :) Det roligatse är att jag blev vald till något och att de räknar med mig. Sen när jag kom hem så blev det sängen.  Nä nu ska jag kolla på tv och äta frukost. :)

Ha en bra dag! :)


Dagens låt

Hehe, denna är bara för rolig tycker jag. :D

God morgon

Onsdag morgon då. Jag har nyss ätit frukost och tittar på Vakna med the Voice. Är så trött och skulle kunna lätt sova ett tag till. Men jag ska ju iväg och jobba. Hoppas det blir lugnt idag. Igår var det rätt så lungt och vi gick och städade mycket. Jaja, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Hjärnan i liksom inte kommit igång ännu. Men nu har jag ju fått ihop lite text. :P Kanske inte så intressant men det är ju något i alla fall.

Ha en bra onsdag nu! :D

Dagens låt
God dag!

Ja, då var det måndag och en ny vecka. Idag blir det att jobba och det kommer att bli rätt lugnt om inte det kommer några från Vasaloppet som inte kom igår. Efter jobbet så blir det vattengympa med underbara Maria. :) Har inte så mycket att skriva men det blir ju något att läsa i alla fall. :P  Men ha det så gott nu alla. ;)
Dagens låtJättetrött

Är så trött! Orkar inte skriva så mycket så det blir bara en liten update. Försökte lägga in en film på youtube förut men det funkar inte som jag vill. Hade ju tänkt att ge er en lite videoblogg men det funkade inte alls. Så den kommer vid ett senare tillfälle. Det har varit hur mycket som helst på jobbet idag. Ska snart se på tv och slappa. Men vet inte vad jag ska se på ännu.

Ha det så bra!


Dagens låtEn underbar tjejdagJa, då var man ute med tjejerna idag. :) Det var riktigt kul måste jag säga. Vi var på Scrapbooking mässan i Karlstad och jag hittade inget att köpa. :/ Men vi pratade, fnissade och hade allmänt kul. :) Folk tittade på oss ibland men det bryr jag mig inte om för har man kul så har man. :) Och det här gänget kan ha kul utan alkohol och det står vi för också. :) Ingen av oss har det behovet att man måste ha alkohol i kroppen för att kunna släppa lös utan vi bara är oss själva. :) Vi var på Waynes Cofee och åt gott också. Där satt vi en bra stund och bara pratade och skrattade och bara umgicks. Sen var det dags att gå och Elin ville till Stadium så vi gick dit och när hon var färdig där så gick vi mot bilen. Jisses vad oväsen det blev när alla satt på sin plats. Alla pratade i mun på varandra och musiken var hög men stämmningen på topp. :) Så körde vi först hem Elin och hon tackade för dagen och så. Sen körde vi hem Anna G hem till henne och träffade hennes söta hund Nova. Sen var det dags att bege sig hemåt men pappa ville att vi skulle svänga in och köpa ett minneskort till hans nya mobil så det gjorde vi. Sen släpte vi av Jenny hemma hos henne och hon tackade för sig och sen var det bara jag och Evah kvar. :) Kvällen tillbringade jag med Evah och resten av familjen. :) Här kommer det nu lite bilder från dagen :) Men Elin ville inte vara med på kort så hon blev fotografen istället. :P
Dagens låt

 

 


God natt babes!Ja, nu tänkte jag ta och lägga ner för ikväll. Är en aning trött i skallen och börjar bli trögtänkt. Visserligen är jag ju det annars med. :P Hehe, nej bara skojade lite. :D Ja, det har varit en bra fredag och det har varit fint väder även om det har varit blåsigt och kyligt. Hoppas att ni sover så gott i natt och så syns vi i morgon. :)

Puss och kram på er alla! ;)Bågskytteblogg


Underbar fredagJa, dår har man varit iväg och skjutit lite pilar. Det var gött och få stå där ensam och fundera. Jag sköt in de nya pilarna och fick faktiskt två tior och två nior. Jag sköt 7 pilar och sen valde ut de tre bästa och förde protokoll över de. På 30 pilar så kom jag upp i 170 poäng.  Vissa pilar blev så fel och då fick jag känna efter vad jag gjorde för fel. Sen efter träningen blev jag så hungrig så åkte till Grums Pizzerian och köpte kycklingsallad. Det var inte helt fel. När jag hade ätit klart så åkte jag ut till Borgvik och kände efter hur den nya bilen är. :) Det var helt ljuvligt. :D Nu är jag hemma och håller på att tvätta mina arbetskläder. Ska sen ta mig en go dusch också. :)
Dagens låt
God dag!Vilket underbart väder det är idag! Tog men en skön promenad till Solbergs Kyrkan och tillbaka hem. Var dit till kyrkan och pratade med diakonen. Det var skönt att få prata av sig och det var också skönt med en promenad. Man borde promenera oftare men det blir liksom inte av. Jag skulle har varit till gymmet tidigt i morse men tänkte att varför gå på promenadbandet där när man kan vara ute istället och gå? Så jag sov vidare i morse istället och nu är jag nöjd med beslutet. Ska snart åka iväg och skjuta lite pilar. :) Men måste ta igen mig efter promenaden. Den var jobbigare än vad jag tänkte.

Hoppas ni får en fin fredag. :)


Dagens låt

RSS 2.0