Lata goa dagar

I fredags så duschade vi, gjorde iordning hemma och åkte sen till affären där Lily fick ett par fina nya skor. Hon blev så stolt och glad. Åkte där ifrån och till mormor och morfar.

Väl framme så packade vi upp, gjorde iordning och myste. Det blev morfars färsbiffar med hemmagjort potatismos och sås. Lily åt med god aptit. Sen var det godis, fika och massa skratt. Dagen gick fort ändå. På kvällen så blev det fredagsmys till Masked singer och Lily fick vara uppe till 22. Det var spännande tyckte Lily och det gick över förväntan. Hon somnade rätt snabbt sen när vi gick och la oss.

Lördag, mys i sängen innan vi gick upp. Sen god frukost och ännu mera mys. Lily fick följa med morfar till affären och det var ju spännande. Efter maten så la vi oss på soffan och så somnade vi så skönt tillsammans. Det hände inte så mycket under lördagen men på kvällen blev det Lets dance och godis. Hon fick va uppe även denna kväll. 

Söndag, jag vaknar före Lily. Jag får väcka henne strax innan frukost, dock orkade hon inte äta så mycket. Sen gjorde vi oss iordning för dagen och fixade med lite av varje. Lily och morfar åkte iväg och hämta pappa Tobias. Sen blev det god mat, firade mors dag och fika. Jag fick ett spel, trisslotter och ett kort som Lily hade gjort själv.

En fantastisk helg med mycket mys, kärlek och gott att äta. 















Cykeltur och BrazilJack

Igår så tog vi det lungt på förmiddagen och så fixade vi med tvätt och lite annat. Sen tog vi cyklarna bort till Norra fältet och Lily fick cykla själv.

Åh vad stolt hon var! Och jag med! Men när vi kommer i höjd med Lidl så är det som röd målarfärg på marken, Lily blev osäker och ramlade med cykeln. Allt gick jättebra och hon fick bara ett ytligt skrapsår på ena knät. Efter plåster och lite kramar och samtal så upp på cykeln igen och iväg. Jag däremot blev rädd då jag inte har kommit över mina egna olyckor än. Men jag visade inget för Lily. När vi startade här hemma så hade vi gjort upp att Tobias cyklar först och sist jag. Men efter olyckan så bytte vi dels för att jag inte kan cykla så sakta då jag tappar balansen. Sen också för att Tobias är en bättre coach än mig när det gäller cykeln.

Väl framme på Norra fältet så går vi in på cirkusen BrazilJack och Lily var alldeles hänförd! Stundvis skrattade hon så mycket åt clownerna. Det var så kul att gå på cirkus igen och även att se Lilys reaktion. Det blev såklart popcorn. Efter cirkusen så cyklade vi hem och Lily var så glad att få cykla igen. Hemma blev det mat ute på balkongen och sen va Lily så trött. Men då hade hon cyklat 5 km själv, ramlat och gått på cirkus.

Vi frågade Lily vad som var bäst på cirkusen, allt svarade hon. Men hon sa att nästa gång skulle hon vara med och uppträda. 🤣🥰  










RSS 2.0